άστο είσαι λάθος. στα δίδυμα παίζει μεγάλο ρόλο η μεταξύ τους σχέση και ποιο από τα δύο θα πάρει το πάνω χέρι (να στο πω απλοϊκά). και σε αυτή την κόντρα τους, οι γονείς παίζουν ρόλο στο κατά πως θα την διαχειριστούν.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 08:48
εχω στον κυκλο μου διδυμα, που το ενα ειναι αγγελος και το αλλο σατανας. οι γονεις προφανως τα μεγαλωνουν με τον ιδιο τροπο. αυτη τους η συμπεριφορα εχει παρατηρηθει απο βρεφη, πριν επιδρασουν πανω τους εξωτερικοι παραγοντες οπως σχολειο, φιλοι κλπ.
καμμια επαφη με παιδια, ε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρόπος καταπολέμησης του bulling στο σχολείο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Τρόπος καταπολέμησης του bulling στο σχολείο.
-
stergiosbik
Φυσικα καμμια επαφη.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 08:48εχω στον κυκλο μου διδυμα, που το ενα ειναι αγγελος και το αλλο σατανας. οι γονεις προφανως τα μεγαλωνουν με τον ιδιο τροπο. αυτη τους η συμπεριφορα εχει παρατηρηθει απο βρεφη, πριν επιδρασουν πανω τους εξωτερικοι παραγοντες οπως σχολειο, φιλοι κλπ.stergiosbik έγραψε: 10 Δεκ 2018, 14:19Καμμια επαφη με την πραγματικοτητα ε;Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2018, 14:09
οχι.
κατα ενα μονο μερος ευθυνονται οι γονεις για τη συμπεριφορα των παιδιων.
ακομη και διδυμα μπορουν ν α εχουν ακραια διαφορετικη συμπεριφορα.
Κι εγω εχω σε πολυ στενο μου κυκλο οικογενεια με τετραδυμα αλλα δεν λεει κατι.
Οι γονεις που λες κανουν το εξης λαθος.
Συμπεριφερονται το ιδιο σε δυο διαφορετικους ανθρωπους ξεχνωντας οτι καθε παιδι εχει τον χαρακτηρα του και επιδρα διαφορετικα η διαπαιδαγωγηση που δινουν.
Καθε παιδι θελει διαφορετικο χειρισμο.
Ασε λοιπον τις θεωριες και ελα στον πραγματικο κοσμο.
Στη συντριπτικη πλειοψηφια των παιδιων που παρουσιαζουν προβληματικη συμπεριφορα,απο πισω υπαρχουν καποιοι γονεις που ειτε την επικροτουν ειτε αν βλεπουν το προβλημα το χειριζονται λαθος.
Οι περισσοτεροι ομως επειδη ειναι και οι ιδιοι προβληματικοι περνανε το ιδιο και στα παιδια.
Ψυχοπαθής πατέρας, και η κόρη του απλώς τον μιμείται.
Ordem e Progresso.
Ωραιο Θεμα, μπραβο Νανδρε!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 08:48εχω στον κυκλο μου διδυμα, που το ενα ειναι αγγελος και το αλλο σατανας. οι γονεις προφανως τα μεγαλωνουν με τον ιδιο τροπο. αυτη τους η συμπεριφορα εχει παρατηρηθει απο βρεφη, πριν επιδρασουν πανω τους εξωτερικοι παραγοντες οπως σχολειο, φιλοι κλπ.stergiosbik έγραψε: 10 Δεκ 2018, 14:19Καμμια επαφη με την πραγματικοτητα ε;Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2018, 14:09
οχι.
κατα ενα μονο μερος ευθυνονται οι γονεις για τη συμπεριφορα των παιδιων.
ακομη και διδυμα μπορουν ν α εχουν ακραια διαφορετικη συμπεριφορα.
.
Σόρρυ φιλαράκο ....
Σατανάς από βρέφος είπες ;;;
Δέ λές τίποτα παραδείγματα μήπως μάθουμε τίποτα καινούργιο ;;;
Μέχρι τώρα ήμουν τής σχολής τού Ιησουίτη Ιγνάτιο Λογιόλα πού λέει .....
Φέρε μου ένα παιδί καί θά στό κάνω ότι θές .....
ΥΓ
Τελικά γίνεται ο άνθρωπος ή γεννιέται ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Eγω παλι λεω οτι καλα το εκανε το κωλοπαιδο.Στην Ελλαδα ειχαμε τον νομο 4000 περι τεντυμποϋσμου.Η επαναφορα του ειναι αναγκαια για κατι κωλοπαιδα σαν αυτα που οδηγησαν στην αυτοκτονια τον δεκαπενταχρονο στην Αργυρουπολη.
