!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:02
Bazoomba έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Το πηγαινετε πολυ μακρια. Μια απλη δια νομου απαγορευση των προφυλακτικων και αντισυλληπτικων αρκει.
Πολύ καλή ιδέα να κόψουμε το σεξ. Τι μπορεί να πάει στραβά;
Γιατι παλια δεν εκαναν σεξ; Της μεσης εμφανισιμης φεμινιστριας απολιτικ ελληνιδας που ξημεροβραδιαζεται στα γυμναστηρια κανει στορυζ στο ινστα τα ταξιδια της διαβαζει βιβλια αυτοβοηθειας και βγαινει ραντεβου για να την κερνανε, το καγκελο γινοταν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

την τελευταια φορα που δοκιμαστηκε με τις αμβλωσεις

Εικόνα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:41
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:25
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:56

καλο μου εχεις πεσει θυμα της υπεραστικοποιησης :102:
Κι εσύ του yt, tik tok και Instagram.
καθολου καλο μου και το ξερεις :102:
Κι όμως, οι προσλαμβάνουσες σου είναι από το νετ. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχεις κύκλο με γυναίκες που είναι σε σχέση, γάμο,ελεύθερες στα μέτρα σου και έχεις αυτές τις μη ρεαλιστικές απόψεις.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:43
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Το ότι μπορεί να απετυχες να βρεις κάποιον σωστό άντρα και να προχωρήσεις,δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιαζονται όλοι άντρες.
Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Μ αρέσει που τσιμπάς το δικό μου ποστ να απαντήσεις και όχι το αρχικό που είναι
το ίδιο με το δικό μου αλλά με αντίστροφη των "φταιχτών".
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:49
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:53
GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:43

Μλκ εκανες παιδια και το μετανιωσες και θα την πληρωσουμε εμεις τωρα;
Δε κατάλαβες, το αντίθετο. Θέλει να κάνει παιδιά και επειδή μας θεωρεί τις Ελληνίδες "άχρηστες" που δεν του κάθονται για να κάνει παιδιά σου λέει άμα έχουν ποινές θα κάτσουν να μου κάνουν παιδιά. Βέβαια το γιατί να Θέλει να κάνει παιδιά από τη στιγμή που δεν μας θεωρεί καλές γυναίκες τις Ελληνίδες είναι μυστήριο.
Σιγα το δυσκολο να βρει ελληνιδα να κανει παιδια,μια γυρα στην επαρχια να κανει θα φορτωσει 3 καροτσες
Δε θέλει τέτοιες ρε
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Ναι ο πληθυσμός μειώνεται και θα συνεχίσει να μειώνεται αλλά θα μου εξηγήσει κάποιος τη φάση με τις καινούργιες πολυκατοικίες που σηκώνονται συνέχεια;Τα διαμερισματα αγοράζονται από τα θεμέλια.Αφου δεν υπάρχει ανάγκη για στέγαση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:06
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:25

Κι εσύ του yt, tik tok και Instagram.
Κι όμως, οι προσλαμβάνουσες σου είναι από το νετ. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχεις κύκλο με γυναίκες που είναι σε σχέση, γάμο,ελεύθερες στα μέτρα σου και έχεις αυτές τις μη ρεαλιστικές απόψεις.
ειδες ποσο αντιστοιχα δυσκολο ειναι να βρεις σωστη γυναικα? :102:

αληθεια πως οριζεις τον σωστο ανδρα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Μέχρι στιγμής κανένας δεν έγραψε το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκε ποτέ η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε αυτόν τον τομέα παρά λέτε βλακείες για ελεϊνίδες κλπ.

Το μνημόνιο έδιωξε 500000 νέους οριστικά και αμετάκλητα από την χώρα. Αυτή ήταν η ταφόπλακα και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο πολλά χρόνια πριν ώστε να μην φτάναμε εκεί.
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Από την αρχή της εισόδου της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, αυτό ήταν αναπόφευκτο. Μία χώρα, που αναγκάστηκε να φυτοζωεί από τον τουρισμό, όπου έχει διαλυθεί κάθε έννοια πρωτογενούς και δευτερογενους παραγωγής, οπου οι άλλοι ασχολούνται με υδροπονία και εμείς με τα σιντριβάνια στα ξενοδοχεία, και όπου δεν φτιάχνουμε ούτε τις βίδες για τα μοτεράκια τους, δεν μπορεί να συντηρήσει μόνιμο πληθυσμό, μεγαλύτερο από μερικά εκατομμύρια. 5, και πολλά λέω. Αυτό το μέρος ίσως κάποτε αξιοποιηθεί, από άλλους πληθυσμούς, που η ευρωλιγουρα και η παρασιτική αντίληψη δεν θα είναι κομμάτι της ουσίας τους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:31
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:31 Έχω επισκεφθεί αρκετές πρωτεύουσες νόμων τους τελευταίους μήνες λόγω δουλειάς και διαπίστωσα και ο ίδιος την πραγματικότητα των στατιστικων. Οχι μονο έχουν μείνει μόνο γέροι, αλλά πλεον είναι και λίγοι.

Μου φαίνονται εξαιρετικά αισιόδοξες οι προβλέψεις ότι εχουμε μέχρι το 2070 για να εκφυλιστουμε στη χώρα των 90χρονων γριων.

https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... s-90%3famp

Ειδικά στην επαρχία, όπου η κατάσταση είναι 10 φορες χειρότερη, δίνω εκτίμηση με βάση αυτά που βλέπω, το πολύ 20-25 χρόνια, μέχρι πόλεις και χωριά είτε να εξαφανιστούν εντελώς ή να κατοικουνται από γύφτους και λαθρο. Αφού βγαίνω έξω στο δρόμο και αισθάνομαι νεολαία, κάθε χρόνο και περισσότερο.
Καταλύτης στην υπόθεση οι ελλεηνιδες, οι οποίες διατηρούν τα πλεονεκτήματα που τους έχει παραχωρήσει το κράτος, αλλά πλεον μεγαλωνουν σκυλιά αντί για παιδιά.

Η κατάσταση πιθανότατα είναι μη αναστρέψιμη, ειδικά αν περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να λάβει μέτρα.

Οπότε ελληνιαρηδες μου το τέλος έφτασε σχεδόν, το leasing από την Τουρκία σχεδόν έχει περάσει. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε πίσω.
Δεν θα χρειαστεί ούτε τουφεκια να ρίξουν. Ούτε ταξί δε γεμίζετε σε μερικά χρόνια. Αν πεσει και η ΕΕ, σε 1.5 χρόνο η Αλβανία του Χότζα θα είναι Μονακό μπροστά στην Ελλάδα.
Κούβα θα λέτε και θα κλαίτε.

Προτείνω την άμεση βορειοκορεατοποιηση, μπας και μπει φρένο στον κατήφορο της χώρας.
Και η Τουρκια το ιδιο προβλημα εχει, με εξαιρεση τους Κουρδους που ειναι κατι σαν τους τουρκογυφτους για εμας και τους Αραβες μεταναστες που οι Τουρκοι βλεπουν σαν αραπηδες (αλλωστε απο εκει προερχεται το Αραπης). Απλως περασαν σε αυτη τη δημογραφικη φαση περιπου 15 χρονια πιο μετα απο εμας. Αν ημασταν το ιδιο καθυστερημενοι σαν χωρα τωρα θα ειχαμε ταβανιασει στα 13.8 εκατομμυρια αντι στα 10 και αυτην την εικονα που περιγραφεις θα την εβλεπες γυρω στο 2040, οπως ακριβως θα συμβει και στην Τουρκια με δεδομενη την τρεχουσα γεννητικοτητα και την εξισου εξωφρενικη υπερσυγκεντρωση σε λιγα μεγαλα αστικα κεντρα. Παντως δισεκατομμυρια τουρκοι να πνιξουν δεκαφτα εναπομειναντες ελληνες, δεν προκειται. Ειναι ενα ηλιθιο σεναριο που ειπε στην τηλεοραση ενας βλακας πρωθυπουργος τους τη χρονια που επεσαν κατω απο το οριο διατηρησης. Κουρδος κιολας.

Ενα νεο ζευγαρι που συζει ελαχιστα χρονια ειναι βιολογικα προγραμματισμενο να κανει τουλαχιστον 1 παιδι ακολουθουμενο απο ενα δευτερο ελαχιστα χρονια αργότερα (αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας των γονιων ή του πρωτου παιδιου) και μετα ή να χωρισει ή να παραμεινει μαζι. Ειναι τελειως αναποφευκτο ενστικτο.

Το βασικο προβλημα σε ολον τον κοσμο ειναι οτι οι περισσοτεροι αποφευγουν τη συγκατοικηση ή ακομα και τις μακροχρονιες αποκλειεστικες σχεσεις μεχρι τη μεση ηλικια. Αρα μην τα φορτωνεις στις ελεεινιδες εκτος αν ζεις με μια απο αυτες απο τα 20κατι και οντως ηθελε σταθερα μονο σκυλους και γατες. Και τιποτα δε σε εμποδιζει να πας να μεινεις στο Διδυμοτειχο.

Επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να αραιωνουμε, πηγαινε βολτα σε οποιονδηποτε γραφικο εξοχικο δρομο που πανε βολτα πολλοι και μετρα σκουπιδια ανα μετρο στα πρανη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν αδεια σπιτια στις πολεις ικανα να στεγασουν 2 εκατομμυρια ατομα και ολοι αυτοι πηζουν και απαιτουν να χτιστουν καινουριες περιοχες (δλδ ολη η απανθρωπη χαβουζα να επεκταθει πιο κει σαν καρκινος) επειδη σαν κουλτουρα ειναι ανικανοι να επαναχρησιμοποιησουν οτιδηποτε, τα σπιτια ειναι οπως η fast fashion.

Προβλημα που λυνεται μονο του ειναι ο υπερπληθυσμος της υπερκαταναλωτικης κοινωνιας και η ερημωση της επαρχιας.
:roll:

Αλαιν ντε Μπενουα
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

οπως παντα λιγα τα σωστα ποστ που ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα
ο καθενας και η μλκ του
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:09
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:06

ειδες ποσο αντιστοιχα δυσκολο ειναι να βρεις σωστη γυναικα? :102:

αληθεια πως οριζεις τον σωστο ανδρα? :102:
Είδες που δεν έχεις σχέση με τις γυναίκες έξω από τα σοσιαλ; εκτός κι αν θες να μου πεις ότι ας πούμε το 2024 γνώρισες 5-6 ελευθερες γυναίκες πχ στα 35 τους με τη δουλειά τους, φέρθηκες ωραία και σου είπαν απ την αρχή "ααα εγώ δε θέλω παιδιά, θέλω να κάνω ινσταγκραμικη ζωή με ακριβά γούστα και να υιοθέτησω σκυλιά. "Έλα ρε σοβαρευτείτε.

Όταν λες σωστό άντρα για τι; για σχέση συντροφικότητας; για να κάνεις παιδιά; για τι;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Jimmy81 έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:42 Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Και οι Χετταίοι και οι Φοίνικες εξαφανίστηκαν κάποτε. Σιγά μην δακρύσει το σύμπαν για τον βρωμολαό που ξαναέδωσε την εξουσία στο κόμμα που ανέβασε δυσθεώρητα το χρέος και απέτυχε να μας βγάλει από τα μνημόνια. Αυτό σας αξίζει. Εξαφάνιση. Μαζί με την υδροδαμάλα του Στέλλερ.
Εικόνα
Εικόνα
Εσύ είσαι είσαι Αιθίοπας ή Φλαμανδός, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:34
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:03
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:44

με τα κουταβια που μπλεκεις καλο μου δεν προκειται να δεις προκοπη :102:
Κοίτα είμαι 40 + και δεν θέλω να κάνω παιδί. Ούτε ένιωσα την ανάγκη ποτέ να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι οφείλεται σε δικές μου συνθήκες και όχι στον εκάστοτε σύντροφο που είχα.
Τώρα αν θελήσω σε 10 χρόνια, τι να καμς έτσι είναι η ζωή, ζεις με τις συνέπειες.των επιλογών σου. Οπότε ναι είμαι ανεπρόκοπη 40+ και guess what εμείς οι δυο θα είμαστε στο ίδιο ράφι με τους ανεπρόκοπους :lol:
https://twitter.com/naiivememe/status/1 ... 5607720096

Λιτά, αποτελεσματικά, απλά. Press Play.
Έχεις παντρευτεί Ασιάτισσα, τύπε ή απλά ψάχνεις στο ίντερνετ πράγματα που δικαιολογούν τις απόψεις σου;
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Mel έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:09 Ναι ο πληθυσμός μειώνεται και θα συνεχίσει να μειώνεται αλλά θα μου εξηγήσει κάποιος τη φάση με τις καινούργιες πολυκατοικίες που σηκώνονται συνέχεια;Τα διαμερισματα αγοράζονται από τα θεμέλια.Αφου δεν υπάρχει ανάγκη για στέγαση.
Αθηνα/Θεσσαλονικη αντεχουν ακομα με εσωτερικη μεταναστευση και μεταναστες απο εξω.Στην πραγματικοτητα δεν εχουν μειωση πληθυσμου.Στην επαρχια γινεται η σφαγη ειδικα σε μη τουριστικες περιοχες.Ακομα και οι απογραφες δεν δειχνουν την πραγματικοτητα,γνωριζω δεκαδες ατομα που ζουν Αθηνα/Θεσσαλονικη και ειναι δηλωμενα ως μονιμοι κατοικοι επαρχιας.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Bazoomba έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Το πηγαινετε πολυ μακρια. Μια απλη δια νομου απαγορευση των προφυλακτικων και αντισυλληπτικων αρκει.
Γιατί ρε τύπε, μόνο μέσα τελειώνεις εσύ;
Dein Herz, meine Gier
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”