!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.

Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.

Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.

Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:19 Ας επιστρέψουμε στην αναλογία με την κλανιά. Πώς ακριβώς "σέβεσαι" κάποιον αν κάνεις επιδεικτικά κάθε 5.4 δευτερόλεπτα ακριβώς δίπλα του και μάλιστα στον παραμικρό υπαινιγμό ότι μπορείς να αντέξεις μισή ώρα χωρίς να κάνεις αντιδράς με κραυγές για υστερικούς και χούντες και τι ξενέρωτοι είστε όλοι εσείς με τις σάπιες κοιλιές;
Και πού ήταν η τελευταία φορά που σου συνέβη αυτό, χαρά μου;

Γιατί ειδικώς από μπόχα κλανιάρηδων που δεν καπνίζουν, τόσο εντός όσο και εκτός πχώρου, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25

Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
Εικόνα
Όχι, τέτοια τα σιχαίνομαι.
Μόνο με άρωμα tobacco.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αυτή η είναι αυταρχική κρατικιστικη δεξιά, όλο θέλει να δείχνει πως νοιάζεται, πως δρα, και εχει γεμίσει τον κόσμο ποινές για να έχουν δουλειά και οι δικηγόροι. Με πρωτεργάτη τον φλωριδη βέβαια, που στα γεράματα αγκάλιασε τη μουσολινικη πτέρυγα του Σημίτισμου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

aLiCat έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25

Εικόνα
Όχι, τέτοια τα σιχαίνομαι.
Μόνο με άρωμα tobacco.
Σε κάποιους μυρίζει ως κλανιά.

Έχουν πολύ ευαίσθητη μυτούλα όλοι οι μπανιαρισμένοι και αρωματισμένοι αντικαπνιστές.

Παιδιόθεν λέμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Καρελία εξελενς μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Η αλήθεια είναι πως θα συμφωνούσα με την απαγόρευση αν μπορούσε ένα μαγαζί να κάνει λέσχη καπνιστή και να λειτουργεί νόμιμα χωρίς προστιμο.
Δε νομίζω τα μαλακα πνευμονάκια να ειχαν θέμα, αλλωστε γιατί να πάνε σε λέσχη καπνιστή απο τη στιγμή που υπάρχουν όλα τα άλλα με τη ρητή απαγόρευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 07 Ιαν 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Άμα είναι να καπνίσεις, κάντο σοβαρά τουλάχιστον.

Εικόνα

Τα ατμίζοντα είναι επιεικώς για τση πούστηδοι.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Έχει αποδειχτεί επιστημονικώς αυτό;;;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31

Αυτό είναι μια σαφής περιγραφή των καπνιστών του περιβάλλοντος σας.

Το ίδιο είπα και στον φόσι. Θενκς για την επιβεβαίωση. :hebit:
Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.
Βρε λατρεία, ποιος σου είπε ότι οι καπνιστές, σας γουστάρουν στο περιβάλλον τους;

Εμένα τουλάχιστον με εκφράζει το "μακριά κι αγαπημένοι" σ' αυτές τις φάσεις.

Σιγά μην πάθουμε ταράκουλο από την απαξίωση σας. Όσο πιο έντονη, τόσο πιο εύκολη κάνει τη δική μας ζωή.

Σαφώς και σέβομαι τον κάθε αντικαπνιστή. Η υστερία και η εξουσιαστική τάση του κάθε παπάρα σε όλα τα κοινωνικά θέματα με απωθεί.

Είναι δήγμα ανάπηρου χαρακτήρα, που θέλει επιβεβαίωση. Το πιο κουραστικό είδος ανθρώπων.
Δεκάρα δεν δίνουμε για εσάς τους καπνιστές. Εσείς ενοχλάτε τον κόσμο. Και με κρίση μεγαλείου όπως φαίνεται.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.

Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.

Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.

:blm: :+1:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:43 Καρελία εξελενς μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Η αλήθεια είναι πως θα συμφωνούσα με την απαγόρευση αν μπορούσε ένα μαγαζί να κάνει λέσχη καπνιστή και να λειτουργεί νόμιμα χωρίς προστιμο.
Δε νομίζω τα μαλακα πνευμονάκια να ειχαν θέμα, αλλωστε γιατί να πάνε σε λέσχη καπνιστή απο τη στιγμή που υπάρχουν όλα τα άλλα με τη ρητή απαγόρευση
Γιατί γουστάρουν να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω στους πάντες βρε Ερμή, ακόμη και όταν αυτοί δεν τους ενοχλούν.

Ακριβώς γι' αυτό είναι προβληματικές προσωπικότητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:17

Γιατί γουστάρουν να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω στους πάντες βρε Ερμή, ακόμη και όταν αυτοί δεν τους ενοχλούν.

Κατανοώ οτι έχουν έφεση στο σουμπιλίκι αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι έτσι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Η δυστυχία δεν είναι να τρομπάρεις ως ατόφιος μαλάκας, αλλά να θες τη μαλακία σου να τη μεταδώσεις παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:17

Κατανοώ οτι έχουν έφεση στο σουμπιλίκι αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι έτσι
Ακριβώς. Και αν δεν μας γουστάρουν μία, δεν τους γουστάρουμε εκατόν μία. Ας τα βρουν μεταξύ τους στους κοινωνικούς συγχρωτισμούς τους, για να λήξει το θέμα ειρηνικά και να μην μας πρήζουν με τα συμπλεγματικά τους νιανιανιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.

Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”