Tιμωρία στους πατεράδες τους, αυτοί φταίνε.plouf έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:32Eγω παλι λεω οτι καλα το εκανε το κωλοπαιδο.Στην Ελλαδα ειχαμε τον νομο 4000 περι τεντυμποϋσμου.Η επαναφορα του ειναι αναγκαια για κατι κωλοπαιδα σαν αυτα που οδηγησαν στην αυτοκτονια τον δεκαπενταχρονο στην Αργυρουπολη.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Ισως το μπουλιγκ ειναι απαραιτητο για τη φυσιολογικη αναπτυξη των παιδιων.
Ισως οι αδυναμοι που δε μπορουν να κανουν μπουλιγκ να ειναι το προβλημα που πρεπει να ξεφορτωθει η κοινωνια.
Ισως οι αδυναμοι που δε μπορουν να κανουν μπουλιγκ να ειναι το προβλημα που πρεπει να ξεφορτωθει η κοινωνια.
Ως πατέρας στηρίζω δυναμική αντίδραση και τιμωρία τέκνου.
Φυσικά πρέπει να υπάρχει και μέτρο, τα χιλιόμετρα είναι πολλά, θα μπορούσε να τη βάλει να περπατήσει το 1/3 της διαδρομής. Επίσης, το ανέβασμα στο νετ είναι τραγικό λάθος και αναδεικνύει προβληματικό χαρακτήρα.
Φυσικά πρέπει να υπάρχει και μέτρο, τα χιλιόμετρα είναι πολλά, θα μπορούσε να τη βάλει να περπατήσει το 1/3 της διαδρομής. Επίσης, το ανέβασμα στο νετ είναι τραγικό λάθος και αναδεικνύει προβληματικό χαρακτήρα.
ε, τι να περιγραψω. κοπαναει τον αδελφο του, τον δαγκωνει. τετοια. απο μικρο, δεν μπορουσαν να τα βαλουν στο ιδιο παρκοκρεβατο να παιξουν, πεφτανε μπατσες, και παντα ο ιδιος τις αρχιζε. μεγαλώνοντας εχει κοψει το ξυλικι, αλλα παντα κανει αταξιες, η και παρασερνει τον αλλο να τις κανουν μαζι. ο "αγγελος", οταν ειναι μονος ειναι μια χαρα, το διαολακι, κανει φασαριες ειτε μονο του ειτε μαζι με το αλλο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:14
Σόρρυ φιλαράκο ....
Σατανάς από βρέφος είπες ;;;
Δέ λές τίποτα παραδείγματα μήπως μάθουμε τίποτα καινούργιο ;;;
![]()
Μέχρι τώρα ήμουν τής σχολής τού Ιησουίτη Ιγνάτιο Λογιόλα πού λέει .....
Φέρε μου ένα παιδί καί θά στό κάνω ότι θές .....
ΥΓ
Τελικά γίνεται ο άνθρωπος ή γεννιέται ;;;
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Παιζουν και τα δυο, δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν και αντιφατικες ρησεις επ'αυτου, "το μηλο κατω απο την μηλια" - "παπα παιδι, διαολου εγγονι".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι εύκολο να πουλάς σοφία εκ των υστέρων και ειδικά αν δεν έχεις ιδέα τί γινόταν τότε.the comet the course the tail έγραψε: 11 Δεκ 2018, 09:46 το σκηνικό στο βίντεο είναι ένα μικρό δείγμα του τι σαδιστές ανισόρροπους γονείς έχει το παιδί και προέκυψε και αυτό έτσι.
Αν ζούσες τότε θα χαιρόμουν να σε δω γουλί, να διαπομπεύεσαι δημοσίως και να γελώ με τα χάλια σου, αφού σίγουρα θα ήσουν από αυτούς που γιαούρτωναν καθηγητές.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- blackpaint
ο νανδρος ειναι η αποδειξη γιατι δεν πρεπει να κανουμε αντ στα σοσιαλ κανεναν ηλικιωμενο συγγενη.
- Nandros
Να συμπεράνω πως είσαι υπέρ του bulling στα σχολεία. Μπράβο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Να συμπεράνω πως είσαι υπέρ του bulling στα σχολεία. Μπράβο!blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 19:57 ο νανδρος ειναι η αποδειξη γιατι δεν πρεπει να κανουμε αντ στα σοσιαλ κανεναν ηλικιωμενο συγγενη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση