!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Τελος παντων γαμισαμε το νημα του ανθρωπου.
Αμα θελετε να τσακωθουμε υπαρχουν νηματα για τα εμβολια του κωλου.
.
Αμα θελετε να τσακωθουμε υπαρχουν νηματα για τα εμβολια του κωλου.
.
Το αστείο δεν κατάλαβα ποιο είναι.
Το ότι έκοψες την πρόταση; Μεγάλη μαγκιά, δε λέω.Κι εγώ έκανα 4 εμβόλια, δεν είχα παρενέργειες από τα εμβόλια και δεν πέρασα κόβιντ ούτε μία φορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ούτε μια πλάκα να μην κανουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:53Το αστείο δεν κατάλαβα ποιο είναι.
Το ότι έκοψες την πρόταση; Μεγάλη μαγκιά, δε λέω.Κι εγώ έκανα 4 εμβόλια, δεν είχα παρενέργειες από τα εμβόλια και δεν πέρασα κόβιντ ούτε μία φορά.![]()
Είσαι πολύ αυστηρή. Βλέπω να γίνεσαι Κιμισσα μόλις αναλάβεις καθήκοντα.
Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Εχουν γινει σαν κι εσενα;
.
Ξέρω έναν αλβανο που χρεωνε 100 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο σου.Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Φημολογείται πως έκανε πάνω από 150.
Μάλλον μαπα ήταν το εμβόλιο
- Libre arbitre
Κι αυτοί μια χαρά είναι.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:55Ξέρω έναν αλβανο που χρεωνε 100 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο σου.Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Φημολογείται πως έκανε πάνω από 150
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Έχεις να πάθεις πολλά σοκ ακόμα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:55Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Εχουν γινει σαν κι εσενα;![]()
.
Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:57Έχεις να πάθεις πολλά σοκ ακόμα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:55Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Εχουν γινει σαν κι εσενα;![]()
.
Για πες αλευρι μπουλη.
viewtopic.php?f=13&t=58947
.
Ναι γιατί μάλλον ήταν νεράκι κοπανιστόLibre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:56Κι αυτοί μια χαρά είναι.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:55Ξέρω έναν αλβανο που χρεωνε 100 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο σου.Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Φημολογείται πως έκανε πάνω από 150
- Bill Hicks
Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:08 Προσφατα η αδελφη μου περασε γριππη των πτηνων, κολλησε και το συζυγο της και την καλυτερη της φιλη.
Ο πυρετος στη χειροτερη εφτασε το 38,5, πολυς βηχας αλλα σε 3 περιπου μερες εγιναν καλα.
.
Πλακα εχεις μπομπο, δεν εχω κατι με την αντιβιωση ουτε με τα καρατσεκαρισμενα φαρμακα.
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Φαρμακειο,ειχα ακουσει οτι με λιγοτερα απο 50 επαιρνες οπαδο της ρομαnyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:55Ξέρω έναν αλβανο που χρεωνε 100 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο σου.Libre arbitre έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:54 Πολλοί από αυτούς που ξέρω έχουν κάνει από έξι μέχρι οκτώ εμβόλια. Μια χαρά είναι όλοι τους
Φημολογείται πως έκανε πάνω από 150.
Μάλλον μαπα ήταν το εμβόλιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Libre arbitre
Κι αν μετρήσουμε πόσοι πάνω από 20 ετών έκαναν το εμβόλιο, πιάνουμε το 80% του πληθυσμού.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:51
Κι εγω σου απαντησα οτι αν βαλεις και τους κατω των 15 το ποσοστο ανεμβολιαστων παει γυρω στο 30%.
.
Εν τω μεταξυ μας λεγαν οτι τα εμβολια πρεπει να συντηρουνται στους -70.
Δεν θα σας αρεσει να μαθετε αν αυτο τηρηθηκε η οχι.
.
Δεν θα σας αρεσει να μαθετε αν αυτο τηρηθηκε η οχι.
.
Η πλειοψηφία έκλασε τις υπόλοιπες δόσεις γιατί όλως τυχαίως οι επόμενες μεταλλάξεις του κόβιντ ήταν πολυ πιο ήπιες από τις συνήθεις ιώσεις του κάθε χειμώνα και όχι επειδή επηρεάστηκαν από τον κάθε ψεκ.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:50Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:48Ηλιθιότητες όπως πάντα από έναν μαέστρο της ηλιθιότητας.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:40
Στην Ελλαδα ενα 30% ΔΕΝ εκανε τα εμβολια, ενα 20% τα εκανε με το ζορι και ενα 10% το μετανοιωσε.
Οποτε αν νομιζεις οτι ανηκεις σε καμια φοβερη πλειοψηφια εισαι μεγα νουμερο.
.
Γεια σου αριστο μαέστρο.
Γεγονοτα που σε τσουζουν ψεκομπολ.
Συν οτι ο κοσμος το 2024 εκλασε εντελως τις επαναληπτικες δοσεις.
Για πηγαινε ρωτα ποσοι εκαναν να δεις τι μειοψηφια ειναι.
.
Αυτά έπιασαν σε μανούλες και μπαμπούλες του φεϊς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.