!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 01:11
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:43 Η ανοσολογική απόδοση από την νοσηση πάντα είναι υψηλότερη αλλά η απόδοση δεν είναι πανάκεια, μιας και πάντα είναι προτιμότερο ένα ασφαλες 70% από ένα 100% που θα σε αφήσει σακάτη.
Σώπα. Ευτυχώς που συμφωνείς με την πραγματικότητα για μια φορά. Καλωσήρθες στην αλήθεια.

Στις νόσους, λοιπόν, που είναι επικίνδυνες κάνουμε εμβόλια, στις άλλες όχι.

Επίσης, δεν είσαι επιδημιολόγος. Μην το παίζεις επιδημιολόγος, λοιπόν. Δεν έχεις ειδικές γνώσεις στον τομέα. Σίγουρα έχεις λιγότερες γνώσεις ανοσολογίας από όσο έχει ένας οποιοσδήποτε γιατρός στην φαρμακολογία, που τους βγάζεις όλους ανίδεους.

Πέρα απ' αυτό, δεν απάντησες πότε έκανες τελευταία φορά κορωνοεμβόλιο.
1. Πάλι αποκόπτεις την απάντηση. Εχει καταντήσει γραφικό και το κάνεις ακατάπαυστα.

2. Ανεξάρτητα της σοβαρότητας της νοσησης από τον εκάστοτε ιό, η ανοσία μέσω εμβολιου παραμένει πάντα ασφαλέστερη. Το γράφω για 10η φορά μπας και νιώσεις.

3. Αν θεωρείς ότι αυτά που γράφω περί ανοσολογικου μηχανισμού αφορούν την επιδημιολογια, είσαι ακόμα πιο άσχετος από όσο νόμιζα. Είναι καθαρή βιολογία.
Αλλά θα μου πεις, που να το ξέρεις.

4. Οι γνώσεις που έχω για το ανοσοποιητικο είναι υπέρ αρκετές, και δεν υπολείπονται ενός ράντομ γιατρού. Ενός εξειδικευμένου γιατρού, σαφώς και υπολείπονται αλλά όχι για αυτά που συζητάμε.

5. Οι γνώσεις ενός γιατρού στην φαρμακολογία είναι ελάχιστες σε σχέση με κάποιου που απλά τελείωσε την φαρμακευτική. Μια ανάγνωση στο πρόγραμμα σπουδών θα σου καταρρίψει τις βλακειες που πιστεύεις.
Αν προσθέσω μεταπτυχιακά, εξειδικεύσεις μηνών με εξετάσεις πάνω σε κατηγορίες φαρμάκων, αντιλαμβανεσαι ότι το χάσμα ανοίγει υπερβολικά.
Πέραν των παραπάνω, επειδή εγώ ασκώ το επάγγελμα που σπούδασα και συνεχίζω να σπουδάζω, βλέπω την ασχετοσύνη πολλών γιατρών στην πράξη κάθε μέρα και μαλάκες σαν εσένα να καταπίνουν κάθε απίθανο συνδυασμό που τους συνταγογραφησαν.

Γενικά καλό θα ηταν να παψεις να εχεις αποψη σε μερικά θέματα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

SeaHawk έγραψε: 07 Ιαν 2025, 11:21 Δηλαδη μας λες οτι στην Ευρωπη το τα λοκνταουν ήταν απορία των αθλίων συστημάτων υγείας ενω στην Κινα που εκανε τα μεγαλυτερα σε διαρκεια και αυστηροτερα λοκνταουν ειχαν και γαμω τα συστηματα υγειας
Καπου υπαρχει ενα θεμα στην συλλογιστικη σου.

Στην Κινα τα δυο πρωτα χρονια ενα lockdown εγινε, στην περιφερεια της Γουχαν μονο και κρατησε γυρω στους δυο μηνες.

Τον τριτο χρονο καναν ενα αυστηροτατο lockdown ενος μηνος σε πολυ μεγαλες πολεις και μετα τα ανοιξαν ολα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

SeaHawk έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:53
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 07:06 Προφανως και τα εμβολια εσωσαν καποιους ηλικιωμενους.

Το ζητημα ομως ειναι ποσους υγιεις ενηλικες, νεους και παιδια σκοτωσαν, θα σκοτωσουν η τους αφησαν κουσουρι σοβαρες παρενεργειες.

.
Μηπως θες να γραψω μερικα nicknames που προσπαθουσαν με νυχια και με δοντια να μην κυκλοφορησουν τα εμβολια,δηλαδη προσπαθουσαν να σκοτωσουν εκατομμυρια κοσμο;

Καλυτερα να μου γραψεις ποιοι τηλεγιατροι προπαγανδιζαν οτι ειναι ασφαλη να τα κανουν τα παιδια και οι εγγυες.

.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Στύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:58 ΡΕ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΟΙ ΨΕΚΜΠΟΛ ΛΕΜΕ

Και τώρα κάνουμε πάρτυ οι ανεμβολίαστοι.

Π Η Ξ Τ Ε
Η
Ξ
Τ
Ε
τους λεγαμε να μην κανουν το κατεψυγμενο,αυτοι εκει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

από Στύγιος » 19 Νοέμ 2022, 16:35
Θα μου την πείτε ,θα με βρίσετε ,αλλά δεν χαμπαριάζω.
Μια ωραία κοπέλα ,που βγαίναμε κάποτε μαζί, γιατρός κατέληξε μετά την 3η δόση του εμβολίου.
49 χρονών ,είχα δώσει 2 φορές αίμα πέρυσι , ειδικά γι΄ αυτήν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nik_killthemall έγραψε: 07 Ιαν 2025, 08:24 Μαν διαφωνουμε στην πολυ απλη λογικη ! Οποτε δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε !

4/2000 απο καθε ομαδα ειναι μια χαρα ΤΕΚΜΗΡΙΟ πως τα εμβολια δεν προκαλουν θανατους. Αν σε δειγμα 2.000.000 εβλεπες 3990 θανατους στη μια ομαδα και 4010 στην αλλη ομαδα παλι ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΠΤ !
Κάνεις λάθος, δεν λειτουργεί καθόλου έτσι η στατιστική. Στην δεύτερη περίπτωση είναι στατιστικά σημαντικό το αποτέλεσμα, στην πρώτη όχι. Πρέπει να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου στις πιθανότητες.

4/2000 και 4000/2.000.000 είναι ίδια κλάσματα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι απλά κλάσματα. Ξαναδιάβασε την κατανομή των πιθανοτήτων σε ένα δείγμα και πώς υπολογίζεται.

Για να καταλάβεις πού κάνεις λάθος, αυτά τα δυο κλάσματα δηλώνουν ίδια συχνότητα, αλλά δεν έχουν ίδια πιθανότητα να συμβούν.

Αν π.χ. η πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από οτιδήποτε μέσα στο χρονικό διάστημα της κλινικής δοκιμής είναι 1/1000, τότε υπάρχει περίπου 10% πιθανότητα και οι 4 θάνατοι να είναι τελείως τυχαίοι. Στο άλλο σου δείγμα όμως, η πιθανότητα οι 4.000 θάνατοι να είναι τελείως τυχαίοι είναι 0%. Πες μου μόνο αν καταλαβαίνεις γιατί. Μόνο μην μου πεις ότι διαφωνείς με την θεωρία πιθανοτήτων, σε παρακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 07 Ιαν 2025, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:56 3. Αν θεωρείς ότι αυτά που γράφω περί ανοσολογικου μηχανισμού αφορούν την επιδημιολογια, είσαι ακόμα πιο άσχετος από όσο νόμιζα. Είναι καθαρή βιολογία.
Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις. Είπα να μην παίζεις τον επιδημιολόγο και είπα ότι δεν έχεις εξειδικευμένες γνώσεις ανοσολογίας για να κάνεις σε άλλους μάθημα ως ειδικός. Δυο ξεχωριστά πράγματα είναι. Άνοιξε τα μάτια σου και ξαναδιάβασέ τα.

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:56 4. Οι γνώσεις που έχω για το ανοσοποιητικο είναι υπέρ αρκετές, και δεν υπολείπονται ενός ράντομ γιατρού.
Ναι, ό,τι πεις.
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:56 5. Οι γνώσεις ενός γιατρού στην φαρμακολογία είναι ελάχιστες σε σχέση με κάποιου που απλά τελείωσε την φαρμακευτική.
Δεν είπα αυτό, μπουνταλά, είπα ότι οι γνώσεις σου σε όλα τα άλλα πεδία που το παίζεις ειδικός είναι σαφώς λιγότερες από ενός γιατρού στην φαρμακευτική. Αλλά εσύ το παίζεις με άνεση επιδημιολόγος, ανοσολόγος και ό,τι άλλο αλλά τους γιατρούς τους βγάζεις άσχετους στο δικό σου πεδίο. Υπεροψία είναι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:48
Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις. Είπα να μην παίζεις τον επιδημιολόγο και είπα ότι δεν έχεις εξειδικευμένες γνώσεις ανοσολογίας για να κάνεις σε άλλους μάθημα ως ειδικός. Δυο ξεχωριστά πράγματα είναι. Άνοιξε τα μάτια σου και ξαναδιάβασέ τα.
Δεν παίζω τον επιδημιολόγο. Έχω εξειδικευμενες γνώσεις ανοσολογιας (παραέχω πλεον θα έλεγα).Μπορώ να κάνω μαθήματα σε ασχετους σαν εσένα με μηδενική γνώση πάνω στο θέμα.
Ναι, ό,τι πεις.
Φυσικά και ο,τι πω. Σε παραπέμπω άλλη μια φορά στα εκάστοτε προγράμματα σπουδών.
Είναι δυνατόν βρε γίδι να έχω κάνει (και εξεταστεί) τόσα μαθήματα έως τώρα για την ανοσοθεραπεία και να να μην γνωρίζω το ανοσοποιητικό;

Δεν είπα αυτό, μπουνταλά, είπα ότι οι γνώσεις σου σε όλα τα άλλα πεδία που το παίζεις ειδικός είναι σαφώς λιγότερες από ενός γιατρού στην φαρμακευτική. Αλλά εσύ το παίζεις με άνεση επιδημιολόγος, ανοσολόγος και ό,τι άλλο αλλά τους γιατρούς τους βγάζεις άσχετους στο δικό σου πεδίο. Υπεροψία είναι αυτό.
Αν δούμε τα credits όντως παιζει να έχω κάνει περισσότερο επιδημιολόγια εγώ παρα φαρμακολογια ένας γιατρός στα προπτυχιακά.

Τελος σε παραπέμπω σε αυτό που ειχα απαντήσει στον vagabondo πριν λίγα χρόνια:

Για παράδειγμα, ειχα μάθημα επιδημιολογίας 10 credits. Αυτό με κάνει επιδημιολογο ; Όχι φυσικά.
Μου έδωσε όμως μέσα τις παρακολουθήσεις του και από καμία 350 σελίδες που διάβασα, αρκετές γνώσεις ώστε να εντοπίζω τις παπαριες. Ειδικά όταν αυτές είναι στα πρώτα κεφάλαια και μάλιστα από τα πολύ βασικά. Όπως ας πούμε ποιους παράγοντες θα έπρεπε να κοιτάξει κάποιος πριν αποφασίσει να πει γιατί δεν κάναμε ο,τι και η Σουηδία.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι έχω κάνει μάθημα Υγιεινής και μάθημα Μικροβιολογίας. Αμφότερα επισης 10 credits.
Με κάνει Μικροβιολογο αυτό; Όχι. Με κάνει όμως αρκετά καταρτισμένο ώστε αν μη τι άλλο να μην αντέχω τις αηδίες σας περι εμβολίων και μεταλλαξεων.

Κλπ κλπ κλπ
Καποια στιγμή, θα πρέπει να καταλάβεις που φτάνεις αγαπητέ. Εσύ είσαι ο γενικος ξερόλας και μίστερ Google.
Όχι εγώ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:10 Φυσικά και ο,τι πω. Σε παραπέμπω άλλη μια φορά στα εκάστοτε προγράμματα σπουδών.
Είναι δυνατόν βρε γίδι να έχω κάνει (και εξεταστεί) τόσα μαθήματα έως τώρα για την ανοσοθεραπεία και να να μην γνωρίζω το ανοσοποιητικό;
Ρε φίλε, σύνελθε. Κι εγώ στο πρόγραμμα σπουδών μου είχα από αρχιτεκτονική υψηλών κτηρίων ως μηχανική θραύσης και 100 άλλα πεδία. Με βλέπεις να το παίζω ειδικός στους ουρανοξύστες, στις γέφυρες ή οτιδήποτε άλλο;

Επειδή σπούδασες κάτι δεν έγινες αμέσως ειδικός. Τα βασικά ξέρεις, που μπορεί να μάθει οποιοσδήποτε διαβάσει ένα τεχνικό εγχειρίδιο του πεδίου και φυσικά αν δεν είναι η ειδικότητά σου θα τείνεις να ξεχάσεις τα περισσότερα.

Σύνελθε, σ'το ξαναλέω. Έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι. Ειδικός είναι κάποιος που αυτή είναι η εξειδίκευσή του και το ασκεί σαν επάγγελμα, όχι κάτι που έχει διδαχθεί διαγωνίως στα πλαίσια ενός γενικού προγράμματος σπουδών. Ανάλογα με το πεδίο μπορεί να μην αρκεί καν αυτό για να τον χαρακτηρίσεις ειδικό, χρειάζεται πολλές φορές να είναι ερευνητής ο ίδιος.

Τώρα το πόσο φαιδρό είναι με 10 credits κιόλας να θεωρείς ότι έχεις ικανές γνώσεις για να μιλήσεις για το αντικείμενο το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων.
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:10 Καποια στιγμή, θα πρέπει να καταλάβεις που φτάνεις αγαπητέ.
Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να πεις στον εαυτό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:52

Καλυτερα να μου γραψεις ποιοι τηλεγιατροι προπαγανδιζαν οτι ειναι ασφαλη να τα κανουν τα παιδια και οι εγγυες.

.
Γιατι προεκυψε κατι διαφορετικο;
Δεν ειναι ασφαλη;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:54
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:10 Φυσικά και ο,τι πω. Σε παραπέμπω άλλη μια φορά στα εκάστοτε προγράμματα σπουδών.
Ρε φίλε, σύνελθε. Κι εγώ στο πρόγραμμα σπουδών μου είχα από αρχιτεκτονική υψηλών κτηρίων ως μηχανική θραύσης και 100 άλλα πεδία. Με βλέπεις να το παίζω ειδικός στους ουρανοξύστες, στις γέφυρες ή οτιδήποτε άλλο;

Επειδή σπούδασες κάτι δεν έγινες αμέσως ειδικός. Τα βασικά ξέρεις, που μπορεί να μάθει οποιοσδήποτε διαβάσει ένα τεχνικό εγχειρίδιο του πεδίου και φυσικά αν δεν είναι η ειδικότητά σου θα τείνεις να ξεχάσεις τα περισσότερα.

Σύνελθε, σ'το ξαναλέω. Έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι. Ειδικός είναι κάποιος που αυτή είναι η εξειδίκευσή του και το ασκεί σαν επάγγελμα, όχι κάτι που έχει διδαχθεί διαγωνίως στα πλαίσια ενός γενικού προγράμματος σπουδών. Ανάλογα με το πεδίο μπορεί να μην αρκεί καν αυτό για να τον χαρακτηρίσεις ειδικό, χρειάζεται πολλές φορές να είναι ερευνητής ο ίδιος.

Τώρα το πόσο φαιδρό είναι με 10 credits κιόλας να θεωρείς ότι έχεις ικανές γνώσεις για να μιλήσεις για το αντικείμενο το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων.
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:10 Καποια στιγμή, θα πρέπει να καταλάβεις που φτάνεις αγαπητέ.
Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να πεις στον εαυτό σου.
Να σου υπενθυμίσω ότι μιλάς εσύ με τα μηδέν (0).
Δε θα μιλάω εγώ με τα 10-20- 50-100 (ανάλογα την περίπτωση) ;

Με εγκαλείς όταν λέω ότι είμαι ειδικός σε κάτι και αναφέρω τίτλους σπουδών και εξειδικευσεων, μου λες να κατεβω απο το καλαμι κλπ όταν έχεις να αντιπαραβαλλεις αυτή τη μιζέρια:

hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2024, 13:53
Δεν είναι έπαρση, είναι κομπασμός που είναι συνέπεια του υψηλού μορφωτικού επιπέδου μου, των πολλών γνώσεών μου και της υψηλής ευφυΐας μου. Deal with it.

Δεν είμαι μετριόφρων, δεν μ' αρέσει καν σαν έννοια, αλλά δεν αποδίδω στον εαυτό μου ιδιότητες που δεν έχω. Η έπαρση συνοδεύεται από σνομπισμό και περιφρόνηση. Ποτέ δεν το παίζω ανώτερος στους άλλους, βάζω απλά στην θέση τους όσους είναι οι ίδιοι επηρμένοι και φαντασμένοι.

Ναι, είμαι περήφανος για αυτές μου τις ιδιότητες γιατί είναι αυτό που έμαθα να κάνω καλά στην ζωή μου. Δεν είμαι αθλητής, δεν μ' αρέσουν τα αυτοκίνητα, δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρει να το παίζω Δον Ζουάν, δεν ξέρω να παίζω μουσική, δεν ξέρω να σχεδιάζω, δεν ξέρω να σμιλεύω, δεν έχω καλλιτεχνικές δεξιότητες, δεν έχω πολλά χόμπι.

Έχω μια μεγάλη αγάπη κι αυτή είναι η ανάγνωση. Διαβάζω πολύ και διαβάζω τα πάντα. Ό,τι ξέρω το ξέρω γιατί διαβάζω, γι' αυτό και μου δίνω το δικαίωμα να είμαι υπερήφανος για τις γνώσεις μου και την κριτική μου ανάλυση που έχω αναπτύξει με κόπο και χρόνια και να γελάω όταν κάποιος ενοχλημένος και πικρόχολος βλέπει οράματα για γκουγκλισμούς.
Θες να το αναλύσω περαιτέρω; Αν θες το κάνω, μόλις επιστρέψω.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Κατάρες, να ψοφήσουμε οι ανεμβολίαστοι, μη ξεχάσετε να μας ρίξετε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

SeaHawk έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:59
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:52

.
Γιατι προεκυψε κατι διαφορετικο;
Δεν ειναι ασφαλη;

2 στα 4 αποσυρθηκαν και η Pfizer μηνυθηκε απο 5 πολιτειες των ΗΠΑ.

.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Τιποτα δεν αποσυρθηκε επειδη δεν ηταν ασφαλες
Ασε τις ψεκοιστοριες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”