Θέλει ο σουμπης να κρυφτεί και η καβλα δε τον αφήνει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:39γενικά βαντόνε έχω παρατηρήσει ότι γουστάρεις αυταρχισμόvantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31
Αυτό είναι μια σαφής περιγραφή των καπνιστών του περιβάλλοντος σας.
Το ίδιο είπα και στον φόσι. Θενκς για την επιβεβαίωση.![]()
θυμάμαι κ με τα lockdowns που βρισκόσουν σε μόνιμη στύση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Βρε λατρεία, ποιος σου είπε ότι οι καπνιστές, σας γουστάρουν στο περιβάλλον τους;vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31Αυτό είναι μια σαφής περιγραφή των καπνιστών του περιβάλλοντος σας.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:25
Ημουν σιγουρος οτι μια τετοια αργκώ συνδυασμού σπυριών με πύον, συγκαΐλας ανάμεσα στα μπούτια και ιδρωτίλας κατω απο τα κρεμασμένα βυζιά, απο θαμώνες της αλητοράιτ υπόγας θα ηταν. Α, και τσιγαρίλας φυσικά, ξεχασα τη βασικοτερη μυρουδγιά!![]()
Εμένα τουλάχιστον με εκφράζει το "μακριά κι αγαπημένοι" σ' αυτές τις φάσεις.
Σιγά μην πάθουμε ταράκουλο από την απαξίωση σας. Όσο πιο έντονη, τόσο πιο εύκολη κάνει τη δική μας ζωή.
Σαφώς και σέβομαι τον κάθε αντικαπνιστή. Η υστερία και η εξουσιαστική τάση του κάθε παπάρα σε όλα τα κοινωνικά θέματα με απωθεί.
Είναι δήγμα ανάπηρου χαρακτήρα, που θέλει επιβεβαίωση. Το πιο κουραστικό είδος ανθρώπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Ιαν 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απλώς ο,τι διαταράσσει τα ψεκαστήρια, είναι νομοτελειακά κάτι θετικόΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:39γενικά βαντόνε έχω παρατηρήσει ότι γουστάρεις αυταρχισμόvantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31
Αυτό είναι μια σαφής περιγραφή των καπνιστών του περιβάλλοντος σας.
θυμάμαι κ με τα lockdowns που βρισκόσουν σε μόνιμη στύση
Δεν μπορώ να μη συνταχθω πλάι του.
Είπε ο χίπστερ της κωλοπετεινίτσας.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51Απλώς ο,τι διαταράσσει τα ψεκαστήρια, είναι νομοτελειακά κάτι θετικόΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:39γενικά βαντόνε έχω παρατηρήσει ότι γουστάρεις αυταρχισμόvantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38
Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.
θυμάμαι κ με τα lockdowns που βρισκόσουν σε μόνιμη στύση![]()
Δεν μπορώ να μη συνταχθω πλάι του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όπως των καπνιστών στο να μας επιβάλλουν να καπνίζουμε κι εμείς μαζί τους, δηλαδηΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51
Η υστερία και η εξουσιαστική τάση του κάθε παπάρα σε όλα τα κοινωνικά θέματα με απωθεί.
Το ότι σέβεσαι εσύ τους αντικαπνιστες, δεν σημαίνει ότι όλοι οι καπνιστές είναι σαν εσένα.
Η συντριπτική τους πλειονότητα, το αντίθετο ακριβώς είναι.
Ε και;vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:54Όπως των καπνιστών στο να μας επιβάλλουν να καπνίζουμε κι εμείς μαζί τους, δηλαδηΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51
Η υστερία και η εξουσιαστική τάση του κάθε παπάρα σε όλα τα κοινωνικά θέματα με απωθεί.![]()
Το ότι σέβεσαι εσύ τους αντικαπνιστες, δεν σημαίνει ότι όλοι οι καπνιστές είναι σαν εσένα.
Εγώ σέβομαι τους σοβαρούς αντικαπνιστές. Και μόνον μ' αυτούς μ' ενδιαφέρουν τόσο τα κονέ όσο και η όποια ανταλλαγή απόψεων.
Οι υπόλοιποι "διαφωτιστές" είναι απλώς οκ για να κάνεις μαζί τους χαβαλέ, τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Εδώ καπνίζουμε σχεδόν σε όλα τα νυχτερινά κλειστά μαγαζιά,και αυτοί σκέφτονται να απαγορεύσουν το κάπνισμα στους εξωτερικούς χώρους
Μιλάμε για ζώα κανονικά και αυτοί και οι ψηφοφόροι τουε
Μιλάμε για ζώα κανονικά και αυτοί και οι ψηφοφόροι τουε
Λανθάνεις τέκνον μου, πάντα βγαίνω έξω για τσιγάρο. Ποτέ δεν καπνίζω σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους. Προφυλάσσω τις κουρτίνες και φυλάγομαι από πιθανή παντόφλα αέρος αέρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:54Όπως των καπνιστών στο να μας επιβάλλουν να καπνίζουμε κι εμείς μαζί τους, δηλαδηΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51
Η υστερία και η εξουσιαστική τάση του κάθε παπάρα σε όλα τα κοινωνικά θέματα με απωθεί.![]()
Αερίζω και πλένω τακτικά τα ρούχα μου απ' τη τσιγαρίλα.
Τρώω κρύο στη βεράντα χειμώνα,αλλά το έχω αποδεχτεί.
-
Νετο Γκουερινο
Άρχισε μαρλμπορο κόκκινο καπνόΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:08Λανθάνεις τέκνον μου, πάντα βγαίνω έξω για τσιγάρο. Ποτέ δεν καπνίζω σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους. Προφυλάσσω τις κουρτίνες και φυλάγομαι από πιθανή παντόφλα αέρος αέρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:54Όπως των καπνιστών στο να μας επιβάλλουν να καπνίζουμε κι εμείς μαζί τους, δηλαδηΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51
Γαμάτο και δεν μυρίζει καθολου
Κατά τα άλλα, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τη "συντριπτική πλειοψηφία" να φυσάει τον καπνό της σε παιδικά μουτράκια, να καπνίζει σε νοσοκομεία, μπαράκια, καφέ, σπίτια κλπ έτσι γιατί γουστάρει βρε αδελφέ;
Πού ζείτε όλοι εσείς; Σε "ευάλωτες" κοινότητες;
Πού ζείτε όλοι εσείς; Σε "ευάλωτες" κοινότητες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας επιστρέψουμε στην αναλογία με την κλανιά. Πώς ακριβώς "σέβεσαι" κάποιον αν κάνεις επιδεικτικά κάθε 5.4 δευτερόλεπτα ακριβώς δίπλα του και μάλιστα στον παραμικρό υπαινιγμό ότι μπορείς να αντέξεις μισή ώρα χωρίς να κάνεις αντιδράς με κραυγές για υστερικούς και χούντες και τι ξενέρωτοι είστε όλοι εσείς με τις σάπιες κοιλιές;
Δε μπορώ ούτε θέλω ν' αλλάξω τσιγάρο στα γεράματα. Έξις δευτέρα φύσις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:11Άρχισε μαρλμπορο κόκκινο καπνόΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:08Λανθάνεις τέκνον μου, πάντα βγαίνω έξω για τσιγάρο. Ποτέ δεν καπνίζω σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους. Προφυλάσσω τις κουρτίνες και φυλάγομαι από πιθανή παντόφλα αέρος αέρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:54
Όπως των καπνιστών στο να μας επιβάλλουν να καπνίζουμε κι εμείς μαζί τους, δηλαδη![]()
-
Νετο Γκουερινο
Έτσι έλεγα κι εγώΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:20Δε μπορώ ούτε θέλω ν' αλλάξω τσιγάρο στα γεράματα. Έξις δευτέρα φύσις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:11Άρχισε μαρλμπορο κόκκινο καπνόΣτύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:08
Λανθάνεις τέκνον μου, πάντα βγαίνω έξω για τσιγάρο. Ποτέ δεν καπνίζω σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους. Προφυλάσσω τις κουρτίνες και φυλάγομαι από πιθανή παντόφλα αέρος αέρος.
Και τώρα δεν μπορώ να καπνίσω αυτά που κάπνιζα χρόνια και χρόνια
- Cecily Anne
Καθόλου αναλογία ! Ειδικά τα θερμαινόμενα σαν κλανια μυρίζουν!foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:19 Ας επιστρέψουμε στην αναλογία με την κλανιά. Πώς ακριβώς "σέβεσαι" κάποιον αν κάνεις επιδεικτικά κάθε 5.4 δευτερόλεπτα ακριβώς δίπλα του και μάλιστα στον παραμικρό υπαινιγμό ότι μπορείς να αντέξεις μισή ώρα χωρίς να κάνεις αντιδράς με κραυγές για υστερικούς και χούντες και τι ξενέρωτοι είστε όλοι εσείς με τις σάπιες κοιλιές;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κι εγώ το ίδιο.AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Μα μη νομίζεις... Ο λόγος που ο νόμος συμπαρασύρει και τους ατμιστές είναι (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) η μεγάλη πιθανότητα ο μιμητισμός των εφήβων (που ήδη έχουν αρχίσει το άτμισμα), να μεταβούν στο κλασικό τσιγάρο. Μια αντίστροφη πορεία δηλαδή από εκείνη των πρώην καπνιστών.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-