Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
NovaLacertae έγραψε: 11 Ιαν 2025, 12:24
Εφόσον μαζευτούμε τουλάχιστον δώδεκα παίκτες θα γίνει και επόμενο παιχνίδι
Ευελπιστώ ότι aLiCat και νύχτα θα είστε μέσα στο γρουπ
Να υποθέσω πως για μενα ευελπιστείς να μαι εκτός
Διαβάζεται κάπως περίεργα τώρα αυτό...μιας και 3 γυναικές είμαστε όλες κι όλες ..
Δεν κάνω διάκριση άνδρες - γυναίκες, οπότε συμπεριλαμβάνεσαι στην πρώτη πρόταση ''(Εφόσον μαζευτούμε τουλάχιστον δώδεκα παίκτες θα γίνει και επόμενο παιχνίδι)'' απλά αναφέρθηκα σε aLiCat και νύχτα επειδή ησαν στα τελευταία σχετικά ποστ
Μάλιστα επειδή διαχρονικά οι γυναίκες είναι σαφώς λιγότερες σε συμμετοχες στα παιχνίδια θα ΄'ηθεα να συμμετείχαν περισσότερες για να ειχαμε μια ισσοροπία κοντά στο 50-50
NovaLacertae έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:32
θα ΄'ηθεα να συμμετείχαν περισσότερες για να ειχαμε μια ισσοροπία κοντά στο 50-50
καλη αφορμή να κανει ενα γυναικειο υσερ ο μενιος, εχουμε βαρεθει συνεχεια αντρες. Θα ειναι και πιο ταιριαστό οταν φυγει παλι, ετσι και αλλιως σαν κοριτσακι κανει.
NovaLacertae έγραψε: 11 Ιαν 2025, 12:24
Εφόσον μαζευτούμε τουλάχιστον δώδεκα παίκτες θα γίνει και επόμενο παιχνίδι
Ευελπιστώ ότι aLiCat και νύχτα θα είστε μέσα στο γρουπ
Να υποθέσω πως για μενα ευελπιστείς να μαι εκτός
Διαβάζεται κάπως περίεργα τώρα αυτό...μιας και 3 γυναικές είμαστε όλες κι όλες ..
Δεν κάνω διάκριση άνδρες - γυναίκες, οπότε συμπεριλαμβάνεσαι στην πρώτη πρόταση ''(Εφόσον μαζευτούμε τουλάχιστον δώδεκα παίκτες θα γίνει και επόμενο παιχνίδι)'' απλά αναφέρθηκα σε aLiCat και νύχτα επειδή ησαν στα τελευταία σχετικά ποστ
Μάλιστα επειδή διαχρονικά οι γυναίκες είναι σαφώς λιγότερες σε συμμετοχες στα παιχνίδια θα ΄'ηθεα να συμμετείχαν περισσότερες για να ειχαμε μια ισσοροπία κοντά στο 50-50
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05
Και εγώ είμαι μέσα αν παίξει εναον αντί για χουλιγκανολάγνου, και δοθεί σύσταση στην Αλικατ να μην αντιγράφει
Είσαι αφερέγγυος ως παίκτης, θα αρχίσεις πάλι τα κλάμματα και θα φύγεις
enaon
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars