Αφού δεν τα έκλεισες σε κανένα υπόγειο να τα βιάζεις να λένε και φχαριστωPiter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:00 Την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα, βγήκα με την καραμπίνα στις 3 το πρωί,.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φασίστες τραμπουκιζουν παιδί στην Κομοτηνή
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Φασίστες τραμπουκιζουν παιδί στην Κομοτηνή
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Η ψυχολόγος και η σχολική σύμβουλος πάντως μου είπαν: "Εσάς κύριε Στύγιε σας βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει ".
- Frappezitis
Ελλάς 2025!... Οι εισαγγελείς κάνουν διακοπές;;
'Ααααμα είναι για κανα αναρχοκομμούνι όμως ...και αποτύπωμα σε σακούλα θα βρίσκανε!
'Ααααμα είναι για κανα αναρχοκομμούνι όμως ...και αποτύπωμα σε σακούλα θα βρίσκανε!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, σκατοκουμμούνι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:05Αφού δεν τα έκλεισες σε κανένα υπόγειο να τα βιάζεις να λένε και φχαριστωPiter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:00 Την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα, βγήκα με την καραμπίνα στις 3 το πρωί,.
Ο κάθε γύφτος βρίσκει και τα κάνει, οι υποστηρικτές τους σαν κι εσένα είναι που αξίζετε ειδική μεταχείρηση.
Δόξα τω θεώ, σταδιακά φθίνετε και έρχεται το βιολογικό σας τέλος.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
- Frappezitis
ισραηλινοι.
Πόσο ξεφτίλα είστε ρε φίλε, δεν ντρέπεσαι να τη λες στον άλλον που πήγε να υπερασπιστεί το σπίτι του από εγκληματίες; Βέβαια δεν θα σας μάθουμε σήμερα τους αριστερούς, κλείνετε τα μάτια όταν βιάζουν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και όταν κλέβουν γύφτοι (καλά με τους γύφτους τα βρίσκετε γιατί κι εσείς θέλετε να μην δουλεύετε και να τρώτε από τα επιδόματα)... Μόνο οι Έλληνες σας ενοχλούν.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:05Αφού δεν τα έκλεισες σε κανένα υπόγειο να τα βιάζεις να λένε και φχαριστωPiter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:00 Την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα, βγήκα με την καραμπίνα στις 3 το πρωί,.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Frappezitis
Μουνοπανα της δεξιας
ισραηλινοι.
-
phorumaster
Στην Ελλάδα μόνο οι τσιγγάνοι κάνουν παιδιά.Piter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:07Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, σκατοκουμμούνι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:05Αφού δεν τα έκλεισες σε κανένα υπόγειο να τα βιάζεις να λένε και φχαριστωPiter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:00 Την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα, βγήκα με την καραμπίνα στις 3 το πρωί,.
Ο κάθε γύφτος βρίσκει και τα κάνει, οι υποστηρικτές τους σαν κι εσένα είναι που αξίζετε ειδική μεταχείρηση.
Δόξα τω θεώ, σταδιακά φθίνετε και έρχεται το βιολογικό σας τέλος.
-
phorumaster
Τουλάχιστον κοινωνιοπαθεις αυτοί που το έκαναν.
Ε, όταν λέω βλημμένα, κάτι ξέρω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:05Αφού δεν τα έκλεισες σε κανένα υπόγειο να τα βιάζεις να λένε και φχαριστωPiter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:00 Την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα, βγήκα με την καραμπίνα στις 3 το πρωί,.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.protothema.gr/world/article ... pou-tsani/
Τα αριστερά λέσια, οι προδότες, σοκάρονται από ένα βιντεάκι που είπαν σε ένα γυφτάκι να πει «πες ζήτω ο Κασιδιάρης» (πω, πω, φοβερό) αλλά δεν δίνουν καν σημασία όταν τα φιλαράκια τους οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν έναν Έλληνα ομογενή επειδή φορούσε Σταυρό.
(θα πληρώσετε για όλα όσα κάνατε στο Έθνος και τη θρησκεία μας).
Τα αριστερά λέσια, οι προδότες, σοκάρονται από ένα βιντεάκι που είπαν σε ένα γυφτάκι να πει «πες ζήτω ο Κασιδιάρης» (πω, πω, φοβερό) αλλά δεν δίνουν καν σημασία όταν τα φιλαράκια τους οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν έναν Έλληνα ομογενή επειδή φορούσε Σταυρό.
(θα πληρώσετε για όλα όσα κάνατε στο Έθνος και τη θρησκεία μας).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Εν τω μεταξύ, ακούγεται στο βίντεο ξεκάθαρα ότι είναι έφηβοι τα μαλακιστήρια, από τις φωνές τους.
Σε περίπτωση αντιστροφής θέσης, θα ήταν στα κάγκελα της υπεράσπισης.
Αλλά τόσο εμμονικοί είναι.
Σε μεγάλο βαθμό.
Το περίεργο είναι ότι οι αστικοποιημένοι εξ αυτών καταλήγουν στα δεξιά- βλέπε ανθρωπότυπους "δρώμενα".
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
βρήκε ο γύφτος τη γενιά τουΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:06 Η ψυχολόγος και η σχολική σύμβουλος πάντως μου είπαν: "Εσάς κύριε Στύγιε σας βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει ".
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:18βρήκε ο γύφτος τη γενιά τουΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:06 Η ψυχολόγος και η σχολική σύμβουλος πάντως μου είπαν: "Εσάς κύριε Στύγιε σας βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει ".
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:18βρήκε ο γύφτος τη γενιά τουΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:06 Η ψυχολόγος και η σχολική σύμβουλος πάντως μου είπαν: "Εσάς κύριε Στύγιε σας βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει ".
Τα νεφρά μου παλιοπουστα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα