!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρτικλ XIII

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Άρτικλ XIII

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Παντού ήταν δημοσιευμένο, απλά άλλαξαν την διατύπωση, μετά. Αυτό γράφει τώρα:

Business economics research towards a master's degree, University College Cork, Ireland

Το οποίο είναι κωμικοτραγικό. Δυο βδομάδες πήγε στο Κορκ και το γράφει στο πεδίο σπουδών. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χέλλη, νο μέρσυ, θα δεις θα γυρίσει και για άλλο.
Εγώ μόλις σχόλασα οπότε βάρα αλύπητα, τρελαίνομαι για άματσουρ τσόντες τέτοια ώρα, ούτε σαλάκι μην βάζεις.
:popc:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εντάξει. Επειδή έχει αλλάξει παντού το βιογραφικό του ο απατεώνας, αλλά η Google δεν ξεχνάει εύκολα, ας δούμε τι έγραφε το βιογραφικό του και αν δεν ήταν δημοσιευμένο πρακτικά παντού:

https://www.nextensdesktop.nl/fiscaal-a ... jsselbloem

Παρατηρούμε επίσης ότι τα αγγλικά αυτής της σελίδας είναι κάπως περίεργα. Μοιάζουν σαν άλλη γλώσσα, βρε παιδί μου. Αλλά κάποιο λάθος θα κάνω, γιατί ο Νάνος με διαβεβαίωσε ότι μόνο στην αγγλική μετάφραση περιεχόταν αυτό το ασήμαντο λαθάκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:13 Εντάξει. Επειδή έχει αλλάξει παντού το βιογραφικό του ο απατεώνας, αλλά η Google δεν ξεχνάει εύκολα, ας δούμε τι έγραφε το βιογραφικό του και αν δεν ήταν δημοσιευμένο πρακτικά παντού:

https://www.nextensdesktop.nl/fiscaal-a ... jsselbloem

Παρατηρούμε επίσης ότι τα αγγλικά αυτής της σελίδας είναι κάπως περίεργα. Μοιάζουν σαν άλλη γλώσσα, βρε παιδί μου. Αλλά κάποιο λάθος θα κάνω, γιατί ο Νάνος με διαβεβαίωσε ότι μόνο στην αγγλική μετάφραση περιεχόταν αυτό το ασήμαντο λαθάκι.
:o
Τόσος κόπος για να αυτοταπωθεις; Σου βγάζω το καπέλο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτοτάπα είναι ότι έδειξα πως ήταν δημοσιευμένο παντού και σε όλες τις γλώσσες, δηλαδή το αντίθετο από τον ισχυρισμό σου;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκες ψυχίατρο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:42Κάθισαν 18 χώρες και συμφώνησαν να έχουν για αρχηγό τους έναν τύπο που λέει ψέματα ότι έχει πτυχίο
Πες μας που γράφει για το πτυχίο στη σελίδα που έφερες ολλανδοφωνε αρχιπαπατζη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα παρασύρθηκα και ήμουν αρκετά σκληρός με τον Νάνο. Στην πραγματικότητα τον συμπαθώ. Όποτε δεν συζητάει για τον ΠΑΟΚ... εεε... την ΕΕ, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο.

Απλά είναι εντελώς αντίθετο στην κουλτούρα μου και την παιδεία μου ο οπαδισμός. Τον απεχθάνομαι. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα -ειδικά αν είναι έξυπνα- να υποστηρίζουν άκριτα κάτι γιατί αυτό λέει η πλευρά τους, χωρίς να διαβάσουν, χωρίς να έχουν μια σφαιρική γνώμη οι ίδιοι για αυτό για το οποίο μιλάνε, απλώς παπαγαλίζοντας το κόμμα, την ομάδα ή την ιδεολογική τους παράταξη. Είναι πραγματικά θλιβερό.

Δεν έχω πετύχει ποτέ τον Νάνο να κάνει έστω και την παραμικρή κριτική στην ΕΕ. Σε κάθε θέμα που αναφέρεται σ' αυτήν μοιάζει έτοιμος να εκσπερματώσει με την κάθε νέα μαλακία. Η ΕΕ είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από ανθρώπους πρακτικούς και ταυτόχρονα ιδεολόγους, με σκοπό να μειώσει τις διαφορές στην ευρωπαϊκή ήπειρο και να μην βιώσουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ιδεολογικές της αρχές βασιζόταν στα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία, την ισονομία, την ασφάλεια και την ελευθερία του λόγου και των ιδεών. Όλα αυτά απειλούνται σήμερα από διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς που προασπίζονται τα δικαιώματα όχι των πολιτών τους αλλά των μεγάλων λόμπι.

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν φανατικό οπαδό είναι η απουσία κριτικής. Δεν υπάρχει κόμμα, ομάδα ή οτιδήποτε που να μην κάνει έστω λάθη. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα κριτικάρει τα κακώς κείμενα, ποτέ δεν θα πει «δεν είναι τέλειο αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε και θα βελτιωθούμε» γιατί αυτό είναι ο φερετζές του οπαδισμού. Είναι κεκαλυμμένη επευφημία υπό το πέπλο της μετριοπάθειας. Ότι και καλά δεν είμαι πιστός θρησκείας που τα βλέπει όλα τέλεια, πιστεύω ότι υπάρχει και καλύτερο. Είναι αυτό που γλαφυρά οι αγγλόφωνοι λένε hand-waving.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:39
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:42Κάθισαν 18 χώρες και συμφώνησαν να έχουν για αρχηγό τους έναν τύπο που λέει ψέματα ότι έχει πτυχίο
Τι, δεν μπορείς να διαβάσεις τα αγγλικά της; Oh, wait...

Bedrijfseconomie, University College Cork (Ierland) 1991
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

τι; αποκλείεται, φοράς ακουστικά, είναι γνωστό ότι όσοι φοράνε ακουστικά στις 1:45
λοιδωρούν την υπεραγία ΕΕ, τιλτ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:48

Και ξαναρωτάω, που λέει για το πτυχίο, ολλανδοφωνε αρχιπαπατζη;
Άβαταρ μέλους
sys3x

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:46 Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα παρασύρθηκα και ήμουν αρκετά σκληρός με τον Νάνο. Στην πραγματικότητα τον συμπαθώ. Όποτε δεν συζητάει για τον ΠΑΟΚ... εεε... την ΕΕ, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο.

Απλά είναι εντελώς αντίθετο στην κουλτούρα μου και την παιδεία μου ο οπαδισμός. Τον απεχθάνομαι. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα -ειδικά αν είναι έξυπνα- να υποστηρίζουν άκριτα κάτι γιατί αυτό λέει η πλευρά τους, χωρίς να διαβάσουν, χωρίς να έχουν μια σφαιρική γνώμη οι ίδιοι για αυτό για το οποίο μιλάνε, απλώς παπαγαλίζοντας το κόμμα, την ομάδα ή την ιδεολογική τους παράταξη. Είναι πραγματικά θλιβερό.

Δεν έχω πετύχει ποτέ τον Νάνο να κάνει έστω και την παραμικρή κριτική στην ΕΕ. Σε κάθε θέμα που αναφέρεται σ' αυτήν μοιάζει έτοιμος να εκσπερματώσει με την κάθε νέα μαλακία. Η ΕΕ είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από ανθρώπους πρακτικούς και ταυτόχρονα ιδεολόγους, με σκοπό να μειώσει τις διαφορές στην ευρωπαϊκή ήπειρο και να μην βιώσουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ιδεολογικές της αρχές βασιζόταν στα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία, την ισονομία, την ασφάλεια και την ελευθερία του λόγου και των ιδεών. Όλα αυτά απειλούνται σήμερα από διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς που προασπίζονται τα δικαιώματα όχι των πολιτών τους αλλά των μεγάλων λόμπι.

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν φανατικό οπαδό είναι η απουσία κριτικής. Δεν υπάρχει κόμμα, ομάδα ή οτιδήποτε που να μην κάνει έστω λάθη. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα κριτικάρει τα κακώς κείμενα, ποτέ δεν θα πει «δεν είναι τέλειο αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε και θα βελτιωθούμε» γιατί αυτό είναι ο φερετζές του οπαδισμού. Είναι κεκαλυμμένη επευφημία υπό το πέπλο της μετριοπάθειας. Ότι και καλά δεν είμαι πιστός θρησκείας που τα βλέπει όλα τέλεια, πιστεύω ότι υπάρχει και καλύτερο. Είναι αυτό που γλαφυρά οι αγγλόφωνοι λένε hand-waving.
Πράγματι θλιβερό αλλά μην λέμε και μαλακίες, τα θέλει ο κώλος του.
:D

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στο μεταξύ, ο λόγος που αποκαλύφθηκε η απάτη, είναι ότι ακριβώς επειδή το βιογραφικό του ήταν παντού, έπεσε στα μάτια κάποιου στο Κορκ και βγήκαν να πούνε ότι όχι μόνο δεν έχει ο απατεώνας μεταπτυχιακό από το Κορκ αλλά ούτε καν υπάρχει τέτοιο μεταπτυχιακό στο Κορκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:54
hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:48

Και ξαναρωτάω, που λέει για το πτυχίο, ολλανδοφωνε αρχιπαπατζη;
Ωχ, Γιαννοπουλίτιδα. Δεν αναγράφεται η λέξη «πτυχίο», άρα το ότι βρίσκεται στην ενότητα «σπουδές» σημαίνει ότι πέρασε απέξω μια νύχτα με πανσέληνο, όπως είναι συνηθισμένο να αναφέρουμε στα CV μας. Ότι δεν υπάρχει η λέξη «πτυχίο» ή αποφοίτηση σε κανένα από τα άλλα σημεία της ενότητας των σπουδών, μάλλον θα σημαίνει ότι ήθελε να πιστεύουν ότι απλώς πέρασε μια βόλτα από 'κεί.

Χώρια δηλαδή που αυτό δεν είναι CV που έγραψε ο ίδιος αλλά πληροφορίες που συνέταξε αυτός που έγραψε το άρθρο, με βάση το διαθέσιμο CV του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”