Νέο αφήγημα: αντιφάσειςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:21Και η αφίσα τηςLugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:18Η Φυρερίνα με την έτσι τηςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:12
Καλά μην κοροιδευομαστε και μεταξύ μας, έχουν αρκετά καλοπαιδα, θέλουν ένα Γκόλντεν 24/7 από πάνω να σκουπίζει τις παρεξηγησιαρικες χαιρετουρες. Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις apply για τη θέση.
[img]https://i.postimg.cc/MTmmXxzM/Gfk- ... .jpg[/img]![]()
Ξαναλέω, αποδεξου τις αντιφάσεις και άσε το ρόλο της σφουγγαρίστρας για κανα τσικο.
viewtopic.php?f=30&t=56133
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το fact-checking στο Facebook
Re: Τέλος το fact-checking στο Facebook
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Τι εννοείς νέο;Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:27Νέο αφήγημα: αντιφάσειςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:21Και η αφίσα τηςLugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:18
Η Φυρερίνα με την έτσι της
[img]https://i.postimg.cc/MTmmXxzM/Gfk- ... .jpg[/img]![]()
Ξαναλέω, αποδεξου τις αντιφάσεις και άσε το ρόλο της σφουγγαρίστρας για κανα τσικο.
viewtopic.php?f=30&t=56133![]()
![]()
![]()
Προφανώς, αλλά υπήρξε μια μεγάλη περίοδος που πιστεύαμε ότι η ΕΕ υποχρεωτικά "θα μας βάλει σε τάξη". Παπάρια.sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:22Οι πρωτοι που δεν το θέλουν είναι οι τοπικοί άρχοντες, οι κυβερνήσεις των κρατών. Ποτέ δεν το ήθελαν και φαντάζομαι δεν χρειάζεται ερμηνεία.micmic έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:21Δεν παίζει "αναμόρφωση" της ΕΕ. Ο οργανισμός είναι γεμάτος λαμόγια, λομπίστες και άχρηστους. Κανείς από αυτούς δεν έχει συμφέρον να αλλάξει η Ευρώπη, και αυτοί είναι που παίρνουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις. Κι εγώ αναμόρφωση της ΕΕ θα ήθελα, αλλά αναγνωρίζω ότι πλέον αυτό είναι τόσο πιθανόν όσο και η Δευτέρα Παρουσία.Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:06Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Με το ζόρι αντιναζι πολεμιστήςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:27Τι εννοείς νέο;Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:27Νέο αφήγημα: αντιφάσειςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:21
Και η αφίσα της![]()
viewtopic.php?f=30&t=56133![]()
![]()
![]()
Δεν είναι αυτοί οι κακοί ναζί πσυχουλα μου
Έχει πραγματικούς ναζί, εκτός δημοκρατικού τόξου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έτσι, αυτοί είναι οι καλοί Ναζί.
Πορτοσαλτε?
Αλικακοοοο εναι ναζί?
Ναζι κανείς ή να μη ζει?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι είναι ναζί, είπα ότι έχουν μπολικους και σου πρότεινα να μην πάρεις τη δουλειά του Γκόλντεν γιατί σε είδα να τρέχεις να δικαιολογείς χαιρετουρες.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:29Με το ζόρι αντιναζι πολεμιστής
Κατά τ' άλλα εγώ δεν τους πολεμώ, και σίγουρα δεν τους πολεμώ μαζί με το πολεμοχαρες δημοκρατικό τόξο. Απλά λέω μεταξύ μας να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα.
Κι οι καλοί αριστεροί ήταν στους Linke και μερικοί τώρα BSW
Οι κακοί ήταν στο SED, PDS κλπ

Οι κακοί ήταν στο SED, PDS κλπ
Το να τα βλέπεις είναι μια αρχή. Το να τα βλέπεις και να συνεχίζεις να στηρίζεις τις Μέρκελ αυτου του ντουνιά που δε μαθαίνουν με τίποτα και δεν θέλουν να αλλάξει τιποτα, στη λογική του ΤΙΝΑ, καθιστά το ότι τα βλέπεις άνευ νοήματος.sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:23Αυτά τα βλέπω κι εγώ και το έχω γράψει πολλές φορές. Αφού προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά, κράτα και μιά πισινή.Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:06Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 19:45 Εντάξει, αφού σας αρέσει ο τύπος που προτρέπει κόμμα να αναλάβει την εξουσία στην Γερμανία, με μέλη που χαιρετάνε Ναζιστικά...
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν δικαιολόγησα τίποταDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:33Νομίζω δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι είναι ναζί, είπα ότι έχουν μπολικους και σου πρότεινα να μην πάρεις τη δουλειά του Γκόλντεν γιατί σε είδα να τρέχεις να δικαιολογείς χαιρετουρες.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:29Με το ζόρι αντιναζι πολεμιστής
Κατά τ' άλλα εγώ δεν τους πολεμώ, και σίγουρα δεν τους πολεμώ μαζί με το πολεμοχαρες δημοκρατικό τόξο. Απλά λέω μεταξύ μας να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα.
Πλάκα σπάω τώρα που μας λείπει ο αλικακοοοος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σού έγραψα ότι διαβάζεις επιλεκτικά.Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:34Το να τα βλέπεις είναι μια αρχή. Το να τα βλέπεις και να συνεχίζεις να στηρίζεις τις Μέρκελ αυτου του ντουνιά που δε μαθαίνουν με τίποτα και δεν θέλουν να αλλάξει τιποτα, στη λογική του ΤΙΝΑ, καθιστά το ότι τα βλέπεις άνευ νοήματος.sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:23Αυτά τα βλέπω κι εγώ και το έχω γράψει πολλές φορές. Αφού προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά, κράτα και μιά πισινή.Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:06
Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
Ψάξε λοιπόν αν θες και βρες τι έγραφα για την Μέρκελ, όταν όλοι κοιμόσασταν.
Μόνον ο Μαυροβασίλης το είχε καταλάβει τότε, προφανώς επειδή ξέρει τη χώρα από κοντά κι όχι από τα τουίτερ.
Ναι μωρέ, δεν τα πιστεύεις στ' αλήθεια, αλλοίμονο.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:34Δεν δικαιολόγησα τίποταDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:33Νομίζω δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι είναι ναζί, είπα ότι έχουν μπολικους και σου πρότεινα να μην πάρεις τη δουλειά του Γκόλντεν γιατί σε είδα να τρέχεις να δικαιολογείς χαιρετουρες.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:29
Με το ζόρι αντιναζι πολεμιστής
Τώρα θα μπει ο αλικακος να μας πειsharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:37Ναι μωρέ, δεν τα πιστεύεις στ' αλήθεια, αλλοίμονο.Lugozzi έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:34Δεν δικαιολόγησα τίποταDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:33
Νομίζω δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι είναι ναζί, είπα ότι έχουν μπολικους και σου πρότεινα να μην πάρεις τη δουλειά του Γκόλντεν γιατί σε είδα να τρέχεις να δικαιολογείς χαιρετουρες.
που τα ξέρει καλύτερα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Γράφει ο Αλικακος στο φόρουμ;
Είναι παντού
Τώρα που διέκοψε τη συνεργασία του με τη ΜΕΤΑ, θα γράφει σε φορά.
Το νου σας!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση