Τουναντίον, θα κατηγορήσουν τον περίγυρο του Τραμπ για "διασπορά ψευδών ειδήσεων". Ποιοι; Αυτοί που ισχυριζόντουσαν ότι ο Τραμπ είναι "πράκτορας του Πούτιν".nostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:36Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:02ο τραμπας μαλιστα σημερα δηλωσε οτι ο πολεμος στην Ουκρανια γινεται ολο και πιο περιπλοκος....
Τελικα δεν θα τον παυσει σε 24 ωρες...
τις μαλακιες που γραφατε οτι ηταν πρακτορας του Πουτιν τις ξεχασατε ...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
- Golden Age
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
Οχι βεβαια. Πουτανα του πουτιν ειναι. Το μονο που δεν εκανε ειναι να βγει να το βρωντοφωναξει ο φιλαρακος του ταγιπ και της εξυπνης και ισχυρης τουρκιας/nostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:36Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:02ο τραμπας μαλιστα σημερα δηλωσε οτι ο πολεμος στην Ουκρανια γινεται ολο και πιο περιπλοκος....
Τελικα δεν θα τον παυσει σε 24 ωρες...
τις μαλακιες που γραφατε οτι ηταν πρακτορας του Πουτιν τις ξεχασατε ...?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Dwarven Blacksmith
nostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη
Ανά γειά σου και έλεγα εγω ποτέ η προσπάθεια για κατάκτηση εδαφων θα ντυθεί με τον μανδύα του αμυνιτισμου και τις αυτοαμυναςnostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Κοιτάσματα
Το 75 τοις εκατό των εξαγωγών του Καναδά πάνε στις ΗΠΑ. Αν όντως βάλει δασμους ο Τραμπ θα χρεοκοπήσει ο Καναδάς.
Αυτό το έκανε ήδη ο Πούτιν.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:45Ανά γειά σου και έλεγα εγω ποτέ η προσπάθεια για κατάκτηση εδαφων θα ντυθεί με τον μανδύα του αμυνιτισμου και τις αυτοαμυναςnostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ο Πουτιν μίλησε για αποναζιστικοποιηση για αυτοάμυνα μιλάει το Ισραήλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:48Αυτό το έκανε ήδη ο Πούτιν.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:45Ανά γειά σου και έλεγα εγω ποτέ η προσπάθεια για κατάκτηση εδαφων θα ντυθεί με τον μανδύα του αμυνιτισμου και τις αυτοαμυναςnostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://twitter.com/Breaking911/status/ ... 20669?mx=2nostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη
Μην το κουραζουν πολλη στον Καναδά. Αδιαφορούν για τις ΗΠΑ και ψάχνουν για άλλους εμπορικούς εταίρους. Το ίδιο κάνει και το Μεξικό.
Τις περισσότερες εξαγωγές των ΗΠΑ γίνονται σε Καναδά και Μεξικό. Με το εμπορικό ισοζύγιο εναντίων των ΗΠΑ.
Βάζουν και αυτοί δασμούς στα Αμερικανικά προϊόντα και συνεχίζουν.
Άμεσα χαμένοι μπορεί να είναι Καναδάς και Μεξικό μεσομακροπροθεσμα όμως είναι οι ΗΠΑ.
Τις περισσότερες εξαγωγές των ΗΠΑ γίνονται σε Καναδά και Μεξικό. Με το εμπορικό ισοζύγιο εναντίων των ΗΠΑ.
Βάζουν και αυτοί δασμούς στα Αμερικανικά προϊόντα και συνεχίζουν.
Άμεσα χαμένοι μπορεί να είναι Καναδάς και Μεξικό μεσομακροπροθεσμα όμως είναι οι ΗΠΑ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Ευχαριστώ για την διευκρινιστική απάντηση, αστροπελέκι.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:53Όχι ο Πουτιν μίλησε για αποναζιστικοποιηση για αυτοάμυνα μιλάει το Ισραήλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
αρχισε το κλαψουρισμα και ακομη δεν ανελαβε ... θα γελασουμε πολυ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
nostromos έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:41 σας αρεσει η οχι οι ΗΠΑ εχουν νεο προεδρο ο οποιος δεν θα ανεχτει να ελεγχουν Κινεζοι στρατιωτες τη διωρυγα του Παναμα ουτε η ασφαλεια των ΗΠΑ που εξαρταται απο τη Γροιλανδια να χαθει ... για τον Καναδα το δουλεμα θα συνεχιστει για λιγο καιρο ακομη
Η ηλιθιότητα σε ένα ποστ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 254 Απαντήσεις
- 6146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 44 Απαντήσεις