Απο ποιο μερος της κοιλιας σου το εβγαλες αυτο;;;foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 11:20Εγώ κοιτάω απλά τι γνώμη έχουν οι ίδιοι οι Καναδοί, όχι οι απέξω. Σε σχέση με το Γκουτζαράτ ναι είναι γαμώ. Σε σχέση με τον ίδιο τον Καναδά πριν 10 χρόνια, όχι. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.Οργισμένος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 09:36Eχουν καψει φλαντζα, αυτη τη στιγμη ο Καναδας ειναι η καλυτερη χωρα να ζει κανειςPhilip Mortimer έγραψε: 07 Ιαν 2025, 09:25
Μήπως να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ο Καναδάς είναι από τις χώρες με το καλύτερο βιοτικό επίπεδο παγκοσμίως, και έχει 4 χρόνια μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τις ΗΠΑ παρά το ότι το κλίμα του είναι χειρότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
- Οργισμένος
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- hellegennes
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
Πίπες. Δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό σήμερα. Ο Καναδάς έχει παράδοση στις πολλαπλές επανεκλογές του ίδιου ΠΘ. Έχουν στο σύνολο της ιστορίας τους μόλις 20 σε 158 χρόνια. Εμείς αντίστοιχα έχουμε πάνω από 40.Libre arbitre έγραψε: 07 Ιαν 2025, 07:41Σε σύγχρονες πολιτικές συνθήκες αναφέρομαι, σε συνθήκες που η φθορά από την εξουσία και οι έντονες πολιτικές πολώσεις κάνουν την παραμονή στην εξουσία πολύ πιο δύσκολη.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 01:41Για τον Καναδά; Οι περισσότεροι στην θέση του εξελέγησαν 3-4 φορές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Frappezitis
Αδηφάγο τέρας ό ιμπεριαλισμός.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Δυο βίντεο εχω δει απο αυτόν (το άλλο το ανεβασα σε άλλο σχόλιο).
Ο Τριντώ υστερεί φοβερά μπροστά του.
Πριν κανα χρόνο είχα δει το βιντεο για τα σπίτια και είχα πάθει πλάκα. Εμένα με είχε πείσει .Maspoli έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:20
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εννοείται.hades έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:24Πριν κανα χρόνο είχα δει το βιντεο για τα σπίτια και είχα πάθει πλάκα. Εμένα με είχε πείσει .Maspoli έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:20
Ο Τριντώ υστερεί φοβερά μπροστά του.Τώρα το τι θα κάνει αν βγει το γνωρίζεις είναι άλλη ιστορία
Το έβαλα για να δειξω οτι υπάρχει τεράστια ποιοτικη διάφορα στην εκφορά του λογου μεταξυ αυτών των δυο, οχι για να πω τι καταπληκτικος που ειναι αυτός ή οτι θα πετυχει πολλά σε ενδεχόμενη πρωθυπουργια του
Κι εδώ καταργούν τα μπονους δόμησηςMaspoli έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:20
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντως λιμπεραλς συνήθως βγαίνουν επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν οι δεξιοι του Πουαλιέβρ. Μόνο τον Χάρπερ θυμάμαι από τους συντηρητικούς να βγαίνει επανειλημμένα στην πρόσφατη καναδική ιστορία.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:10Πίπες. Δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό σήμερα. Ο Καναδάς έχει παράδοση στις πολλαπλές επανεκλογές του ίδιου ΠΘ. Έχουν στο σύνολο της ιστορίας τους μόλις 20 σε 158 χρόνια. Εμείς αντίστοιχα έχουμε πάνω από 40.Libre arbitre έγραψε: 07 Ιαν 2025, 07:41Σε σύγχρονες πολιτικές συνθήκες αναφέρομαι, σε συνθήκες που η φθορά από την εξουσία και οι έντονες πολιτικές πολώσεις κάνουν την παραμονή στην εξουσία πολύ πιο δύσκολη.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 01:41
Για τον Καναδά; Οι περισσότεροι στην θέση του εξελέγησαν 3-4 φορές.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2025, 22:43Αν σκεφτούμε ότι μέχρι και η Καμαλα έπιασε 48.5 τακατο, ναι.vantono έγραψε: 06 Ιαν 2025, 22:38Ετσι πιστευω κι εγω. Τα ρεπούμπλια δεν προκειται να ξαναδουν ελέφαντα ουτε στο δωμάτιο. Θα τους προγκάει πίπα-κώλο ες αεί το γαϊδούρ στ'ανήφορο!phorumaster έγραψε: 06 Ιαν 2025, 21:30 Πάντως εάν προσαρτουνταν Καναδάς και ΗΒ στις ΗΠΑ θα έβγαιναν μονίμως οι δημοκρατικοί.
Προταση βαζω τα χερια μου και βγαζω τα ματια μου, μου φαινεται, επαιξε ο πορτοκαλιός.

