Piter de Vries έγραψε: 09 Ιαν 2025, 19:52
Έχουν βαφτίσει το AfD, με την λεσβία αρχηγό παντρεμένη με τύπισσα από Σρι Λάνκα, σε ημι ναζιστική ακροδεξιά, που οι τύποι είναι φιλοεβραίοι αντιμουσουλμάνοι- κι αυτό αναφορικά με τους πρόσφυγες κυρίως.
Έχουν χάσει επεισόδια, ή το μπερδεύουν εσκεμμένα με το NPD
Ή πρόκειται για άτομα που εν γνώση τους παραπληροφορούν, ή για διανοητικά ηλίθιους που αντιδρούν παβλωφικά.
Και στις 2 περιπτώσεις, εύχομαι να ήταν το AfD αυτό που φοβούνται.
Έχουν βαφτίσει το AfD, με την λεσβία αρχηγό παντρεμένη με τύπισσα από Σρι Λάνκα, σε ημι ναζιστική ακροδεξιά, που οι τύποι είναι φιλοεβραίοι αντιμουσουλμάνοι- κι αυτό αναφορικά με τους πρόσφυγες κυρίως.
Καλά μην κοροιδευομαστε και μεταξύ μας, έχουν αρκετά καλοπαιδα, θέλουν ένα Γκόλντεν 24/7 από πάνω να σκουπίζει τις παρεξηγησιαρικες χαιρετουρες. Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις apply για τη θέση.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Με την ιδια λογικη και ο Βοριδης στα 18 του ειχε εθνικοσοσιαλιστικη αφισα στο δωματιο του συνεπαγεται ΝΔ = εθνικοσοσιαλιστες.
Αυτο ειναι το επιπεδο πολιτικης αντιπαραθεσης που εισαστε ικανοι να κανετε μονο, θαψιμο μεσω μιας φωτογραφιας η μεσω μιας φημης η για κατι που εγινε πριν 500 χρονια.
.
Μια χαρά όμως ισχύει ΝΔ=ακροδεξιοί υπουργοί. Όπως και όταν κάποιος χερετα με αυτόν τον τρόπο είναι ναζι και όχι Δωριευς.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:12
Καλά μην κοροιδευομαστε και μεταξύ μας, έχουν αρκετά καλοπαιδα, θέλουν ένα Γκόλντεν 24/7 από πάνω να σκουπίζει τις παρεξηγησιαρικες χαιρετουρες. Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις apply για τη θέση.
Και το '80, η πλειοψηφία των χουντικών ψήφιζε ΝΔ, δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Οι θέσεις και τα στελέχη μετράνε.
sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 19:45
Εντάξει, αφού σας αρέσει ο τύπος που προτρέπει κόμμα να αναλάβει την εξουσία στην Γερμανία, με μέλη που χαιρετάνε Ναζιστικά...
Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
Μπα δεν πιστεύουν ότι θέλουν διάλυση. Είναι μέρος του νέου κύματος διαπραγματευτάδων με αρχικά ακραίες θέσεις που μαζεύουν μετά - ή μέσα σε συνασπισμό.
Νομίζω ότι οι συγκεκριμενοι δεν ανήκουν σε αυτη την κατηγορία, προς το παρόν τουλάχιστον. Και σε κάθε περίπτωση, για το γνωστό καρκίνωμα της Ευρώπης μιλάμε, δυστυχώς είναι για την ΕΕ ο,τι είναι οι ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ. Αν πάρουν την εξουσία με πλατφόρμα εξόδου από την ΕΕ, μπορούν να το κάνουν και να το διαλύσουν το μαγαζί εντελώς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:06Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
Δεν παίζει "αναμόρφωση" της ΕΕ. Ο οργανισμός είναι γεμάτος λαμόγια, λομπίστες και άχρηστους. Κανείς από αυτούς δεν έχει συμφέρον να αλλάξει η Ευρώπη, και αυτοί είναι που παίρνουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις. Κι εγώ αναμόρφωση της ΕΕ θα ήθελα, αλλά αναγνωρίζω ότι πλέον αυτό είναι τόσο πιθανόν όσο και η Δευτέρα Παρουσία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Φιλοεβραιοι και ρωσοφιλοι ναζί με αρχηγό ανοιχτά λεσβια. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Αδόλφου στο Μπουένος Άιρες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Scouser έγραψε: 09 Ιαν 2025, 20:06Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
Δεν παίζει "αναμόρφωση" της ΕΕ. Ο οργανισμός είναι γεμάτος λαμόγια, λομπίστες και άχρηστους. Κανείς από αυτούς δεν έχει συμφέρον να αλλάξει η Ευρώπη, και αυτοί είναι που παίρνουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις. Κι εγώ αναμόρφωση της ΕΕ θα ήθελα, αλλά αναγνωρίζω ότι πλέον αυτό είναι τόσο πιθανόν όσο και η Δευτέρα Παρουσία.
Οι πρωτοι που δεν το θέλουν είναι οι τοπικοί άρχοντες, οι κυβερνήσεις των κρατών. Ποτέ δεν το ήθελαν και φαντάζομαι δεν χρειάζεται ερμηνεία.
sharp έγραψε: 09 Ιαν 2025, 19:45
Εντάξει, αφού σας αρέσει ο τύπος που προτρέπει κόμμα να αναλάβει την εξουσία στην Γερμανία, με μέλη που χαιρετάνε Ναζιστικά...
Για να είμαι ειλικρινής, οι συγκεκριμενοι όντως δε μου αρέσουν, όχι βέβαια λόγω των μπουρδων για δήθεν ναζί αλλά γιατί πραγματικά θέλουν διάλυση και όχι αναμόρφωση της ΕΕ, όπως θέλω εγώ. Αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος που να μη βλέπω τα απολύτως δικαιολογημενα παράπονα των γερμανων ψηφοφόρων, που τους στρέφουν προς αυτό. Τα σπασμένα του μερκελισμου θα πληρωθούν τώρα και με τόκο.
Αυτά τα βλέπω κι εγώ και το έχω γράψει πολλές φορές. Αφού προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά, κράτα και μιά πισινή.