Μάθε να διαβάζεις ρε γίδιAitwlos έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:15Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
Το όλο σκηνικό αφορούσε 1000 άτομα max.
Μια αντικοινωνικη στιγμή του πιο αντικοινωνικου πθ της Ιστορίας, που αρνούνταν να δώσει το χέρι σε όποιον δε γνώριζε προσωπικά.
Μια μικρή υποσημείωση στα βιβλία της Ιστορίας του μέλλοντος.
Άλλη μια αναντιστοιχια κοινωνίας - πολιτικού συστήματος.
Καλά ο ποιο αντικοινωνικος είναι ο μαλακάς ο τζημερος που έχει τον γιουνικ να περιμένει κατά καιρούς ότι επιστρέφει ( μπορεί να είναι μαλακιά τόυ γιουνικ)
Οι υπόλοιποι καλά περνάμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δείξε μας που σε πόνεσεLugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
Μια αντικοινωνικη στιγμή του πιο αντικοινωνικου πθ της Ιστορίας, που αρνούνταν να δώσει το χέρι σε όποιον δε γνώριζε προσωπικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:17Μάθε να διαβάζεις ρε γίδιAitwlos έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:15Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
Καλά ο ποιο αντικοινωνικος είναι ο μαλακάς ο τζημερος που έχει τον γιουνικ να περιμένει κατά καιρούς ότι επιστρέφει ( μπορεί να είναι μαλακιά τόυ γιουνικ)
Οι υπόλοιποι καλά περνάμε
Διάβασα το δοκίμιο σου γίδα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Χαίρομαι που δεν αντικρουσες τίποταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:18Δείξε μας που σε πόνεσεLugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
Άλλη μια αναντιστοιχια κοινωνίας - πολιτικού συστήματος.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή όλοι οι πρωθυπουργοί και οχι επαγγελματίες διασκεδαστές και κλόουν. Όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε το ήμισυ των ικανοτήτων, της μεθοδικότητας, της αξιοπρέπειας και της βαθιάς του μόρφωσης. Καθόλου μικρή υποσημείωση, τα έργα που έγιναν στην περίοδο του έχουν μείνει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
Καλώς τη λαοθαλασσα!!!Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:21Όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή όλοι οι πρωθυπουργοί και οχι επαγγελματίες διασκεδαστές και κλόουν. Όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε το ήμισυ των ικανοτήτων, της μεθοδικότητας, της αξιοπρέπειας και της βαθιάς του μόρφωσης. Καθόλου μικρή υποσημείωση, τα έργα που έγιναν στην περίοδο του έχουν μείνει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:22Καλώς τη λαοθαλασσα!!!Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:21Όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή όλοι οι πρωθυπουργοί και οχι επαγγελματίες διασκεδαστές και κλόουν. Όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε το ήμισυ των ικανοτήτων, της μεθοδικότητας, της αξιοπρέπειας και της βαθιάς του μόρφωσης. Καθόλου μικρή υποσημείωση, τα έργα που έγιναν στην περίοδο του έχουν μείνει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:11 Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να πενθησε, δεν συζητήθηκε πουθενά στο δρόμο, στις παρέες, στη δουλειά.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μαζέψου ρε καραγκιόζη, δεν σου δίνουν κάνα διάλειμμα να ησυχάσουμε;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Το ελληνικό κράτος αποχαιρέτησε, διαβάζω, θεσμικά, όπως επιβάλλεται, ένα πρώην πρωθυπουργό, με τις απαιτούμενες τιμές. Παρέστησαν δε πολλοί πολιτικοί του αντίπαλοι, παραμερίζοντας τις όποιες διαφωνίες είχαν μαζί του, διότι έτσι εξασφαλίζεται η συνέχεια του κράτους και της πολιτικής μας ιστορίας. Πολύ σωστά.
Μόνο που αυτοί που τα γράφουν δεν είπαν κουβέντα όταν, πριν από ένα περίπου χρόνο, κηδευόταν ένας άλλος πρώην αρχηγός του ελληνικού κράτους και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, νομιμότατος κατά την εποχή που κατείχε αυτά τα αξιώματα, για τον οποίο δεν έστειλε το ελληνικό κράτος ούτε ένα άγημα δέκα στρατιωτών για τον εθνικό ύμνο.
Εκεί δεν ετίθετο θέμα "θεσμικότητας", συνέχειας της ιστορίας, παραμερισμού των πολιτικών διαφορών και τα λοιπά.
Γενικώς η θεσμικότητα είναι όπως και τα υπόλοιπα στην Ελλάδα: ισχύει μόνον όταν μας συμφέρει.
Δεν πειράζει, είχε μερικές χιλιάδες κόσμου παραπάνω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θύμησέ μου που σε έχω γαμήσει εσένα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:25 ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο κόσμος.Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:24Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:22Καλώς τη λαοθαλασσα!!!Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:21
Όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή όλοι οι πρωθυπουργοί και οχι επαγγελματίες διασκεδαστές και κλόουν. Όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε το ήμισυ των ικανοτήτων, της μεθοδικότητας, της αξιοπρέπειας και της βαθιάς του μόρφωσης. Καθόλου μικρή υποσημείωση, τα έργα που έγιναν στην περίοδο του έχουν μείνει.
Σε κλειστό πολιτικό κύκλο η κηδεία.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Μα ο Σημίτης έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τύπος της επίδειξης. Τα έγραψα παραπάνω.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:37Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο κόσμος.
Ποια επίδειξη ρε φίλε.Philip Mortimer έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:42Μα ο Σημίτης έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τύπος της επίδειξης. Τα έγραψα παραπάνω.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:37Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο κόσμος.
Κηδεια ήταν.
Ο κόσμος συρρέει αυθόρμητα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Ντα ρε Λουγκόζι, μην κάνεις έτσι.
Ο Σημίτης άφησε πίσω έργα.
Λέει.
Κοίτα να δεις, έχει πλάκα όταν το λένε αυτοί που στραβομουτσουνιάζουν ξυνίζοντας, όταν τους λες ότι κι η χούντα, έργα έκανε.
Λέει.
Κοίτα να δεις, έχει πλάκα όταν το λένε αυτοί που στραβομουτσουνιάζουν ξυνίζοντας, όταν τους λες ότι κι η χούντα, έργα έκανε.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
Piter de Vries έγραψε: 09 Ιαν 2025, 21:47 Ντα ρε Λουγκόζι, μην κάνεις έτσι.
Λέει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-