Σας τα έλεγε ο Τζήμερος για χρόνια, αλλά δεν ακούγατε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του
Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του
Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Mitharadir
Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του
Η ΝΔ έχει μέσα και κέντρο έχει και κεντροδεξιά.Δεν είναι όλοι οι υποστηρικτές της Κεντρώοι.Υπαρχουν σίγουρα και Κεντροδεξιοι.Ο Τζημερος επίσης όπως έχουμε πει δεν είναι ούτε αυτός δεξιός.Κεντρωο ίσως Κεντροδεξιό τον λες.Δες τι έγραψε για τον Σημίτη και το έργο του πρόσφατα.Σκληρος δεξιός δεν αναγνωρίζει τέτοιο θετικό έργο στο Σημίτη.Η μεγαλύτερη Αντιπολίτευση όρος τον Σημίτη ήταν από τα δεξιά όσο ήταν Πρωθυπουργός.Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 05:41 Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η ΝΔ έχει δεξιούς και κεντροδεξιούς ψηφοφόρους αλλά στο υπουργικό συμβούλιο πλειοψηφεί η κεντροαριστερά πτέρυγαMitharadir έγραψε: 08 Ιαν 2025, 09:02Η ΝΔ έχει μέσα και κέντρο έχει και κεντροδεξιά.Δεν είναι όλοι οι υποστηρικτές της Κεντρώοι.Υπαρχουν σίγουρα και Κεντροδεξιοι.Ο Τζημερος επίσης όπως έχουμε πει δεν είναι ούτε αυτός δεξιός.Κεντρωο ίσως Κεντροδεξιό τον λες.Δες τι έγραψε για τον Σημίτη και το έργο του πρόσφατα.Σκληρος δεξιός δεν αναγνωρίζει τέτοιο θετικό έργο στο Σημίτη.Η μεγαλύτερη Αντιπολίτευση όρος τον Σημίτη ήταν από τα δεξιά όσο ήταν Πρωθυπουργός.Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 05:41 Αυτά είναι καλό να γίνονται μπάς και ανοίξουν τα ματάκια τους οι οπαδοί της ΝΔ, που πιστεύουν ότι ειναι κεντρδεξιό κόμμα.![]()
![]()
η ΝΔ επί Κυριάκου έχει πάψει να είναι κεντροδεξιά, πόσο μάλλον δεξιά. είναι ένα εκσυγχρονιστικό πασοκ στα πρότυπα του σημιτικού πασοκ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Άμα δε σαφήνει να περάσεις με ακριβό εισιτήριο τι θα κάνεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:43Μη μου πεις ότι έχεις πρόβλημα και με την εισβολή στον Παναμά, θα τρελαθώ.πατησιωτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:36Απλά πολλοί δεν μπορούν να κρίνουν καταστάσεις βάσει αρχών.Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι εγώ θα υποστηρίξω τον Τραμπ εάν στα καλά καθούμενα εισβάλλει στη Γροιλανδία.Όταν τότε θα γράψω εναντίον του θα πουν ότι "πήγα αριστερά".![]()
Επαναλαμβάνω ότι η κατηγορία κατά του Μασκ είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΗΤΕΡ.Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγραψα ότι ο Μασκ μπορεί να γράφει στο τουήτερ πάω δεξιά.
![]()
- Dwarven Blacksmith
Εμένα με αναγνωρίζουν οι Κινέζοι στρατιώτες. Άμα τους διώξει ο Τραμπ δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω με αεροπλάνο αντί για πλοίο της Temu, αναγκαστικά.xlsms έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:09Άμα δε σαφήνει να περάσεις με ακριβό εισιτήριο τι θα κάνεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:43Μη μου πεις ότι έχεις πρόβλημα και με την εισβολή στον Παναμά, θα τρελαθώ.πατησιωτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:36
Απλά πολλοί δεν μπορούν να κρίνουν καταστάσεις βάσει αρχών.Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι εγώ θα υποστηρίξω τον Τραμπ εάν στα καλά καθούμενα εισβάλλει στη Γροιλανδία.Όταν τότε θα γράψω εναντίον του θα πουν ότι "πήγα αριστερά".![]()
Επαναλαμβάνω ότι η κατηγορία κατά του Μασκ είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΗΤΕΡ.Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγραψα ότι ο Μασκ μπορεί να γράφει στο τουήτερ πάω δεξιά.
![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:13Εμένα με αναγνωρίζουν οι Κινέζοι στρατιώτες. Άμα τους διώξει ο Τραμπ δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω με αεροπλάνο αντί για πλοίο της Temu, αναγκαστικά.xlsms έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:09Άμα δε σαφήνει να περάσεις με ακριβό εισιτήριο τι θα κάνεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:43
Μη μου πεις ότι έχεις πρόβλημα και με την εισβολή στον Παναμά, θα τρελαθώ.
μπορει ο Μητσοτακης να ριξει τιποτε μπατσες στον Αδωνη ...? να προλαβει χειροτερη ζημιαAnimal έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:51 Ο Μπουμπουκος βγαίνει από τα αριστερά στον Τραμπ και Μασκ.Πριν 1 μήνα χαιρόταν για την νίκη Τραμπ τώρα τους θεωρεί προβληματικους.Πασοκοποιηθηκε και αυτός: https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... xavale-tou
Τι λένε τώρα οι ελάχιστοι εναπομείναντες δεξιοί στη ΝΔ;![]()
![]()
![]()
Κεντροαριστερό κόμμα με τη βούλα όσο πάει γίνεται η ΝΔ.Υβριδιο ΠΑΣΟΚ με Ποτάμι.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 1914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-