Οργισμένος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:00γληγορα τηλεφωνηστε στα επειγοντα!!!Orion22 έγραψε: 06 Ιαν 2025, 23:53 ενα penetrated cabinet λιγότερο
good riddance
και γαμώ τα ποδαρικά το 2025
earth heals

Παραιτήθηκε ο Τριντό που κατηγορείται για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, διακίνηση ΠΑΙΔΙΩΝ & για την έγκριση της θανατηφόρας τεχνολογίας mRNA που οδήγησε σε ΕΚΑΤ. ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!
Μαζί με τον Τριντό φεύγει μία σκοτεινή περίοδος για την ανθρωπότητα: Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ομοφυλοφιλία, διαπλοκή και διαφθορά, κλιματική απάτη με ψεκασμούς και HAARP, διαρκής τρομοκρατία για αρρώστιες.
https://karditsastakra.com/2025/01/07/% ... %bd%ce%ae/
Τρόμος των «woke» προέδρων και πρωθυπουργών μπροστά στο Ν.Τραμπ – Σολτς-Τριντό «γονάτισαν» ήδη – Πανικός Μακρόν.
Ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μείνει στο απυρόβλητο.
https://www.pronews.gr/uncategorized/tr ... os-makron/
Όλα τα ερπετά της Νέας Τάξης τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες – Πετάνε τον Τριντό στον Καναδά με τις κλωτσιές από την καρέκλα – Όσοι προσκύνησαν εμβόλια, ψευτοπανδημίες, κλιματικές απάτες τους τρώει το σκοτάδι – Ήρθε η ώρα και του Μητσοτάκη;
https://karditsastakra.com/2025/01/07/% ... %bf%cf%85/

- Frappezitis
Εκτός απο Καναδά και Γροιλανδία θέλει και την Διώρυγα του Παναμά.
Ολοκληρωτισμός – Καπιταλισμός, Ιμπεριαλισμός
Τραμπ: Δεν αποκλείει την χρήση στρατού για τον έλεγχο της Διώρυγας του Παναμά και της Γροιλανδίας
Ολοκληρωτισμός – Καπιταλισμός, Ιμπεριαλισμός
Τραμπ: Δεν αποκλείει την χρήση στρατού για τον έλεγχο της Διώρυγας του Παναμά και της Γροιλανδίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 07 Ιαν 2025, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Financial man
Ο Pierre Poilievre είναι πολύ ωραίος σε αυτά που λεει ενώ παράλληλα είναι σοβαρός, καμία σχέση με τις ανοησίες του Trump ο οποίος χάνει τον έλεγχο. Ο Poilievre θυμίζει τον JD Vance σε κάποια θέματα, όμως είναι ακόμη πιο σοβαρός. Δεν είναι τυχαίο που πλέον είναι μπροστά με 25 μονάδες, ενώ παράλληλα δείχνει να κανει flip παραδοσιακά κάστρα των Liberals.Maspoli έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:20
Ότι θα βγει πρωθυπουργός του Καναδά είναι σίγουρο, το θέμα είναι το πότε καθώς ο αριστερός Trudeau ανέστειλε την λειτουργία του κοινοβουλίου μέχρι τελη Μαρτίου ώστε να μην περάσει non-confidence vote εναντίον του.
Οι Καναδοί έχουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη. Αν θέλουν να γίνουν χαβούζα όπως οι ΗΠΑ που κάθε χρόνο πεθαίνουν 40 χιλ Αμερικάνοι επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το νοσοκομείο, ας ενωθούν. Θα περάσουν καλά όταν θα πηγαίνουν στο Μεξικό για φτηνή οδοντιατρική περίθαλψη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
The Rebel έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:12Οργισμένος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:00γληγορα τηλεφωνηστε στα επειγοντα!!!Orion22 έγραψε: 06 Ιαν 2025, 23:53 ενα penetrated cabinet λιγότερο
good riddance
και γαμώ τα ποδαρικά το 2025
earth heals
Παραιτήθηκε ο Τριντό που κατηγορείται για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, διακίνηση ΠΑΙΔΙΩΝ & για την έγκριση της θανατηφόρας τεχνολογίας mRNA που οδήγησε σε ΕΚΑΤ. ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!
Μαζί με τον Τριντό φεύγει μία σκοτεινή περίοδος για την ανθρωπότητα: Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ομοφυλοφιλία, διαπλοκή και διαφθορά, κλιματική απάτη με ψεκασμούς και HAARP, διαρκής τρομοκρατία για αρρώστιες.
https://karditsastakra.com/2025/01/07/% ... %bd%ce%ae/
Τρόμος των «woke» προέδρων και πρωθυπουργών μπροστά στο Ν.Τραμπ – Σολτς-Τριντό «γονάτισαν» ήδη – Πανικός Μακρόν.
Ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μείνει στο απυρόβλητο.
https://www.pronews.gr/uncategorized/tr ... os-makron/
Όλα τα ερπετά της Νέας Τάξης τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες – Πετάνε τον Τριντό στον Καναδά με τις κλωτσιές από την καρέκλα – Όσοι προσκύνησαν εμβόλια, ψευτοπανδημίες, κλιματικές απάτες τους τρώει το σκοτάδι – Ήρθε η ώρα και του Μητσοτάκη;
https://karditsastakra.com/2025/01/07/% ... %bf%cf%85/
[img]https://i.postimg.cc/FzqQN3LT/4727 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/TYL6Q7zF/4727 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/GpQw9ZD8/4727 ... .jpg[/img]

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 254 Απαντήσεις
- 6288 Προβολές