Γεμίζει κάθε μέρα κόσμο χωρίς να πηγαίνει πουθενά;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:50δέκα σταθμούς σε ένα χιλιόμετρο χωρίς να πηγαίνει πουθενά είναι το ζητούμενο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Ιαν 2025, 04:36Παπάφειο-Βενιζέλου είναι 3 χιλιόμετρα. Πέντε στάσεις σε τρία χιλιόμετρα μέσα στο κέντρο είναι μια χαρά. Το πόσον χρόνο θέλεις με το παπάκι σου είναι αδιάφορο.Σέλευκας έγραψε: 31 Δεκ 2024, 23:26 Παπάφη Βενιζέλου έχει τρεις στάσεις ανάμεσα, δηλαδή πέντε στάσεις για ένα δύο χιλιόμετρα που με το μηχανάκι είναι πέντε λεπτά βαριά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό Θεσσαλονίκης.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Μετρό Θεσσαλονίκης.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Λίνο Βεντούρα
Παπάφειο-Βενιζέλου είναι σχεδόν τρία χιλιόμετρα, σ' το ξανάγραψα κι επιμένειςΣέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:13Πέντε σταθμούς μετρό για δύο χιλιόμετρα θα πρέπει να το καταγραψει το Γκίνες. Ότι το κάνουμε δύο λεπτά με μηχανάκι και δεκαπέντε με τα πόδια είναι ένδειξη της μικρής απόστασης.SeaHawk έγραψε: 01 Ιαν 2025, 11:46 Δηλαδη αυτοι που λενε ¨σιγα εγω με το παπακι μου η το πατινι μου την κανω αυτη την διαδρομη σε Χ λεπτα" τι ακριβως ηθελαν;
Να χρησιμοποοησει η κυβερνηση τα κονδυλια που ξοδεψε για το μετρο για να χορηγησει δωρεαν παπακια και πατινια στους κατοικους της;

ορίστε, πάρε την ίδια ακριβώς απόσταση στο Μόναχο με πέντε στάσεις:

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Η παράταξη παράτησε τις ιδεολογικές αρχές της, δεν παράτησα εγώ την παράταξη Γεωπόνε.Aitwlos έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:06Γράψε λάθος. Δεν περίμενα ούτε ότι παρατήσες την Παράταξη, ούτε ότι μιλάς στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο.dtri2020 έγραψε: 02 Ιαν 2025, 01:16Δηλαδή, για να το καταλάβω.Aitwlos έγραψε: 01 Ιαν 2025, 23:44 Πώς είναι δικός σου αφού ο ιδιοκτήτης έχει διαφοροποιηθεί; Μόνο αυτό απαντά μου και σου λέω ποιος ήμουν
Τι μας κρύβεις Ταλιμπάν;
Εσύ από την παραπάνω έκφραση καταλαβες πως το site dtrimedia έχει αλλάξει ιδιοκτήτη;dtri2020 έγραψε: To dtrimedia θα αργήσει λίγο, ο ιδιοκτήτης του έχει διαφοροποιηθεί πολιτικά από αυτά που πίστευε παλιά.
Δεν πρέπει να στροφάρεις και πολύ.
Και τώρα, αν θέλεις, πες μας ποιό παρατράγουδο ήσουν παλιότερα.
Gewponos.
Ευχαριστημένος εργαζόμενε στο Ντουμπάι;
Και, αν είσαι πραγματικά ο Γεωπόνος, δεν θυμάμαι να έχουμε συζητήσει κάτι για Ντουμπάι. Καπου θα μπέρδεψες τα μπούτια σου μάλλον. Πράγμα που δεν θα ήταν και δύσκολο να το εξηγήσει κανείς.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Λίνο Βεντούρα
εν τω μεταξύ δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά, να Αθήνα 2,68χλμ 5 στάσεις, με την πρώτη μέτρηση που αποπειράθηκα να κάνω:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 06 Ιαν 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Libre arbitre
Σήμερα, αν και δωρεάν, αραίωσε αρκετά ο κόσμος. Και είχε λιγότερο συχνά δρομολόγια. Βαρέθηκαν τις τόσες τσάμπα βόλτες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 16:40Παπάφειο-Βενιζέλου είναι σχεδόν τρία χιλιόμετρα, σ' το ξανάγραψα κι επιμένειςΣέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:13Πέντε σταθμούς μετρό για δύο χιλιόμετρα θα πρέπει να το καταγραψει το Γκίνες. Ότι το κάνουμε δύο λεπτά με μηχανάκι και δεκαπέντε με τα πόδια είναι ένδειξη της μικρής απόστασης.SeaHawk έγραψε: 01 Ιαν 2025, 11:46 Δηλαδη αυτοι που λενε ¨σιγα εγω με το παπακι μου η το πατινι μου την κανω αυτη την διαδρομη σε Χ λεπτα" τι ακριβως ηθελαν;
Να χρησιμοποοησει η κυβερνηση τα κονδυλια που ξοδεψε για το μετρο για να χορηγησει δωρεαν παπακια και πατινια στους κατοικους της;
![]()
βρε παλιομαλάκαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 16:40Παπάφειο-Βενιζέλου είναι σχεδόν τρία χιλιόμετρα, σ' το ξανάγραψα κι επιμένειςΣέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:13Πέντε σταθμούς μετρό για δύο χιλιόμετρα θα πρέπει να το καταγραψει το Γκίνες. Ότι το κάνουμε δύο λεπτά με μηχανάκι και δεκαπέντε με τα πόδια είναι ένδειξη της μικρής απόστασης.SeaHawk έγραψε: 01 Ιαν 2025, 11:46 Δηλαδη αυτοι που λενε ¨σιγα εγω με το παπακι μου η το πατινι μου την κανω αυτη την διαδρομη σε Χ λεπτα" τι ακριβως ηθελαν;
![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
ωραία, πάει απο το Πανεπιστήμιο στο σταθμό , ευχαριστημένος;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2025, 15:58Γεμίζει κάθε μέρα κόσμο χωρίς να πηγαίνει πουθενά;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:50δέκα σταθμούς σε ένα χιλιόμετρο χωρίς να πηγαίνει πουθενά είναι το ζητούμενο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Ιαν 2025, 04:36
Παπάφειο-Βενιζέλου είναι 3 χιλιόμετρα. Πέντε στάσεις σε τρία χιλιόμετρα μέσα στο κέντρο είναι μια χαρά. Το πόσον χρόνο θέλεις με το παπάκι σου είναι αδιάφορο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Tι ακριβως δεν καταλαβαινεις;Σέλευκας έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:03
δεν είναι μετρό είναι ένα ενδοδημοτικό τρενάκι που σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρι
πήγα τον μικρό βόλτα την οποία βαρέθηκε και τέλος, άντε να τον πάω ξανά, πόσες φορές θα τον βάλω, καλύτερα να τον πάω στην παραλία να κάνει ποδήλατο που δεν θα στοιχίσει και τίποτε σε κανέναν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 07 Ιαν 2025, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Διασχίζει όλη την βασική Θεσσαλονίκη.Σέλευκας έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:09ωραία, πάει απο το Πανεπιστήμιο στο σταθμό , ευχαριστημένος;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2025, 15:58Γεμίζει κάθε μέρα κόσμο χωρίς να πηγαίνει πουθενά;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:50
δέκα σταθμούς σε ένα χιλιόμετρο χωρίς να πηγαίνει πουθενά είναι το ζητούμενο;
- Οργισμένος
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΕ;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Λίνο Βεντούρα
Είναι μικρό, χαίρω πολύ. Το δύσκολο ήταν να σκαφτεί αυτό το τμήμα, το κέντρο δηλαδή. Τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα. Και ολα κάπως έτσι ξεκινάνε: γίνεται πρώτα το κέντρο και από εκεί και πέρα προεκτείνεται σε δίκτυο. Για να σκαφτεί το κέντρο με ό,τι συνθήκες και να το έκανες θα ταλαιπωριόσουν, τι να κάνουμε, δεν είναι ανώδυνη παρέμβαση. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερα κακό σχεδιασμό και εκτέλεση, αλλά στην Ελλάδα είσαι, τι περίμενες;Σέλευκας έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:03βρε παλιομαλάκαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 16:40Παπάφειο-Βενιζέλου είναι σχεδόν τρία χιλιόμετρα, σ' το ξανάγραψα κι επιμένειςΣέλευκας έγραψε: 06 Ιαν 2025, 13:13
Πέντε σταθμούς μετρό για δύο χιλιόμετρα θα πρέπει να το καταγραψει το Γκίνες. Ότι το κάνουμε δύο λεπτά με μηχανάκι και δεκαπέντε με τα πόδια είναι ένδειξη της μικρής απόστασης.
![]()
εσένα το θέμα σου είναι να δώσεις τοπογραφική έκθεση ή να δεις την ουσία που έχεις ένα μέσο που δεν είναι μετρό είναι ένα ενδοδημοτικό τρενάκι που σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρια και δέκα φορές άλλη τόση ζημιά που όλη η Θεσσαλονίκη έμεινε τριάντα χρόνια ανάπηρη για να έχεις μια παπαριά που δεν αφορά κανένα κάτοικο. Δεν κατάλαβα ποιους αφορά όλο αυτό που μας χρέωσαν. Είτε ήμουν Λαρισαίος είτε που μένω στη Θεσσαλονίκη το ίδιο με αφορά, πήγα τον μικρό βόλτα την οποία βαρέθηκε και τέλος, άντε να τον πάω ξανά, πόσες φορές θα τον βάλω, καλύτερα να τον πάω στην παραλία να κάνει ποδήλατο που δεν θα στοιχίσει και τίποτε σε κανέναν.
Τώρα αφού δεν σε εξυπηρετεί εσένα ολα καλά, μην μας σπας τα ουμπαλα με το παπάκι σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 07 Ιαν 2025, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mε τις μελλοντικες επεντασεις γινεται ξεκαθαρο πως το μετρο ειναι η ιδανικη επιλογη για μια πολη οπως η Θεσσαλονικη
- Libre arbitre
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η Λαγκαδά. Σήμερα μετά από τις γιορτές και δεν ήταν κλεισμένη. Ποια; Η Λαγκαδά. Που άλλες φορές καθημερινές, ειδικά τις Δευτέρες ήταν κυριολεκτικά φραγμένη και η ροή ήταν με το σταγονόμετρο.SeaHawk έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:27 Mε τις μελλοντικες επεντασεις γινεται ξεκαθαρο πως το μετρο ειναι η ιδανικη επιλογη για μια πολη οπως η Θεσσαλονικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 07 Ιαν 2025, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 5447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-