!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Superleague 2024-25
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Superleague 2024-25
ποτε σφυριζαν εναντιον του οσφπ στην ευρωπη? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Τρομερή ποδοσφαιρική ανάλυση
Το πέναλντι που δεν έδωσε στο σκουλήκι δεν επηρέασε το παιχνίδι γιατί έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο έβαλε γκολ
Μλκα μου,αυτά ειναι
Για γαυρους μιλάμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Επειδή βλέπω πέρα από τον ορίζοντα, από πολύ παλιά έλεγα πως ΔΕΝ υπάρχει Άρης μπροστά στον Ολυμπιακό όσον αφορά την έχθρα για τα παοκια.
Δες την απόδειξη σε αυτό το νήμα.
Εκεί που "το σηκώσαμε στην έδρα τους - είναι ατιτλοι/σκουληκια/ρουληδες - μια πόλη μια ομάδα (μια χωριάτικη και ένα σαγανάκι) ξαφνικά ΜπΟλΕΜαΝε τοΝαΡηΜασ.
Συσπείρωση και κάτι άλλων άκυρων που βλέπουν μπάλα και βάζουν νερό να βρασει και στα επιθετικά φάουλ παικτών των ομάδων τους που σκοραραν βάζουν κολλυριο για θολούρα στα μάτια και κάνουν κριτική στην φάση βολταϊκου τόξου του Γιαρεμτσουκ
Άκου μαλάκα συγαυρε και υπόλοιποι γαύροι.
Δεν υπάρχει ούτε μια αμφισβητούμενη φάση που να αφορά τον Θρύλο των γηπέδων και να βγει κάνας από δαυτους και να πει υπέρ Ολυμπιακού. Ξεχαστε το.
Τους ζελες τους καταλαβαίνω, αιώνιοι εχθροί είναι, δεν περιμένω αλλά ούτε και θελω κάτι άλλο.
Οι άλλοι όμως να ξέρεις ότι μας μισούν διότι πολύ απλά είναι το κόμπλεξ του κατώτερου.
Η ΑΕΚ που προσπαθεί να χωθεί στους 2 αιώνιους έχοντας το κόμπλεξ του παρακατιανου της Αθήνας και της απουσίας δικού της αιωνιου και ο παορκ με το κόμπλεξ του ΠΟΚ κΑι τΗσ αΔιΚιΑς τΗσ χΑβοΥζΑς.
Όλοι αυτοί οι αντικειμενικοι είδαν σπρώξιμο του Ολυμπιακού σε αυτό το παιχνίδι.
Γκρινιάζουν για την κόκκινη που έπρεπε να βγει και νωρίτερα.
Να χαίρεσαι που μας μισούν και να αρχίσεις να φοβάσαι όταν όλος αυτός ο αλλόθρησκος συρφετός αρχίσει να μισεί κάποιον άλλον.
Πάμε πολύ καλά για την ώρα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Lugozzi έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:15Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Τρομερή ποδοσφαιρική ανάλυση
Το πέναλντι που δεν έδωσε στο σκουλήκι δεν επηρέασε το παιχνίδι γιατί έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο έβαλε γκολ
Μλκα μου,αυτά ειναι![]()
Για γαυρους μιλάμε

Σου προτείνω ανοξείδωτο ατσάλι τεφαλ για να βράσεις μπάλα άμα την πετύχεις μπροστά σου.
Απ' ότι μου έχουν πει διακεκριμένοι προπονητές καναπέ, η αντικολλητική επίστρωση είναι επιβλαβής.
- Πτολεμαίος
Ποτέ.
Άλλος ένας αμπαλος εδώ.
Πάρε και συ, είναι σε προσφορά.

Άλλωστε είναι οι μοναδικές κούπες που αξίζετε να σηκώνετε όσο υπάρχει ο Θρύλος των γηπέδων Ολυμπιακός.
Ναι αλλα το πεναλτι στον Κρεσποjason0 έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59Και εγώ το διάβασα και κλαίωΝετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Τρομερή ποδοσφαιρική ανάλυση
Μλκα μου,αυτά ειναι![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έλα βλακα σε πήραν στο ψιλό όλοιΠτολεμαίος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:51Lugozzi έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:15Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Τρομερή ποδοσφαιρική ανάλυση
Μλκα μου,αυτά ειναι![]()
Για γαυρους μιλάμε
Σου προτείνω ανοξείδωτο ατσάλι τεφαλ για να βράσεις μπάλα άμα την πετύχεις μπροστά σου.
Απ' ότι μου έχουν πει διακεκριμένοι προπονητές καναπέ, η αντικολλητική επίστρωση είναι επιβλαβής.
Μπήκε μετά άρα μία ή άλλη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γκέλα γιαννικη με Καλλιθέα,σημειώστε το,κατεβάζει Στρακοσα. 
Κατουραει συστηματικα τη λογικη και την αξιοκρατια ο αργεντινος γιαννικης.Ποιος Στρακοσα ρε τσαρλατανε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πτολεμαίος
It's the other way around.Lugozzi έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:22Έλα βλακα σε πήραν στο ψιλό όλοιΠτολεμαίος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:51
Μπήκε μετά άρα μία ή άλλη![]()
Εγώ έχω πάρει στο ψιλό εσάς κι όχι εσείς εμένα.
Και τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όταν υπάρχουν 4 φάσεις στο παιχνίδι....
Πέναλτι Άρη
Γκολ Άρη
Πέναλτι Ολυμπιακού
Ακυρωθεν γκολ Ολυμπιακού ...
...από τις οποίες η μία δίνεται υπέρ Ολυμπιακού (πέναλτι Άρη) και οι άλλες κατά Ολυμπιακού και σεις βλέπετε μΠαΡαΓκΑναοΥμ.
Αν υπήρχε στήσιμο θα ακυρωνε το γκολ του Άρη, δεν θα ακυρωνε του Ελ Καμπί, θα έβγαζε καμιά κάρτα στις άθλιες καθυστερήσεις επί τουλάχιστον 70 λεπτά των παικτών του Άρη.
Κοινώς για να δείτε 50-50 θα πρέπει είτε να χάσει ο Ολυμπιακός είτε να σφυρίζονται όλα εναντίον του είτε (ιδανικά για σας) και τα 2.
Δεν πάει έτσι όμως.
Εν τω μεταξύ σε αντίστοιχες δικές σας περιπτώσεις (Ιωαννίδης - Μήτογλου) δεν βλέπετε λόγω θολουρα ή σκουπιδακι στα μάτια μάλλον. Εκεί δεν σας πόνεσε ο Λεβαδειακός αλλά σας πονάει ο Άρης
Τρέχα αμπαλε, είναι σε προσφορά.η παδελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 12 Ιαν 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:20It's the other way around.Lugozzi έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:22Έλα βλακα σε πήραν στο ψιλό όλοιΠτολεμαίος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:51
Μπήκε μετά άρα μία ή άλλη![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πτολεμαίος
Αχ καλέ αχαχουχα , ο βαζελολ γελάει.Lugozzi έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:21Πτολεμαίος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:20It's the other way around.
![]()
![]()
![]()
- Πτολεμαίος
Έχεις λίγο ασπρόμαυρο πάνω στο κασκόλ του Άρη.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:49 Σταμάτα ρε συ
Έγραψες μια μλκια,δεν θα σε πάρουμε το κεφάλι
Καθάρισε το λίγο ρε
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τις στοιχηματικες τις Μαλαισίας τις βλέπετε καθολου;GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:19 Κατουραει συστηματικα τη λογικη και την αξιοκρατια ο αργεντινος γιαννικης.Ποιος Στρακοσα ρε τσαρλατανε
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 29067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-