Άλλος ένας που δεν διάβασε το πρώτο ποστ του νήματος. Α ναι είναι ο μπομπος που θεωρεί τον εαυτό του άσφαλτο, άμεμπτο και ακραίας ηθικής. Μάλλον ξεχνάει ότι κάνει διαδικτυακό στάλκινγκ σε διάφορες περσόνες. Ουπς.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:53"Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα."ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:42 Γιατί τόση κριτική στη Μοργκάνα παίδες;
Στην τελική σε ποιον από σας οφείλει λογαριασμό;![]()
Είπε η φρουτάκια αντικαπιταλιστρια, η φεμιναζος με τον βυζο άβαταρ και τις πατσαβούρες, το ζαιολυμα που γελούσε μετα το Μάτι, το γελοίο υποκείμενο γενικώς με το "γαιν3 ποτά κάνεις έτσι" -> "οι φίλοι μου πίνουν τρία ποτά Μαξ"
Μάθε ανάγνωση, στοκε γαλή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Fata_Morgana
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Μια χαρά είναι οι Μανιάτες. Κύριοι.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:53Πιο πολύ θα φοβόμουν το Μανιάτης![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:03 Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μη καταλαβαίνεις αλλά οκ. Έχεις εσύ μια ευκαιρία για σεξ. Με τι την έχεις Με πολυθρόνα; Με εξωγήινο; Με κοτσαδόρο; Με τι;
Και για να στο κάνω απλό μπες τιντερ εσύ και να μπω κι εγώ. Με πόσες πιστεύεις θα μπορούσες να κλείσεις ραντεβού απόψε για σεξ και με πόσους εγώ;
1 γυναίκα, 5 άντρες = 1 παιδί
1 άντρας, 5 γυναίκες = 5 παιδιά
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Το διάβασα στοκε. Στην επαρχία δεν έχει μείνει θηλυκή γάτα και ο λόγος σύμφωνα με σένα είναι ότι είναι αναξιόπιστοι οι Έλληνες άντρεςFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:56Άλλος ένας που δεν διάβασε το πρώτο ποστ του νήματος. Α ναι είναι ο μπομπος που θεωρεί τον εαυτό του άσφαλτο, άμεμπτο και ακραίας ηθικής. Μάλλον ξεχνάει ότι κάνει διαδικτυακό στάλκινγκ σε διάφορες περσόνες. Ουπς.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:53"Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα."ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:42 Γιατί τόση κριτική στη Μοργκάνα παίδες;
Στην τελική σε ποιον από σας οφείλει λογαριασμό;![]()
Είπε η φρουτάκια αντικαπιταλιστρια, η φεμιναζος με τον βυζο άβαταρ και τις πατσαβούρες, το ζαιολυμα που γελούσε μετα το Μάτι, το γελοίο υποκείμενο γενικώς με το "γαιν3 ποτά κάνεις έτσι" -> "οι φίλοι μου πίνουν τρία ποτά Μαξ"
Μάθε ανάγνωση, στοκε γαλή
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
Δε νομίζω να άντεχα τον συνδυασμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Μια χαρά είναι οι Μανιάτες. Κύριοι.
- Fata_Morgana
Α μου απάντησες στο ποστ αφού διάβασες το 1ο ποστ; ε εντάξει είσαι μπομπος στ αλήθειαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Το διάβασα στοκε. Στην επαρχία δεν έχει μείνει θηλυκή γάτα και ο λόγος σύμφωνα με σένα είναι ότι είναι αναξιόπιστοι οι Έλληνες άντρεςFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:56Άλλος ένας που δεν διάβασε το πρώτο ποστ του νήματος. Α ναι είναι ο μπομπος που θεωρεί τον εαυτό του άσφαλτο, άμεμπτο και ακραίας ηθικής. Μάλλον ξεχνάει ότι κάνει διαδικτυακό στάλκινγκ σε διάφορες περσόνες. Ουπς.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:53
"Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα."
Μάθε ανάγνωση, στοκε γαλήνούμερο.
- Fata_Morgana
Η κοινωνία είναι εδώ και ανατρέπει τη φύσηsharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:03 Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μη καταλαβαίνεις αλλά οκ. Έχεις εσύ μια ευκαιρία για σεξ. Με τι την έχεις Με πολυθρόνα; Με εξωγήινο; Με κοτσαδόρο; Με τι;
Και για να στο κάνω απλό μπες τιντερ εσύ και να μπω κι εγώ. Με πόσες πιστεύεις θα μπορούσες να κλείσεις ραντεβού απόψε για σεξ και με πόσους εγώ;
![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ου στα τσακιδια νούμερο
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Ναι ρε γαμ... έχεις δίκιο. Έπρεπε να είχα γεννηθεί Άραβας... αλλά στη Σ. Αραβία, όχι στην Παλαιστίνη.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:01Η κοινωνία είναι εδώ και ανατρέπει τη φύσηsharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07
Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.
![]()
![]()
Και το 1 γυναίκα, 5 άντρες = 5 παιδιά στη φύση. Το τίνος είναι τα παιδιά, είναι παντελώς αδιάφορο στη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:03 Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μη καταλαβαίνεις αλλά οκ. Έχεις εσύ μια ευκαιρία για σεξ. Με τι την έχεις Με πολυθρόνα; Με εξωγήινο; Με κοτσαδόρο; Με τι;
![]()
Όσα παιδιά σπέρνει ένας άντρας, ακριβώς το ίδια και ενίοτε περισσότερα μπορεί να γεννήσει μια γυναίκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Ιαν 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Είδες; ας μην επικαλούμαστε τη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:03Ναι ρε γαμ... έχεις δίκιο. Έπρεπε να είχα γεννηθεί Άραβας... αλλά στη Σ. Αραβία, όχι στην Παλαιστίνη.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:01Η κοινωνία είναι εδώ και ανατρέπει τη φύσηsharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57
Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδο
![]()
![]()
Τι εννοείς πεντάδυμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:04Και το 1 γυναίκα, 5 άντρες = 5 παιδιά στη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07
Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.
![]()
Όσα παιδιά σπέρνει ένας άντρας, ακριβώς το ίδια και ενίοτε περισσότερα μπορεί να γεννήσει μια γυναίκα.
Α κατάλαβα... χαχα. Ο άλλος θα έχεις όμως 25 στο ίδιο διάστημα. Μην παρασύρεστε από τον φεμινιστικό οίστρο, μετρημένα κουκιά είναι
Πάντως στη φύση βασίζονται αυτά, ακόμη κι αν έχουμε συνειδητοποίηση. Ορμόνες είναι στο κάτω κάτωFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:04Είδες; ας μην επικαλούμαστε τη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:03Ναι ρε γαμ... έχεις δίκιο. Έπρεπε να είχα γεννηθεί Άραβας... αλλά στη Σ. Αραβία, όχι στην Παλαιστίνη.
Και με δίδυμα αρκεί ο διπλασιασμός του σκορ.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05Τι εννοείς πεντάδυμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:04Και το 1 γυναίκα, 5 άντρες = 5 παιδιά στη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57
Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδο
![]()
Επ´ ευκαιρία, πρόσθεσα κάτι στο προηγούμενο ποστ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Έχω διαφορετική προσέγγιση αλλά οκ ο καθένας έχει τις δικές του ιδέες.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09Πάντως στη φύση βασίζονται αυτά, ακόμη κι αν έχουμε συνειδητοποίηση. Ορμόνες είναι στο κάτω κάτωFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:04Είδες; ας μην επικαλούμαστε τη φύση.sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:03
Ναι ρε γαμ... έχεις δίκιο. Έπρεπε να είχα γεννηθεί Άραβας... αλλά στη Σ. Αραβία, όχι στην Παλαιστίνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις