δεν είναι ντεμέκ ψαγμενιά βέβαια να την ακούσει ο χουλιγκανολάγνος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: Phorum Forumvision #1
δεν είναι ντεμέκ ψαγμενιά βέβαια να την ακούσει ο χουλιγκανολάγνος
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- ossessione
- Phorum.gr user: ossessione
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 07 Ιαν 2025, 23:52
![]()
![]()
![]()
δεν είναι ντεμέκ ψαγμενιά βέβαια να την ακούσει ο χουλιγκανολάγνος![]()
Γύρος #9 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
1 Husky Rescue - New Light Of Tomorrow 98 12 1 6 10 10 10 # 8 10 5 x 8 12 6
2 Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks 81 7 8 12 12 3 # 12 4 2 4 x 5 10 2
3 Sunday (1994) - Tired Boy 78 3 # 8 2 6 7 10 1 8 8 x 10 3 12
4 The Essence - Out Of Grace 67 8 10 # 5 4 2 3 7 3 3 x 6 8 8
5 Peter Murphy - Strange Kind Of Love 66 # 6 3 7 2 5 8 12 6 6 x 1 6 4
6 The Black Heart Procession - A Cry For Love 62 10 5 2 6 0 6 7 # 7 7 x 0 7 5
7 Midlake - Roscoe 55 6 4 5 0 12 4 5 5 5 2 x # 4 3
8 The Gutter Twins - All Misery/Flowers 53 4 0 10 0 0 1 2 2 12 10 x 12 # 0
9 Rednex - Hold Me For A While 50 5 12 0 1 5 12 4 6 # 0 x 3 1 1
10 Saviour Machine - Christians And Lunatics 48 1 2 7 # 7 3 1 3 1 12 x 4 0 7
11 Down In June - The Enemy Within 41 2 3 4 8 1 0 0 0 4 # x 7 2 10
11 Jo Yeong-Wook - The Last Waltz 41 0 7 1 4 # 8 6 10 0 0 x 0 5 0
13 Severina ft. Ministarke - Uno Momento 14 0 0 0 3 8 0 0 0 0 1 x 2 0 #
14 ΑΝΔ - DNS 0 x x x x x x x x x x # x x x
Spoiler
Γύρος #9 έγραψε:JIM: Από τους πιο ομοιογενείς γύρους κατά τη γνώμη μου.
Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (MOJ) έγραψε:ALI (12): Φανταστικό κομμάτι! Δεν το είχα ξανακούσει(!)
ΝΥΧ (12): ποιος, ποια;;
JIM (10): Συγκινητικό και δραματικό. Στο τσακ δεν πήρε την πρώτη θέση.
MIS (10): Υπέροχο κομμάτι, δεν το χα ξανακούσει...Με ηρεμεί, με γαληνεύει, με ταξιδεύει.
DRE (1): Βαρέθηκα στο πρώτο λεπτό.
Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (MIS) έγραψε:JIM (12): Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα στο ότι αυτό εδώ είναι το πιο πλήρες συνθετικά, μουσικά και υφολογικά κομμάτι του γύρου. Δυνατή ερμηνεία με έντονο συναίσθημα, καταπληκτική ενορχήστρωση, εθιστικό groove. Τι άλλο θέλουμε...
MOJ (12): κομμάτι αποκάλυψη..κόλλησα..πάρε το 12άρι μου..
DRE (8): Δεν θα μου μείνει αξέχαστο, η ερμηνεία μου 'μεινε περισσότερο.
ΠΑΛ (2): Συγγενής του Μιχάλη Ρακιντζή;
MIS (#): Ελπίζω να τους απολαύσετε όσο εγώ..Οπτικοακουστικά άψογο αποτέλεσμα..Η κοπέλα με το βιολί υπέροχη! Ο τραγουδιστής(Simon Bonney) μορφή ! Το λατρεύω το κομμάτι!
Υ.Γ. : Εκ παραδρομής δεν έγραψα σωστά το όνομά τους..Crime and the city solution
Sunday (1994) - Tired Boy (DRE) έγραψε:MOJ (10): Ωραίο , φρέσκο , με vibe περασμένης εποχής..θα το πριμοδοτήσω .
MIS (7): Πολύ ωραίο κομμάτι
JIM (2): Συμπαθητικό...
DRE (#): Ελπιδοφόρα μπάντα με ήχο που μ' αρέσει. Ελπίζω να φτάσουν εκεί που τους αξίζει.
The Essence - Out Of Grace (DRH) έγραψε:DRE (10): Έπρεπε να φτάσω στη μέση της λίστας για να ακούσω κάτι της προκοπής..
NOV (7): Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του γύρου, δεν το ήξερα, πολύ καλό
JIM (5): Δουλεμένη σύνθεση με καλά στοιχεία.
MIS (2): Όμορφο αλλά ως εκεί..μονοδιάστατο..επίπεδο..δεν έχει το κάτι παραπάνω να μου κάνει κλικ..🫣
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (ALI) έγραψε:NOV (12): Αγαπημένο κομμάτι
MOJ (8): Το πιο γνωστό του νομίζω .. πολύ μ'αρέσει η φωνή του .
JIM (7): Όμορφο τραγούδι. Υπέροχα φωνητικά. Δραματικό μουσικό τελείωμα.
DRE (6): Δεν με εντυπωσιάζει, αξιοπρεπές όμως.
SID (6): Oτι έγραψα και για το a cry for love, κανονικά είναι για 12άρι, ο λόγος που το βάζω χαμηλότερα είναι πως έχει εκατομμύρια views
MIS (5): Κι εδώ όπως και στους Midlake έχουμε ένα από τα πιο γνωστά του κομμάτια.. Αγαπημένος καλλιτέχνης που όμως θα έβαζα άλλο κομμάτι του..Δεν σας λέω ποιο, το κρατάω για το επόμενο παιχνίδι στο phorum
DRH (3): μμμμ....έβαλα κι εγώ Peter Murphy πριν λίγους γύρους![]()
The Black Heart Procession - A Cry For Love (NOV) έγραψε:MOJ (7): γνωστό και ωραίο .οχι όμως το καλύτερο τους .
SID (7): Κανονικά είναι για 12αρι, ο μόνος λόγος που το βάζω χαμηλότερα είναι πως έχει εκατομμύρια views
ΝΥΧ (7): ωραίοι, ωραίο! μα λόγω κορεσμού δεν μπορώ να βάλω παραπάνω
JIM (6): Ωραίο τραγούδι με κολλητικό, αργόσυρτο ρυθμό. Κατά πάσα πιθανότητα το έβαλε η νύχτα. Είναι στο στιλ της (απ'όσο έχω καταλάβει) ενώ είχε ξαναβάλει άλλο ένα παρόμοιο με ασπρόμαυρες εικόνες σαν ντοκιμαντέρ για μια γέφυρα.
MIS (6): Εδώ δυσκολεύτηκα...αγαπημένο και χιλιοακουσμένο όλα αυτά τα χρόνια..Πολλά τους κομμάτια αγαπημένα μου..Μα θα δώσω προτεραιότητα σε αυτά που δεν ήξερα και με κέρδισαν...
DRE (5): Βαρύ και ασήκωτο.
DRH (2): ωραίο αλλά χιλιακουσμένο
Midlake - Roscoe (ΜΠΙ) έγραψε:MOJ (5): το χιτάκι των Midlake . έχουν όμως καλύτερα .
DRE (4):
MIS (4): Γιατί αυτό; Το πιο γνωστό τους θα μου πεις... Έχουν κι άλλα πιο ωραία, αλλά ξεχωρίζει ένα που ναι το κορυφαίο τους για μενα (link)
JIM (0): Ταλαιπωρημένη εργατιά...
The Gutter Twins - All Misery/Flowers (ΝΥΧ) έγραψε:MIS (1): Βρε παιδιά....τι πάθατε ..φοβερός ο Lanegan κι αγαπημένος...με πολύ καλύτερες συνεργασίες όμως κατά την ταπεινή μου άποψη..δεν με τρελαίνει το συγκεκριμένο κομμάτι
DRE (0): Από τα χειρότερα που έχω ακούσει σε όλο τον διαγωνισμό.
JIM (0): Αμάν! Ο Τρέγιας από τη Μαρμίτα.
Rednex - Hold Me For A While (POL) έγραψε:DRE (12): Είχα πολύ καιρό να τ' ακούσω, σχεδόν το είχα ξεχάσει. Αξίζει όσα χρόνια και να περάσουν.
MIS (12): Αυτό μου κανε κάτι ενώ συνήθως δεν μ"αρέσουν αυτού του είδους κομμάτια..Φοβερή φωνή, αγαπησιάρικο..Μ"αρέσει πολύ!!
MOJ (4): συμπαθητικό..
JIM (1): Με τέτοιες μπαλάντες ζητάγαμε να χορέψουμε "μπλουζ" τα κορίτσια που μας άρεσαν στο δημοτικό, όταν κάποιος έκανε πάρτυ.
ΠΑΛ (1): Έχει μια γιουροβιζιονική εσάνς.
Saviour Machine - Christians And Lunatics (JIM) έγραψε:SID (12): Μπράβο, υποτιμημένη μπάντα, ποιοτικό Χριστιανικό Metal
DRE (2): Δεν είναι του γούστου μου, μοιραία θα πάρει λίγα από μένα.
Down In June - The Enemy Within (SID) έγραψε:JIM (8): Ψιλοέκπληξη για εμένα. Αλλόκοτο αλλά εθιστικό τραγούδι με πολύ καλή δουλειά στα κρουστά.
DRE (3): Με σφυριά και με καρφιά μου χτυπάνε τα αυτιά.![]()
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (MAS) έγραψε:NOV (10): Βρεεε, τι βιντεοπαρατράγουδο είναι αυτό? Έψαξες πολύ να το βρεις? Τεσπα, θα αγνοήσω αυτή την αηδία το βίντεο και θα βάλω 10 στην κομματάρα (Σημείωση, κομμάτι από το Soundrack Oldboy έχει ξαναμπει σε παιχνίδι σε άλλο φόρουμ)
MIS (8): Έβαλες ένα υπέροχο κομμάτι με ένα γελοίο βίντεο..Τρολλάρεις σίγουρα..Γιατί να το κάνεις αυτό δεν καταλαβαίνω...Βέβαια βαθμολογούμε μουσικά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το βίντεο γιατί είναι σαν να το μειώνεις και συ το κομμάτι που βαλες..
DRE (7): Με το video που διάλεξες να το συνοδεύει, το ΄θαψες.
MOJ (6): το κομμάτι είναι ωραιότατο αλλά το βίντεο το γελοιοποιεί .
JIM (4): Τρολάρει ο Μπίστης πάλι;
Ωραίο κομμάτι though...
DRH (1): κρίμα να μην υπάρχουν ακόμα τέτοιες εκπομπές
ΠΑΛ (0): Κλαίω με Μίστερ Μπούτια!![]()
Severina ft. Ministarke - Uno Momento (ΠΑΛ) έγραψε:JIM (3): Ένοχες απολαύσεις της Βαλκανικής χερσονήσου...
DRE (0): Παρακάτω...
DRH (0): κάποιο ενδιαφέρον το έχει....στο mute
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
ALI έγραψε:Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (12): Φανταστικό κομμάτι! Δεν το είχα ξανακούσει(!)
DRE έγραψε:Rednex - Hold Me For A While (12): Είχα πολύ καιρό να τ' ακούσω, σχεδόν το είχα ξεχάσει. Αξίζει όσα χρόνια και να περάσουν.
The Essence - Out Of Grace (10): Έπρεπε να φτάσω στη μέση της λίστας για να ακούσω κάτι της προκοπής..
Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (8): Δεν θα μου μείνει αξέχαστο, η ερμηνεία μου 'μεινε περισσότερο.
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (7): Με το video που διάλεξες να το συνοδεύει, το ΄θαψες.
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (6): Δεν με εντυπωσιάζει, αξιοπρεπές όμως.
The Black Heart Procession - A Cry For Love (5): Βαρύ και ασήκωτο.
Midlake - Roscoe (4):
Down In June - The Enemy Within (3): Με σφυριά και με καρφιά μου χτυπάνε τα αυτιά.
Saviour Machine - Christians And Lunatics (2): Δεν είναι του γούστου μου, μοιραία θα πάρει λίγα από μένα.
Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (1): Βαρέθηκα στο πρώτο λεπτό.
The Gutter Twins - All Misery/Flowers (0): Από τα χειρότερα που έχω ακούσει σε όλο τον διαγωνισμό.
Severina ft. Ministarke - Uno Momento (0): Παρακάτω...
Sunday (1994) - Tired Boy (#): Ελπιδοφόρα μπάντα με ήχο που μ' αρέσει. Ελπίζω να φτάσουν εκεί που τους αξίζει.
DRH έγραψε:Peter Murphy - Strange Kind Of Love (3): μμμμ....έβαλα κι εγώ Peter Murphy πριν λίγους γύρους
The Black Heart Procession - A Cry For Love (2): ωραίο αλλά χιλιακουσμένο
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (1): κρίμα να μην υπάρχουν ακόμα τέτοιες εκπομπές
Severina ft. Ministarke - Uno Momento (0): κάποιο ενδιαφέρον το έχει....στο mute
JIM έγραψε:Γύρος #9: Από τους πιο ομοιογενείς γύρους κατά τη γνώμη μου.
Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (12): Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα στο ότι αυτό εδώ είναι το πιο πλήρες συνθετικά, μουσικά και υφολογικά κομμάτι του γύρου. Δυνατή ερμηνεία με έντονο συναίσθημα, καταπληκτική ενορχήστρωση, εθιστικό groove. Τι άλλο θέλουμε...
Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (10): Συγκινητικό και δραματικό. Στο τσακ δεν πήρε την πρώτη θέση.
Down In June - The Enemy Within (8): Ψιλοέκπληξη για εμένα. Αλλόκοτο αλλά εθιστικό τραγούδι με πολύ καλή δουλειά στα κρουστά.
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (7): Όμορφο τραγούδι. Υπέροχα φωνητικά. Δραματικό μουσικό τελείωμα.
The Black Heart Procession - A Cry For Love (6): Ωραίο τραγούδι με κολλητικό, αργόσυρτο ρυθμό. Κατά πάσα πιθανότητα το έβαλε η νύχτα. Είναι στο στιλ της (απ'όσο έχω καταλάβει) ενώ είχε ξαναβάλει άλλο ένα παρόμοιο με ασπρόμαυρες εικόνες σαν ντοκιμαντέρ για μια γέφυρα.
The Essence - Out Of Grace (5): Δουλεμένη σύνθεση με καλά στοιχεία.
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (4): Τρολάρει ο Μπίστης πάλι;
Ωραίο κομμάτι though...
Severina ft. Ministarke - Uno Momento (3): Ένοχες απολαύσεις της Βαλκανικής χερσονήσου...
Sunday (1994) - Tired Boy (2): Συμπαθητικό...
Rednex - Hold Me For A While (1): Με τέτοιες μπαλάντες ζητάγαμε να χορέψουμε "μπλουζ" τα κορίτσια που μας άρεσαν στο δημοτικό, όταν κάποιος έκανε πάρτυ.
Midlake - Roscoe (0): Ταλαιπωρημένη εργατιά...
The Gutter Twins - All Misery/Flowers (0): Αμάν! Ο Τρέγιας από τη Μαρμίτα.
MIS έγραψε:Rednex - Hold Me For A While (12): Αυτό μου κανε κάτι ενώ συνήθως δεν μ"αρέσουν αυτού του είδους κομμάτια..Φοβερή φωνή, αγαπησιάρικο..Μ"αρέσει πολύ!!
Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (10): Υπέροχο κομμάτι, δεν το χα ξανακούσει...Με ηρεμεί, με γαληνεύει, με ταξιδεύει.
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (8): Έβαλες ένα υπέροχο κομμάτι με ένα γελοίο βίντεο..Τρολλάρεις σίγουρα..Γιατί να το κάνεις αυτό δεν καταλαβαίνω...Βέβαια βαθμολογούμε μουσικά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το βίντεο γιατί είναι σαν να το μειώνεις και συ το κομμάτι που βαλες..
Sunday (1994) - Tired Boy (7): Πολύ ωραίο κομμάτι
The Black Heart Procession - A Cry For Love (6): Εδώ δυσκολεύτηκα...αγαπημένο και χιλιοακουσμένο όλα αυτά τα χρόνια..Πολλά τους κομμάτια αγαπημένα μου..Μα θα δώσω προτεραιότητα σε αυτά που δεν ήξερα και με κέρδισαν...
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (5): Κι εδώ όπως και στους Midlake έχουμε ένα από τα πιο γνωστά του κομμάτια.. Αγαπημένος καλλιτέχνης που όμως θα έβαζα άλλο κομμάτι του..Δεν σας λέω ποιο, το κρατάω για το επόμενο παιχνίδι στο phorum
Midlake - Roscoe (4): Γιατί αυτό; Το πιο γνωστό τους θα μου πεις... Έχουν κι άλλα πιο ωραία, αλλά ξεχωρίζει ένα που ναι το κορυφαίο τους για μενα (link)
The Essence - Out Of Grace (2): Όμορφο αλλά ως εκεί..μονοδιάστατο..επίπεδο..δεν έχει το κάτι παραπάνω να μου κάνει κλικ..🫣
The Gutter Twins - All Misery/Flowers (1): Βρε παιδιά....τι πάθατε ..φοβερός ο Lanegan κι αγαπημένος...με πολύ καλύτερες συνεργασίες όμως κατά την ταπεινή μου άποψη..δεν με τρελαίνει το συγκεκριμένο κομμάτι
Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (#): Ελπίζω να τους απολαύσετε όσο εγώ..Οπτικοακουστικά άψογο αποτέλεσμα..Η κοπέλα με το βιολί υπέροχη! Ο τραγουδιστής(Simon Bonney) μορφή ! Το λατρεύω το κομμάτι!
Υ.Γ. : Εκ παραδρομής δεν έγραψα σωστά το όνομά τους..Crime and the city solution
MOJ έγραψε:Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (12): κομμάτι αποκάλυψη..κόλλησα..πάρε το 12άρι μου..
Sunday (1994) - Tired Boy (10): Ωραίο , φρέσκο , με vibe περασμένης εποχής..θα το πριμοδοτήσω .
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (8): Το πιο γνωστό του νομίζω .. πολύ μ'αρέσει η φωνή του .
The Black Heart Procession - A Cry For Love (7): γνωστό και ωραίο .οχι όμως το καλύτερο τους .
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (6): το κομμάτι είναι ωραιότατο αλλά το βίντεο το γελοιοποιεί .
Midlake - Roscoe (5): το χιτάκι των Midlake . έχουν όμως καλύτερα .
Rednex - Hold Me For A While (4): συμπαθητικό..
NOV έγραψε:Peter Murphy - Strange Kind Of Love (12): Αγαπημένο κομμάτι
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (10): Βρεεε, τι βιντεοπαρατράγουδο είναι αυτό? Έψαξες πολύ να το βρεις? Τεσπα, θα αγνοήσω αυτή την αηδία το βίντεο και θα βάλω 10 στην κομματάρα (Σημείωση, κομμάτι από το Soundrack Oldboy έχει ξαναμπει σε παιχνίδι σε άλλο φόρουμ)
The Essence - Out Of Grace (7): Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του γύρου, δεν το ήξερα, πολύ καλό
SID έγραψε:Saviour Machine - Christians And Lunatics (12): Μπράβο, υποτιμημένη μπάντα, ποιοτικό Χριστιανικό Metal
The Black Heart Procession - A Cry For Love (7): Κανονικά είναι για 12αρι, ο μόνος λόγος που το βάζω χαμηλότερα είναι πως έχει εκατομμύρια views
Peter Murphy - Strange Kind Of Love (6): Oτι έγραψα και για το a cry for love, κανονικά είναι για 12άρι, ο λόγος που το βάζω χαμηλότερα είναι πως έχει εκατομμύρια views
ΝΥΧ έγραψε:Husky Rescue - New Light Of Tomorrow (12): ποιος, ποια;;
The Black Heart Procession - A Cry For Love (7): ωραίοι, ωραίο! μα λόγω κορεσμού δεν μπορώ να βάλω παραπάνω
ΠΑΛ έγραψε:Crime And The City Solut - The Dolphins And The Sharks (2): Συγγενής του Μιχάλη Ρακιντζή;
Rednex - Hold Me For A While (1): Έχει μια γιουροβιζιονική εσάνς.
Jo Yeong-Wook - The Last Waltz (0): Κλαίω με Μίστερ Μπούτια!![]()
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 MOJ 772 107 63 53 105 69 91 99 87 98
2 SID 698 65 103 73 78 89 73 89 87 41
3 MIS 672 78 62 64 81 77 78 69 82 81
4 ALI 646 65 91 112 79 36 71 72 54 66
5 DRE 645 104 84 63 71 74 34 53 84 78
6 ΝΥΧ 567 94 46 53 68 73 60 64 56 53
7 DRH 545 83 74 54 47 82 70 16 52 67
8 POL 526 34 93 58 57 44 68 44 78 50
9 NOV 475 14 55 46 53 27 67 82 69 62
10 JIM 410 61 45 42 32 48 33 66 35 48
11 ΜΠΙ 387 30 61 47 20 40 49 55 30 55
12 ΑΝΔ 256 25 x 90 31 103 7 x x x
13 MAS 237 32 25 14 28 x 36 35 26 41
14 ΠΑΛ 182 20 10 43 4 50 17 10 14 14
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!
Αλλά και το κομμάτι που έβαλες, το άξιζε
και με το παραπάνω.
Και για του λόγου το αληθές, το έχω τιμήσει με το 12ρι μου.
και με το παραπάνω.
Και για του λόγου το αληθές, το έχω τιμήσει με το 12ρι μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
aLiCat έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:43 Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!![]()
και με το παραπάνω.![]()
Και για του λόγου το αληθές, το έχω τιμήσει με το 12ρι μου.![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Ο παλιός καλός Μένιος.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:53aLiCat έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:43 Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!![]()
και με το παραπάνω.![]()
Ήσουν (και είσαι) μια σταθερά στο πχόρουμ , στην καθημερινότητά μας. Αξία ανεκτίμητη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Επική τρολιά ο masteriddley με το ερωτοδικείο. Συνδυασμός υπέροχης, απαλής μουσικής και τρασίλας της εποχής που υπήρχαν λεφτά. Αχαχαχα. 
Ναι αλλά με το ερωτοδικείο πήρε τους περισσότερους βαθμούς του.Jimmy81 έγραψε: 09 Ιαν 2025, 03:02 Επική τρολιά ο masteriddley με το ερωτοδικείο. Συνδυασμός υπέροχης, απαλής μουσικής και τρασίλας της εποχής που υπήρχαν λεφτά. Αχαχαχα.![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.
Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.
Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.
Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.
Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.
Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.
Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο +1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.
Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 91
Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας
Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.
12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 0
ALI 8 15 9 13 14 9 15 6 11 8 4
DRE 13 11 10 13 12 9 6 12 12 7 7
DRH 5 12 10 11 7 11 12 14 7 7 16
JIM 7 4 4 10 8 4 10 11 15 13 26
MAS - 1 5 2 8 11 3 7 9 19 35
MIS 11 16 16 8 7 16 9 6 8 4 11
MOJ 21 20 14 9 11 4 6 9 1 6 11
NOV 6 7 6 11 9 10 10 9 12 13 19
POL 10 5 11 8 12 7 12 10 8 11 18
SID 15 14 13 9 11 11 10 9 10 3 7
ΑΝΔ 9 2 5 5 4 3 1 - 3 4 28
ΜΠΙ 6 2 6 7 8 12 9 8 8 14 32
ΝΥΧ 9 11 11 10 6 10 11 13 8 6 17
ΠΑΛ 1 1 1 5 4 4 7 7 9 6 67
Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.
1st 2nd 3rd 4th 5th 6th 7th 8th 9th 10th 11th 12th 13th 14th
ALI 1 2 2 1 1 1 1
DRE 1 2 1 3 1 1
DRH 1 2 2 1 2 1
JIM 1 1 1 3 1 1 1
MAS 2 2 3 1
MIS 3 3 2 1
MOJ 6 1 1 1
NOV 1 2 1 1 1 1 1 1
POL 1 1 2 1 2 2
SID 2 2 2 1 1 1
ΑΝΔ 1 1 1 1 1
ΜΠΙ 1 2 1 1 3 1
ΝΥΧ 1 2 2 3 1
ΠΑΛ 1 1 6 1
Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
ALI +2 -1 -1 -1
DRE +1 +2 +1 +1 +1 +2 +2
DRH +1 +1 +1 +1 +1
JIM +1 +1 +1 +1 +1 +1 -1
MAS +2 +2 +2 +2 +2 +2 +2 +2 +2 +1 +2 +2
MIS +1 +1 -1
MOJ
NOV +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
POL +1 +1 +1 +1 +1 +3 +2 +2
SID +1
ΑΝΔ
ΜΠΙ +1 +2 +1 +1 +1 +1 +2 +1 +2 +1 +1
ΝΥΧ +1 +1 +1 +1 -1 -2
ΠΑΛ +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ Max Min
ALI 51 44 42 38 57 52 67 67 57 29 40 62 40 67 29
DRE 51 65 42 45 49 73 38 43 47 42 52 28 70 73 28
DRH 58 53 49 27 21 44 37 32 53 31 39 58 43 58 21
JIM 26 63 35 21 19 11 40 43 46 4 47 5 50 63 4
MAS 15 15 13 16 23 9 28 28 20 12 15 14 29 29 9
MIS 39 49 64 53 45 82 54 46 53 16 57 64 50 82 16
MOJ 60 52 46 74 65 92 68 62 61 26 51 76 39 92 26
NOV 61 24 30 45 30 52 44 40 31 18 23 42 35 61 18
POL 58 63 39 54 27 47 43 57 27 20 19 29 43 63 19
SID 62 46 55 72 41 53 59 44 57 39 61 65 44 72 39
ΑΝΔ 16 24 19 16 15 8 21 18 18 12 27 30 32 32 8
ΜΠΙ 33 38 46 15 39 39 37 14 28 24 19 37 18 46 14
ΝΥΧ 40 29 61 32 30 44 39 28 53 82 25 75 29 82 25
ΠΑΛ 3 15 5 12 41 18 8 29 5 9 9 16 12 41 3
Max 62 63 65 74 65 92 82 68 67 82 42 75 76 70
Min 3 15 5 12 15 8 8 14 5 9 4 15 5 18
Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.
ALI 102 102 68 53 96 112 128 125 119 45 73 102 43 128 43
DRE 102 118 105 60 98 125 62 106 93 66 90 57 85 125 57
DRH 102 118 84 40 85 90 67 71 108 50 85 119 48 119 40
JIM 68 105 84 37 72 85 85 97 118 20 62 37 62 118 20
MAS 53 60 40 37 68 74 58 55 61 27 54 44 70 74 27
MIS 96 98 85 72 68 174 106 93 106 24 96 108 68 174 24
MOJ 112 125 90 85 74 174 112 105 120 47 88 115 47 174 47
NOV 128 62 67 85 58 106 112 97 75 36 37 70 64 128 36
POL 125 106 71 97 55 93 105 97 84 38 47 82 48 125 38
SID 119 93 108 118 61 106 120 75 84 51 85 147 53 147 51
ΑΝΔ 45 66 50 20 27 24 47 36 38 51 46 55 41 66 20
ΜΠΙ 73 90 85 62 54 96 88 37 47 85 46 112 34 112 34
ΝΥΧ 102 57 119 37 44 108 115 70 82 147 55 112 41 147 37
ΠΑΛ 43 85 48 62 70 68 47 64 48 53 41 34 41 85 34
Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.
ALI 0 -14 +16 +23 +18 -8 +6 +9 -5 +13 +7 +22 +37 37 -14
DRE 0 +12 -21 +30 0 +21 +14 -20 +1 +18 +14 -1 +55 55 -21
DRH +14 -12 +14 +14 -43 -2 +7 -7 -2 +12 -7 -3 +38 38 -43
JIM -16 +21 -14 +5 -34 -63 -5 -11 -26 -12 +32 -27 +38 38 -63
MAS -23 -30 -14 -5 -22 -56 -2 +1 -21 -3 -24 -16 -12 1 -56
MIS -18 0 +43 +34 +22 -10 +2 -1 0 +8 +18 +20 +32 43 -18
MOJ +8 -21 +2 +63 +56 +10 +24 +19 +2 +5 +14 +37 +31 63 -21
NOV -6 -14 -7 +5 +2 -2 -24 -17 -13 0 +9 +14 +6 14 -24
POL -9 +20 +7 +11 -1 +1 -19 +17 -30 +2 -9 -24 +38 38 -30
SID +5 -1 +2 +26 +21 0 -2 +13 +30 +27 +37 -17 +35 37 -17
ΑΝΔ -13 -18 -12 +12 +3 -8 -5 0 -2 -27 +8 +5 +23 23 -27
ΜΠΙ -7 -14 +7 -32 +24 -18 -14 -9 +9 -37 -8 -38 +2 24 -38
ΝΥΧ -22 +1 +3 +27 +16 -20 -37 -14 +24 +17 -5 +38 +17 38 -37
ΠΑΛ -37 -55 -38 -38 +12 -32 -31 -6 -38 -35 -23 -2 -17 12 -55
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο +1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ Total
ALI +0.34 +0.26 +0.43 -0.03 +0.30 +0.36 +0.20 +0.33 +0.29 +0.26 +0.08 +0.29 +0.23 +3.34
DRE +0.34 +0.10 +0.23 +0.06 +0.19 +0.32 +0.28 +0.16 +0.23 +0.10 +0.14 +0.21 +0.08 +2.44
DRH +0.26 +0.10 +0.28 +0.21 +0.19 +0.28 +0.06 +0.43 +0.33 +0.36 +0.32 +0.33 -0.08 +3.07
JIM +0.43 +0.23 +0.28 +0.15 +0.24 +0.28 +0.20 +0.32 +0.35 +0.18 +0.10 +0.37 +0.08 +3.21
MAS -0.03 +0.06 +0.21 +0.15 +0.22 +0.24 +0.08 +0.11 +0.05 +0.09 +0.33 +0.27 +0.13 +1.91
MIS +0.30 +0.19 +0.19 +0.24 +0.22 +0.61 +0.46 +0.38 +0.22 +0.18 +0.21 +0.39 -0.05 +3.54
MOJ +0.36 +0.32 +0.28 +0.28 +0.24 +0.61 +0.30 +0.26 +0.16 +0.30 +0.33 +0.42 +0.23 +4.09
NOV +0.20 +0.28 +0.06 +0.20 +0.08 +0.46 +0.30 +0.35 +0.09 +0.31 -0.08 +0.38 +0.13 +2.76
POL +0.33 +0.16 +0.43 +0.32 +0.11 +0.38 +0.26 +0.35 +0.29 +0.30 +0.16 +0.32 +0.04 +3.45
SID +0.29 +0.23 +0.33 +0.35 +0.05 +0.22 +0.16 +0.09 +0.29 +0.24 +0.32 +0.35 -0.02 +2.90
ΑΝΔ +0.26 +0.10 +0.36 +0.18 +0.09 +0.18 +0.30 +0.31 +0.30 +0.24 +0.15 +0.37 -0.06 +2.78
ΜΠΙ +0.08 +0.14 +0.32 +0.10 +0.33 +0.21 +0.33 -0.08 +0.16 +0.32 +0.15 +0.19 +0.15 +2.40
ΝΥΧ +0.29 +0.21 +0.33 +0.37 +0.27 +0.39 +0.42 +0.38 +0.32 +0.35 +0.37 +0.19 -0.06 +3.83
ΠΑΛ +0.23 +0.08 -0.08 +0.08 +0.13 -0.05 +0.23 +0.13 +0.04 -0.02 -0.06 +0.15 -0.06 +0.80
Max +0.43 +0.34 +0.43 +0.43 +0.33 +0.61 +0.61 +0.46 +0.43 +0.35 +0.37 +0.33 +0.42 +0.23
Min -0.03 +0.06 -0.08 +0.08 -0.03 -0.05 +0.16 -0.08 +0.04 -0.02 -0.06 -0.08 -0.06 -0.08
Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 91
ALI 13 28 20 84 22 8 26 5 14 60 65 20 66 84 5
DRE 13 42 30 78 44 10 49 40 38 68 52 59 56 78 10
DRH 28 42 38 70 49 31 72 18 11 42 24 9 87 87 9
JIM 20 30 38 80 47 35 47 17 7 82 69 51 70 82 7
MAS 84 78 70 80 53 46 76 72 79 88 45 60 62 88 45
MIS 22 44 49 47 53 1 4 12 31 81 41 5 75 81 1
MOJ 8 10 31 35 46 1 16 27 33 53 18 3 63 63 1
NOV 26 49 72 47 76 4 16 14 63 58 91 22 66 91 4
POL 5 40 18 17 72 12 27 14 36 55 72 29 86 86 5
SID 14 38 11 7 79 31 33 63 36 56 24 2 83 83 2
ΑΝΔ 60 68 42 82 88 81 53 58 55 56 77 36 89 89 36
ΜΠΙ 65 52 24 69 45 41 18 91 72 24 77 34 84 91 18
ΝΥΧ 20 59 9 51 60 5 3 22 29 2 36 34 89 89 2
ΠΑΛ 66 56 87 70 62 75 63 66 86 83 89 84 89 89 56
Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας
ALI 2 1 2 1 1 1
DRE 1 2 2 1 3 1 1 2
DRH 1 1 1 1 1
JIM 1 1 2 2 1
MAS
MIS 1 1 1 4 1 1 1 1
MOJ 2 3 1 1 4 2 1 2 1 4
NOV 2 1 1 1 1
POL 2 1 1 2 1 1 2
SID 2 2 2 1 2 2 1 1 2
ΑΝΔ 2 1 1 1 1 1 2
ΜΠΙ 1 1 2 1 1
ΝΥΧ 1 1 2 2 3
ΠΑΛ 1
Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.
ALI 1 1 1 1
DRE 1 1 1 1 2 1
DRH 2 1 1 2 3 4 1 1 1
JIM 1 3 2 4 2 3 2 7 2
MAS 2 3 3 3 2 6 2 3 4 4 1 2
MIS 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1
MOJ 1 2 1 1 1 1 2 1 1
NOV 1 3 1 2 1 1 1 1 5 1 2
POL 4 3 2 2 4 1 2
SID 1 1 1 1 1 2
ΑΝΔ 2 3 3 3 1 2 1 3 3 2 2 1 2
ΜΠΙ 2 1 1 4 2 3 2 3 3 3 2 2 4
ΝΥΧ 3 1 2 3 1 2 2 3
ΠΑΛ 8 5 7 5 2 6 7 3 7 6 3 3 5
aLiCat έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:43 Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!![]()
και με το παραπάνω.![]()
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Υπέροχο κι αυτό.mojorisin έγραψε: 09 Ιαν 2025, 14:13aLiCat έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:43 Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!![]()
και με το παραπάνω.![]()
aliCat .μ'αρεσουν αυτοι . εχω ενα cd τους . ημουν αναμεσα σ αυτο που εβαλα και αυτο :
Εύγε, γενικά, για τα μουσικές σου προτιμήσεις.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- NovaLacertae
Λίγες ώρες έμειναν για να ανέβει ο 10ος γύρος και οι Sid Vicious & Μπίστης δεν έχουν βάλει κομμάτι ακόμα 
Ο Sid εμένα μου δείχνει ότι έβαλε.NovaLacertae έγραψε: 10 Ιαν 2025, 18:40 Λίγες ώρες έμειναν για να ανέβει ο 10ος γύρος και οι Sid Vicious & Μπίστης δεν έχουν βάλει κομμάτι ακόμα![]()
Όσο για τον Μπίστη, τα γνωστά...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν μπορώ να βρω κάτι που να σας αρέσει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NovaLacertae
aLiCat έγραψε: 10 Ιαν 2025, 18:59Ο Sid εμένα μου δείχνει ότι έβαλε.NovaLacertae έγραψε: 10 Ιαν 2025, 18:40 Λίγες ώρες έμειναν για να ανέβει ο 10ος γύρος και οι Sid Vicious & Μπίστης δεν έχουν βάλει κομμάτι ακόμα![]()
![]()
Όσο για τον Μπίστη, τα γνωστά...![]()
Την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει πριν γράψω το μήνυμα δεν είχε βάλει, τώρα και εγώ βλέπω ότι είναι ΟΚ οπότε φαίνεται ότι έβαλε στο μεσοδιάστημα
Εντωμεταξύ κοιτώντας τις βαθμολογίες των γύρων βλέπω ότι ενώ μέχρι τον 7ο γύρο έβαζα πολύ καλές βαθμολογίες στα κομμάτια του SID στον 8ο και 9ο του έβαλα μηδέν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση