!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Μιλάμε, η κυβέρνηση μπήκε στο 2025 με σπασμένα φρένα..
Επικήδειοι, απαγόρευση καπνίσματος ...+ 10%,χτυπάει αυτοδυναμία πλεον
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:24
AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:13 Αυτοί νομίζουν ότι ο εκάστοτε καλός σκοπός αφορά τα ατομικά δικαιώματα, τη συμπερίληψη και την ισονομία. ΧΑ!
εγώ δε νομίζω κάτι τέτοιο, θεωρώ πως οι καπνιστές είναι βρωμύλοι και αντικοινωνικοί εξαρτημένοι που δε θα έπρεπε να έχουν καθόλου δικαιώματα (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξάρτηση τους), ενώ η βασική τους διαφορά από τους πρέζακες είναι το υφάκι και η έλλειψη αυτογνωσίας, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ πρέζακας δε θα αμφισβητήσει ότι είναι εξαρτημένος ούτε θα στο παίξει cool. Δε θέλω να συμπεριληφθούν ούτε να έχουν ισονομία, θέλω να κάτσουν στην απέξω με πλήρη συνείδηση ότι είναι λούμπεν κατώτεροι.
Άσ' το βρε περπατημένε μπέμπη. Άσ' το.

Είσαι πανέξυπνος άνθρωπος αλλά κάπου μπλέκεις την πραγματικότητα με τραυματικά βιώματα που σου έχουν δημιουργήσει εμμονές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:25
foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:20
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:11
Τι ειναι αυτο παλι? Καινουρια προσθήκη στην αργκώ της αλητοράιτ? Τί σημαινει? Μπορω να πληρώνω και ανέπαφα με αυτο?
είναι non-player characters, διακόσμηση/κρέας για τα κανόνια όπως τα γουρούνια στο Warcraft, αντίθετα με τους εαυτούς τους που είναι πρωταγωνιστές.
Ημουν σιγουρος οτι μια τετοια αργκώ συνδυασμού σπυριών με πύον, συγκαΐλας ανάμεσα στα μπούτια και ιδρωτίλας κατω απο τα κρεμασμένα βυζιά, απο θαμώνες της αλητοράιτ υπόγας θα ηταν. Α, και τσιγαρίλας φυσικά, ξεχασα τη βασικοτερη μυρουδγιά! :102:
Αυτό είναι μια σαφής περιγραφή των καπνιστών του περιβάλλοντος σας.

Το ίδιο είπα και στον φόσι. Θενκς για την επιβεβαίωση. :hebit:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Άμα μου φέρουν νόμο για επαναφορά θανατικής ποινής, κλείσιμο των συνόρων και ελεύθερη οπλοκατοχή, όχι μόνο δέχομαι το νόμο για το τσιγάρο, αλλά το κόβω κιόλας.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Δε θα το κόψουμε ποτέ ,κουφάλα νεκροθάφτη.
40+ χρόνια καπνιστής ,με Ρόθμανς.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31
foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:20

είναι non-player characters, διακόσμηση/κρέας για τα κανόνια όπως τα γουρούνια στο Warcraft, αντίθετα με τους εαυτούς τους που είναι πρωταγωνιστές.
Ημουν σιγουρος οτι μια τετοια αργκώ συνδυασμού σπυριών με πύον, συγκαΐλας ανάμεσα στα μπούτια και ιδρωτίλας κατω απο τα κρεμασμένα βυζιά, απο θαμώνες της αλητοράιτ υπόγας θα ηταν. Α, και τσιγαρίλας φυσικά, ξεχασα τη βασικοτερη μυρουδγιά! :102:

Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Ιαν 2025, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Σέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:27 Μιλάμε, η κυβέρνηση μπήκε στο 2025 με σπασμένα φρένα..
Επικήδειοι, απαγόρευση καπνίσματος ...+ 10%,χτυπάει αυτοδυναμία πλεον
51% το 2027
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:31

Όχι, είναι σαφής περιγραφή των αλητοράιτ συγκεκριμένα, που είναι καπνιστες οι ίδιοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα των καπνιστών να καταπατούν το δικό μας δικαίωμα, του να μη θέλουμε αναπνέουμε τον καρκίνο τους δηλαδή.
γενικά βαντόνε έχω παρατηρήσει ότι γουστάρεις αυταρχισμό
θυμάμαι κ με τα lockdowns που βρισκόσουν σε μόνιμη στύση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
vantono

ik_90 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:32 Άμα μου φέρουν νόμο για επαναφορά θανατικής ποινής, κλείσιμο των συνόρων και ελεύθερη οπλοκατοχή, όχι μόνο δέχομαι το νόμο για το τσιγάρο, αλλά το κόβω κιόλας.
Συν νόμο για νομιμοποίηση της κτηνοβασιας (κατσικογαμίας συγκεκριμένα), το έχουμε καταλάβει :102:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Έχει τελειώσει η εποχή της χειραφέτησης του ατόμου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:36 Δε θα το κόψουμε ποτέ ,κουφάλα νεκροθάφτη.
40+ χρόνια καπνιστής ,με Ρόθμανς.
Μια από τα ίδια και χωρίς το παραμικρό θέμα υγείας.

Και πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από κάποιους βίγκαν, αντικαπνιστές, χιπστεροειδείς λοιπούς τρυφερόκωλους εκδικητές, με πολύ πιο ευαίσθητους οργανισμούς και ανοσοποιητικό στο οτιδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εγώ δεν εστιάζω στο πνεύμα του νόμου, εστιάζω στην μαλακία αυτής της κυβέρνησης στο να νομοθετεί ανεφάρμοστες πίπες. Όπως και το άλλο με το lane splitting για τα μηχανάκια που είναι και καλά παράνομο.

Καραγκιόζηδες (με συγγνώμες προς τον Καραγκιόζη).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:40 Συν νόμο για νομιμοποίηση της κτηνοβασιας (κατσικογαμίας συγκεκριμένα), το έχουμε καταλάβει :102:
Δεν είμαι αριστερός να κάνω τέτοια πράγματα.
Όμως από το να πιάνω το βρωμοτσίγαρο χίλιες φορές να έπιανα αυτή την ομορφιά:
https://www.youtube.com/shorts/CeGG6lA-b3o
:g094: :g094: :g094:

Κούλη, κάνε νόμιμη έστω την οπλοκατοχή/οπλοφορία και παίρνω πίσω ό,τι είπα για εσένα.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
vantono

AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Κανέναν. Ελπίζω να μην εννοείς άηκος βέβαια.
Για τους ατμιστες, επειδή συνήθως είστε και καλά παιδιά, θα μιλήσω στο Αφεντικό μήπως δείξει λίγο έλεος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”