Ναι, εγώ, όχι ο άλλος ο αριστερός που γράφει τον δεκάλογο της μαλακίας περί κρυφής ατζέντας του Τραμπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
Re: Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Κράτα αυτή την λίστα και άρχισε να τσεκάρεις πόσα θα προσπαθήσει να τα περάσει για να δεις ότι τελικά έχω δίκαιο.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:09Άνθρωπε βρίσκεσαι σε ντελίριο, ζήτα βοήθεια. Ζεις μέσα σε παραισθήσεις.
Υποψην γράφω ότι θα προσπαθήσει όχι ότι θα καταφέρει να τα περάσει στον αμερικανικό λαό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε μας δουλεύεις; Γράφεις για αύξηση θητείας την στιγμή που ο στρατός των ΗΠΑ είναι 100% επαγγελματικόςzteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:15Κράτα αυτή την λίστα και άρχισε να τσεκάρεις πόσα θα προσπαθήσει να τα περάσει για να δεις ότι τελικά έχω δίκαιο.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:09 Άνθρωπε βρίσκεσαι σε ντελίριο, ζήτα βοήθεια. Ζεις μέσα σε παραισθήσεις.
Υποψην γράφω ότι θα προσπαθήσει όχι ότι θα καταφέρει να τα περάσει στον αμερικανικό λαό.
Τι από αυτά έκανε στην 1η του θητεία; Και τότε τις ίδιες μαλακίες έλεγαν κάποιοι. Εσύ από που τα έβγαλες τα συμπεράσματα; Έχεις εσωτερική πληροφόρηση από CIA;
Άσε μας να χαρείς.
Καλά. Όπως λέει και γνωστός πρόεδρος ΠΑΕ: Βάλτε ζώνες και φύγαμε.
Η πορτοκαλί κόμη έρχεται. Αριστεροί και λοιποί προδότες, ετοιμαστείτε. Ο εφιάλτης σας τώρα ξεκινάει και θα είναι ατελείωτος.
Τα λέγαμε
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
εχει δικιο σε πολλα αλλα δεν του κοβει οτι ολα αυτα που περιγραφει τα εκανε η νεα ταξηGreen Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:01zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
2. Κατάργηση κάθε παροχής δωρεάν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
6. Μείωση μισθών,συντάξεων και αύξηση των ορίων συνταξιοδοτησης.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
8. Δημιουργία νέου κώδικα λογοκρισίας για την τέχνη.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.![]()
Τι πίνεις δεν μας είπες...
ναυτη εσυ για να σκεφτεις κατι θα πρεπει να το διαβασεις τυπωμένο
Σε λατρεύω.ik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:29«Νενικήκαμεν» θα φωνάξουμε μόνο τη μέρα της ορκωμοσίας του πλανητάρχη και -σε μια προσωπική φαντασίωση- να τραβήξει όπλο και να αρχίσει τις μπαλωθιές στον αέρα. Εκεί θα είναι η ανακούφιση, γιατί με τους φασίστες της γουόκ που μπλέξαμε μπορεί να προσπαθήσουν μέχρι και στο τέλος να τον βάλουν στη φυλακή ξέρω' γω για να μην κυβερνήσει...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:23 Ειναι τοσο ηλιθιοι που δευτερολεπτα πριν καταστραφει ο πλανητης αυτοι θα φωναζουν Νενικήκαμεν
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αύξηση της προεδρικης θητείας πέρα των δύο θητειων εννοώ. Όχι της στρατιωτικής.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:18Ρε μας δουλεύεις; Γράφεις για αύξηση θητείας την στιγμή που ο στρατός των ΗΠΑ είναι 100% επαγγελματικόςzteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:15Κράτα αυτή την λίστα και άρχισε να τσεκάρεις πόσα θα προσπαθήσει να τα περάσει για να δεις ότι τελικά έχω δίκαιο.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:09 Άνθρωπε βρίσκεσαι σε ντελίριο, ζήτα βοήθεια. Ζεις μέσα σε παραισθήσεις.
Υποψην γράφω ότι θα προσπαθήσει όχι ότι θα καταφέρει να τα περάσει στον αμερικανικό λαό.![]()
Τι από αυτά έκανε στην 1η του θητεία; Και τότε τις ίδιες μαλακίες έλεγαν κάποιοι. Εσύ από που τα έβγαλες τα συμπεράσματα; Έχεις εσωτερική πληροφόρηση από CIA;
Άσε μας να χαρείς.
https://www.kathimerini.gr/world/563034 ... -syntagma/
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βρε καλώς τον αϊνστάιν.
Από πότε ο Ντόναλντ είναι αντίθετος στην Νέα Τάξη?nemo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:23εχει δικιο σε πολλα αλλα δεν του κοβει οτι ολα αυτα που περιγραφει τα εκανε η νεα ταξηGreen Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:01zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
2. Κατάργηση κάθε παροχής δωρεάν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
6. Μείωση μισθών,συντάξεων και αύξηση των ορίων συνταξιοδοτησης.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
8. Δημιουργία νέου κώδικα λογοκρισίας για την τέχνη.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.![]()
Τι πίνεις δεν μας είπες...
Επειδή φάγατε τον σανο πρέπει να τον φάμε όλοι. Απλά στην θέση του Σορος βάζει τον Ελον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:26Σε λατρεύω.ik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:29«Νενικήκαμεν» θα φωνάξουμε μόνο τη μέρα της ορκωμοσίας του πλανητάρχη και -σε μια προσωπική φαντασίωση- να τραβήξει όπλο και να αρχίσει τις μπαλωθιές στον αέρα. Εκεί θα είναι η ανακούφιση, γιατί με τους φασίστες της γουόκ που μπλέξαμε μπορεί να προσπαθήσουν μέχρι και στο τέλος να τον βάλουν στη φυλακή ξέρω' γω για να μην κυβερνήσει...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:23 Ειναι τοσο ηλιθιοι που δευτερολεπτα πριν καταστραφει ο πλανητης αυτοι θα φωναζουν Νενικήκαμεν

σου ειπα και πριν αλλα δεν το πιανεις ..φυσικα θα υπαρχουν αλλαγες καθως τιποτα δεν μενει στασιμο
αλλα οι αλλαγες δεν θα ειναι αφυσικες οπως με την νεα ταξη που θελατε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεκτή η επισήμανση αν και πάλι δεν έχει νόημα. Θα είναι υπερβολικά μεγάλος τότε και δεν θα μπορεί για φυσικούς λόγους. Μάλλον θα χρίσει διάδοχο αλλά δύσκολο να πει κανείς από τώρα ποιός θα μπορούσε να είναι.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:26Αύξηση της προεδρικης θητείας πέρα των δύο θητειων εννοώ. Όχι της στρατιωτικής.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:18 Ρε μας δουλεύεις; Γράφεις για αύξηση θητείας την στιγμή που ο στρατός των ΗΠΑ είναι 100% επαγγελματικός![]()
Άσε μας να χαρείς.
https://www.kathimerini.gr/world/563034 ... -syntagma/
Εγώ άλλα πράγματα περιμένω, τις εξελίξεις στο Δημοκρατικο Κόμμα. Θα εκπλαγώ αν δεν γίνει και εκεί εκκαθάριση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις