!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα. :giggle: :giggle:

Σας τα έλεγε ο Τζήμερος για χρόνια, αλλά δεν ακούγατε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Mitharadir

Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 05:41 Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα. :giggle: :giggle:

Η ΝΔ έχει μέσα και κέντρο έχει και κεντροδεξιά.Δεν είναι όλοι οι υποστηρικτές της Κεντρώοι.Υπαρχουν σίγουρα και Κεντροδεξιοι.Ο Τζημερος επίσης όπως έχουμε πει δεν είναι ούτε αυτός δεξιός.Κεντρωο ίσως Κεντροδεξιό τον λες.Δες τι έγραψε για τον Σημίτη και το έργο του πρόσφατα.Σκληρος δεξιός δεν αναγνωρίζει τέτοιο θετικό έργο στο Σημίτη.Η μεγαλύτερη Αντιπολίτευση όρος τον Σημίτη ήταν από τα δεξιά όσο ήταν Πρωθυπουργός.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Mitharadir έγραψε: 08 Ιαν 2025, 09:02
Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 05:41 Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα. :giggle: :giggle:

Η ΝΔ έχει μέσα και κέντρο έχει και κεντροδεξιά.Δεν είναι όλοι οι υποστηρικτές της Κεντρώοι.Υπαρχουν σίγουρα και Κεντροδεξιοι.Ο Τζημερος επίσης όπως έχουμε πει δεν είναι ούτε αυτός δεξιός.Κεντρωο ίσως Κεντροδεξιό τον λες.Δες τι έγραψε για τον Σημίτη και το έργο του πρόσφατα.Σκληρος δεξιός δεν αναγνωρίζει τέτοιο θετικό έργο στο Σημίτη.Η μεγαλύτερη Αντιπολίτευση όρος τον Σημίτη ήταν από τα δεξιά όσο ήταν Πρωθυπουργός.
η ΝΔ έχει δεξιούς και κεντροδεξιούς ψηφοφόρους αλλά στο υπουργικό συμβούλιο πλειοψηφεί η κεντροαριστερά πτέρυγα
η ΝΔ επί Κυριάκου έχει πάψει να είναι κεντροδεξιά, πόσο μάλλον δεξιά. είναι ένα εκσυγχρονιστικό πασοκ στα πρότυπα του σημιτικού πασοκ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:43
πατησιωτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:36
Green Dragon έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:32

Όχι. Πάντα είχε μια συμπάθεια για την πλευρά Τραμπ.
Απλά πολλοί δεν μπορούν να κρίνουν καταστάσεις βάσει αρχών.Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι εγώ θα υποστηρίξω τον Τραμπ εάν στα καλά καθούμενα εισβάλλει στη Γροιλανδία.Όταν τότε θα γράψω εναντίον του θα πουν ότι "πήγα αριστερά". :D
Επαναλαμβάνω ότι η κατηγορία κατά του Μασκ είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΗΤΕΡ. :D Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγραψα ότι ο Μασκ μπορεί να γράφει στο τουήτερ πάω δεξιά. :102:
Μη μου πεις ότι έχεις πρόβλημα και με την εισβολή στον Παναμά, θα τρελαθώ.
Άμα δε σαφήνει να περάσεις με ακριβό εισιτήριο τι θα κάνεις;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

xlsms έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:09
πατησιωτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:36

Απλά πολλοί δεν μπορούν να κρίνουν καταστάσεις βάσει αρχών.Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι εγώ θα υποστηρίξω τον Τραμπ εάν στα καλά καθούμενα εισβάλλει στη Γροιλανδία.Όταν τότε θα γράψω εναντίον του θα πουν ότι "πήγα αριστερά". :D
Επαναλαμβάνω ότι η κατηγορία κατά του Μασκ είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΗΤΕΡ. :D Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγραψα ότι ο Μασκ μπορεί να γράφει στο τουήτερ πάω δεξιά. :102:
Εμένα με αναγνωρίζουν οι Κινέζοι στρατιώτες. Άμα τους διώξει ο Τραμπ δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω με αεροπλάνο αντί για πλοίο της Temu, αναγκαστικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:13
xlsms έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:09
Εμένα με αναγνωρίζουν οι Κινέζοι στρατιώτες. Άμα τους διώξει ο Τραμπ δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω με αεροπλάνο αντί για πλοίο της Temu, αναγκαστικά.
:lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Animal έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:51 Ο Μπουμπουκος βγαίνει από τα αριστερά στον Τραμπ και Μασκ.Πριν 1 μήνα χαιρόταν για την νίκη Τραμπ τώρα τους θεωρεί προβληματικους.Πασοκοποιηθηκε και αυτός: https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... xavale-tou

Τι λένε τώρα οι ελάχιστοι εναπομείναντες δεξιοί στη ΝΔ; :lol: :lol: :wave:

Κεντροαριστερό κόμμα με τη βούλα όσο πάει γίνεται η ΝΔ.Υβριδιο ΠΑΣΟΚ με Ποτάμι.
μπορει ο Μητσοτακης να ριξει τιποτε μπατσες στον Αδωνη ...? να προλαβει χειροτερη ζημια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”