!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει αρκετούς υποψήφιους για ηγετικά στελέχη του ΕΒΚ.
Όλοι μαζί μπορούμε.
Θα συνεδριάσει η ανώτατη ηγεσία (έθνι και εγώ) για να σας ενημερώσουμε πως προχωράμε.
Όλοι μαζί μπορούμε.
Θα συνεδριάσει η ανώτατη ηγεσία (έθνι και εγώ) για να σας ενημερώσουμε πως προχωράμε.
Και δεν είναι πλέον θεωρία αλλά πράξη.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:22ΘεωρίεςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:14Νομίζω ότι τα στερεότυπα δεν χτίζονται από εμάς αλλά από το περιβάλλον. Και αλλάζουν. Το πόσο επηρεάζεται ο καθένας από αυτές τις αλλαγές είναι άλλο θέμα.
Παραδείγματος χάριν, άλλο "στερεοτυπικό" κόστος είχαν τα παιδιά τις προηγούμενες 10ετίες και άλλο έχουν σήμερα.
Και γράφοντας "κόστος" δεν αναφέρομαι μόνον στο οικονομικό αλλά στην ευρύτερη εποπτεία και αντίστοιχη ενέργεια, που χρειάζονται σήμερα τα παιδιά. Όταν γίνεται συνειδητά και με συνεργασία των γονέων στο μοίρασμα των ευθυνών, το πράγμα ρέει πολύ πιο ομαλά.
Τα παιδιά χιλιάδες χρόνια τα μεγαλώνουν οι μαναδες
Γιατί κάπου σου διαφεύγει και το εργασιακό θέμα, που είναι πολύ σημαντικό, ειδικώς σήμερα.
Εκτός αν θεωρείς ότι οι εργαζόμενες δεν κάνουν παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Τόσα κύπελλα πήρε,τι σκατα έκανες;GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:28Οχι.Θα εκανα αν επαιρνε το κυπελλο ο παοκΝετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:25Δεν έχεις παιδιά μωρη Λουλού;GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:18 Προσφερομαι να γονιμοποιησω αλλα χωρις να τα μεγαλωσω.Ολα για την Ελλαδα 2.0.![]()
Εκεινες τις χρονιες ελεγα αν μπει τσαμπιονς λιγκΝετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:32Τόσα κύπελλα πήρε,τι σκατα έκανες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Νετο Γκουερινο
Οι μόνες γυναίκες που δεν δούλεψαν στην ιστορία είναι οι μανάδες μας όταν ήρθαν από τα χωριά στην πόλη λίγα χρόνια μετά τον πόλεμοΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:31Και δεν είναι πλέον θεωρία αλλά πράξη.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:22ΘεωρίεςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:14
Νομίζω ότι τα στερεότυπα δεν χτίζονται από εμάς αλλά από το περιβάλλον. Και αλλάζουν. Το πόσο επηρεάζεται ο καθένας από αυτές τις αλλαγές είναι άλλο θέμα.
Παραδείγματος χάριν, άλλο "στερεοτυπικό" κόστος είχαν τα παιδιά τις προηγούμενες 10ετίες και άλλο έχουν σήμερα.
Και γράφοντας "κόστος" δεν αναφέρομαι μόνον στο οικονομικό αλλά στην ευρύτερη εποπτεία και αντίστοιχη ενέργεια, που χρειάζονται σήμερα τα παιδιά. Όταν γίνεται συνειδητά και με συνεργασία των γονέων στο μοίρασμα των ευθυνών, το πράγμα ρέει πολύ πιο ομαλά.
Τα παιδιά χιλιάδες χρόνια τα μεγαλώνουν οι μαναδες
Γιατί κάπου σου διαφεύγει και το εργασιακό θέμα, που είναι πολύ σημαντικό, ειδικώς σήμερα.
Εκτός αν θεωρείς ότι οι εργαζόμενες δεν κάνουν παιδιά.![]()
Εκτός αν στα χωριά οι γυναίκες δεν δούλευαν και ταυτόχρονα μεγάλωναν παιδιά
Συμφωνώ. Έτσι θα βελτιωθούν εμφανισιακώς και τα γονίδια πολλών Ελλήνων αντρών.Αλιόσα έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:27Προτεινω εισαγωγή γυναικών, απο Ρωσία, Ουκρανία. Θα φτιάξουμε νέο έθνος. Είναι και πολύ πιο όμορφες απο τις εδώ γυναίκες.Antares έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:08 Οι άνδρες γιατί δεν παντρεύεστε με Ρωσίδες, Ουκρανές, ή και από τις δυτικές χώρες να γεννηθούν ωραία παιδάκια να ζήσουν εδώ; Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια δεν θα έπρεπε να έχει κανένα θέμα λογικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Επίσης οι ρωσιδες, ουκρανές μας ταιριάζουνε περισσότερο, είναι και Ορθοδοξες, οι άλλες οι δυτικές κινούνται σε άλλα μήκη κύματος, έχουνε μολυνθει απο τον φεμινισμό και δεν κάνουνε για παραδοσιακή οικογένεια εκτός και αν πέσεις σε περίπτωση.Antares έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:08 Οι άνδρες γιατί δεν παντρεύεστε με Ρωσίδες, Ουκρανές, ή και από τις δυτικές χώρες να γεννηθούν ωραία παιδάκια να ζήσουν εδώ; Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια δεν θα έπρεπε να έχει κανένα θέμα λογικά.
Η ρωσιδα και η ουκρανή αν σε δούνε να πλένεις τα πιάτα στο σπίτι μπορει και να σε καρπαζώσουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 12 Ιαν 2025, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νετο Γκουερινο
Αν έχεις αρχιδια πες ότι θα κάνεις αν ξαναπάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα φέτοςGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:33Εκεινες τις χρονιες ελεγα αν μπει τσαμπιονς λιγκ
Στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον δεν υπήρχαν ποτέ τέτοιες απαιτήσεις, έτσι δεν γνωρίζω γιατί υπάρχουν τέτοιες απαιτήσεις αλλού. Αλλά οι νέες γενιές μετά τους σημερινούς 50+ παντρεύονται και κάνουν παιδιά. Δεν ξέρω γιατί σε αυτή την γενιά έπεσε περονόσπορος, βλέπω πολλούς και πολλές που είναι άτεκνοι.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:18 Ε και εγώ έχω γνωστούς.
Αλλά δεν πάει με παραγγελία προφανώς. Οπότε δεν υπάρχει επιχείρημα, γιατί δεν παντρεύεστε Ρωσίδες.
Εσείς γιατί δεν παντρέυεστε πλούσιους, όμορφους, καλοσυνάτους;
-
stergiosbik
Έχει πιάσει αράχνες;Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Η σημερινή 30-40 γενιά είναι η χειρότερη στο κομμάτι αυτό.Antares έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:37Στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον δεν υπήρχαν ποτέ τέτοιες απαιτήσεις, έτσι δεν γνωρίζω γιατί υπάρχουν τέτοιες απαιτήσεις αλλού. Αλλά οι νέες γενιές μετά τους σημερινούς 50+ παντρεύονται και κάνουν παιδιά. Δεν ξέρω γιατί σε αυτή την γενιά έπεσε περονόσπορος, βλέπω πολλούς και πολλές που είναι άτεκνοι.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:18 Ε και εγώ έχω γνωστούς.
Αλλά δεν πάει με παραγγελία προφανώς. Οπότε δεν υπάρχει επιχείρημα, γιατί δεν παντρεύεστε Ρωσίδες.
Εσείς γιατί δεν παντρέυεστε πλούσιους, όμορφους, καλοσυνάτους;
Φιλε αν το πουν πολλοι αυτο θα εκλειψουμε μια ωρα αρχυτεραΝετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:35Αν έχεις αρχιδια πες ότι θα κάνεις αν ξαναπάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα φέτος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τις θεωρώ εργατικές και φιλικές προς εμάς. Πολύ καλύτερες από εισαγόμενους μουσουλμάνους.Αλιόσα έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:35 Επίσης οι ρωσιδες, ουκρανές μας ταιριάζουνε περισσότερο, είναι και Ορθοδοξες, οι άλλες οι δυτικές κινούνται σε άλλα μήκη κύματος, έχουνε μολυνθει απο τον φεμινισμό και δεν κάνουνε για παραδοσιακή οικογένεια εκτός και αν πέσεις σε περίπτωση.
Η ρωσιδα και η ουκρανή αν σε δούνε να πλένεις τα πιάτα στο σπίτι μπορει και να σε καρπαζώσουνε.![]()
- Fata_Morgana
Να σου πω ότι το πιο εύκολο τη σημερινή μέρα είναι μια γυναίκα να βρει γαμηθεί; άντε μη στο πω και σου χαλάσω την ιδέα. Αλλά στο λέω.stergiosbik έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:38Έχει πιάσει αράχνες;Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
-
stergiosbik
Ταραντούλες!Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:40Να σου πω ότι το πιο εύκολο τη σημερινή μέρα είναι μια γυναίκα να βρει γαμηθεί; άντε μη στο πω και σου χαλάσω την ιδέα. Αλλά στο λέω.stergiosbik έγραψε: 12 Ιαν 2025, 14:38Έχει πιάσει αράχνες;Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις