!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος ειναι ο ποιο παλιος φορουμιτης?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιος ειναι ο ποιο παλιος φορουμιτης?
καπου υπαρχει και αλλο νημα για το ποιοι και ποτε ανοιξαν και πρωτοετρεξαν το φορουμ ... μισοι Αθηναιοι μισοι Λαρισαιοι νομιζω
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2025, 15:23 Εγώ αναρωτιέμαι απλώς γιατι οι παλιοί χρήστες του πχόρουμ, δεν έχουν διατηρήσει, πλην ελαχίστων, τα νικ εκείνης της εποχής.
Θέλει η ζωή μας αλλαγές
και ας τσατίζονται πολλές
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πολλές αλλαγές οφείλονται κυρίως σε φάσεις "απεταξάμην την τάδε περσόνα" και δεν προκαλούν τσατίλα αλλά γέλιο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2025, 15:33ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2025, 15:23 Εγώ αναρωτιέμαι απλώς γιατι οι παλιοί χρήστες του πχόρουμ, δεν έχουν διατηρήσει, πλην ελαχίστων, τα νικ εκείνης της εποχής.
Θέλει η ζωή μας αλλαγές
και ας τσατίζονται πολλές
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καρνάβαλοι .
- Otto Weininger
Εγώ είμαι από τον Φεβρουάριο του 2006.
Και εχα βρει αρκετούς από όσους γράφουν εδω ακόμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
εγω διαβαζα απο καπου τοτε το 06 και λογαριασμο πρεπει να κανα κανα 2 - 3 χρονια μετα , επαιζε δυνατα ο ταυγετης τοτε με εναν αλλον νομιζω λεωνιδα
Εγώ νομιζω ότι γράφτηκα Νοέμβριο του 2005Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:24 Εγώ είμαι από τον Φεβρουάριο του 2006.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικά οι περισσότεροι μπήκαμε το 2006, που ήταν το πικ φόρουμ , από το 05-08. Ο2-04 ήταν the weird age, όποιος έγραφε τότε, έχει καει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες ούτε έκανα ποτέ αρχειοθετήσεις ποσταρισμάτων, δικών μου ή άλλων χρηστών.
Θυμάμαι απλώς ότι έγινα ενεργή χρήστρια στο πχόρουμ όταν κατέρρευσε τελείως το μαύρο. Κάπου στα τέλη 2004 - 2005, κάτι τέτοιο.
Το σίγουρο είναι ότι για μένα, το μαύρο ήταν το απόλυτο πχορουμικό σχολειό.
Θυμάμαι απλώς ότι έγινα ενεργή χρήστρια στο πχόρουμ όταν κατέρρευσε τελείως το μαύρο. Κάπου στα τέλη 2004 - 2005, κάτι τέτοιο.
Το σίγουρο είναι ότι για μένα, το μαύρο ήταν το απόλυτο πχορουμικό σχολειό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
31 Δεκέμβρη του 2005.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Οι αρχαίοι Πατέρες.nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2025, 15:26 καπου υπαρχει και αλλο νημα για το ποιοι και ποτε ανοιξαν και πρωτοετρεξαν το φορουμ ... μισοι Αθηναιοι μισοι Λαρισαιοι νομιζω
με Αβρααμ , Τιγρη , Τραπ κτλ ...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2025, 17:02 Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες ούτε έκανα ποτέ αρχειοθετήσεις ποσταρισμάτων, δικών μου ή άλλων χρηστών.
Το σίγουρο είναι ότι για μένα, το μαύρο ήταν το απόλυτο πχορουμικό σχολειό.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
Είχε φοβερούς τύπους τότε όταν πρωτομπήκα. Εν τω μεταξύ ωραίες εποχές, προ κρίσης τα 3/4 των νημάτων κατοχή/συμμοριτοπολεμοςBeria έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:37Εγώ νομιζω ότι γράφτηκα Νοέμβριο του 2005Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:24 Εγώ είμαι από τον Φεβρουάριο του 2006.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και όχι μόνον...nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2025, 19:12με Αβρααμ , Τιγρη , Τραπ κτλ ...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2025, 17:02 Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες ούτε έκανα ποτέ αρχειοθετήσεις ποσταρισμάτων, δικών μου ή άλλων χρηστών.
Το σίγουρο είναι ότι για μένα, το μαύρο ήταν το απόλυτο πχορουμικό σχολειό.![]()
![]()
Όλα τα ζόρικα αγγελούδια της κάθαρσης στο μαύρο είχαν συνωστισθεί.
Κάτι σαν συνεργείο καθαρισμού από λάθρο...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το ερώτημα είναι ποιο ήταν πιο παλιό το φορουμς η το πχορουμ. φυσικά κανενα από τα δύο φόρουμ δεν υπάρχουν πλέον και κανείς δεν φρόντισε να τα αρχειοθετήσει παρά το ότι αριθμούσαν εκατομμύρια ποστ.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-