!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Μακάρι, επιτέλους
Αντε μπας και ξεφορτωθουνε περισσότερους μπαφιαρηδες
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

δεν ξέρω αν ισχύει γενικά για τους τριτοκοσμικούς, αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι Έλληνες καπνιστές πραγματικά δε θεωρούν τις γόπες σκουπίδια. Δεν πάει το μυαλό τους. Πιθανόν νομίζουν ότι διαλύονται. Ή ίσως σκέφτονται "αφού το έβαζα στο στόμα μου δεν είναι κάτι βρωμερό"*.

σκόρπιες παρατηρήσεις που το δείχνουν αυτό (με χρονολογική σειρά), πέραν φυσικά από τα δισεκατομμύρια γόπες οπουδήποτε περνάνε καπνιστές:
1) πασίγνωστος τηλεοπτικός μεγαλοδικηγόρος στον διάδρομο των δικαστηρίων να πετά το τσιγάρο του στο πάτωμα και να το πατάει (~2000)
2) η γκόμενα του τότε δημάρχου Αγίας Παρασκευής** να κάνει το ίδιο στη μοκέτα ενός αμφιθεάτρου σε δημοτική εκδήλωση στο "Δημόκριτο" (~2001) με βουλευτάδες και επιχειρηματίες
3) μια φίλη μας από τα Γιάννενα να μας πηγαίνει στο Βοϊδομάτη και να κάνει το ίδιο στην καρδιά του δρυμού, μισό μέτρο από το κρυστάλλινο νερό (~2003).
4) ο υδραυλικός μου, όποτε έρχεται για δουλειές στο σύστημα ποτιστικών πετά κανονικά γόπες στον κήπο, αλλά όταν του πήγα μπύρα μάζεψε το καπάκι προσεκτικά και το πήρε μαζί του "δε γουστάρω να κάνω σκουπίδια".
5) η single mother*** από το άλλο τμήμα, σε παιδικό πάρτυ, πετά τη γόπα ανάμεσα στα μικρά που έπαιζαν στην αυλή (δεν ήταν δικιά της αυλή).

* εκτός από τη γκόμενα και τη single mother που απλά σκέφτονται "δεν είναι καν το πιο βρωμερό πράγμα που έχω βάλει στο στόμα μου"
** αυτήν τη γκόμενα
*** αυτήν τη single mother
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ik_90 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:44 Τα συστημικά npc χαίρονται όπως πάντα και θα ακολουθήσουν το συστημικό αφήγημα μέχρι το τέλος.
Δεν σας πείραξε ρε κοπρόσκυλα που μπορούν ανώμαλοι να υιοθετούν παιδάκια, το τσιγάρο σας πείραξε.
Βασικά αν τυχόν πάνε να δούνε τις εκθέσεις των επιπέδων ρύπων για τη κάθε πόλη, οι μισοί θα κλαίνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Απαγορευεται το καπνισμα αλλα επιτρεπεται το ΧΑΣΙΣΙ.

Στους εμπορικους δρομους της Γερμανιας σε σταματανε μεταναστες για να σου πουλησουν τσιγαριλικι και ολα νομιμα και ωραια.

.
Δημοκράτης

ik_90 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:44 Τα συστημικά npc χαίρονται όπως πάντα και θα ακολουθήσουν το συστημικό αφήγημα μέχρι το τέλος.
Δεν σας πείραξε ρε κοπρόσκυλα που μπορούν ανώμαλοι να υιοθετούν παιδάκια, το τσιγάρο σας πείραξε.
Πόλα μας πειράζουν φίλε τζάνκι, χαιρόμαστε όταν λύνεται κάποιο από αυτά άσχετα με το αν δεν λύθηκαν όλα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

δεν είμαι καπνιστής αλλά το θεωρώ υπερβολικό και πρόκειται για άλλο ένα αυταρχικό μέτρο που στοχεύει στην ελευθερία του πολίτη
αν εξαιρέσουμε τις παιδικές χαρές, τα υπόλοιπα είναι μαλακίες
πιο ορθό θα ήταν να απαγορέψουν γενικώς το κάπνισμα, να τελειώνουμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
AlienWay

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:45 δεν ξέρω αν ισχύει γενικά για τους τριτοκοσμικούς, αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι Έλληνες καπνιστές πραγματικά δε θεωρούν τις γόπες σκουπίδια. Δεν πάει το μυαλό τους. Πιθανόν νομίζουν ότι διαλύονται. Ή ίσως σκέφτονται "αφού το έβαζα στο στόμα μου δεν είναι κάτι βρωμερό"*.

σκόρπιες παρατηρήσεις που το δείχνουν αυτό (με χρονολογική σειρά), πέραν φυσικά από τα δισεκατομμύρια γόπες οπουδήποτε περνάνε καπνιστές:
1) πασίγνωστος τηλεοπτικός μεγαλοδικηγόρος στον διάδρομο των δικαστηρίων να πετά το τσιγάρο του στο πάτωμα και να το πατάει (~2000)
2) η γκόμενα του τότε δημάρχου Αγίας Παρασκευής** να κάνει το ίδιο στη μοκέτα ενός αμφιθεάτρου σε δημοτική εκδήλωση στο "Δημόκριτο" (~2001) με βουλευτάδες και επιχειρηματίες
3) μια φίλη μας από τα Γιάννενα να μας πηγαίνει στο Βοϊδομάτη και να κάνει το ίδιο στην καρδιά του δρυμού, μισό μέτρο από το κρυστάλλινο νερό (~2003).
4) ο υδραυλικός μου, όποτε έρχεται για δουλειές στο σύστημα ποτιστικών πετά κανονικά γόπες στον κήπο, αλλά όταν του πήγα μπύρα μάζεψε το καπάκι προσεκτικά και το πήρε μαζί του "δε γουστάρω να κάνω σκουπίδια".
5) η single mother*** από το άλλο τμήμα, σε παιδικό πάρτυ, πετά τη γόπα ανάμεσα στα μικρά που έπαιζαν στην αυλή (δεν ήταν δικιά της αυλή).

* εκτός από τη γκόμενα και τη single mother που απλά σκέφτονται "δεν είναι καν το πιο βρωμερό πράγμα που έχω βάλει στο στόμα μου"
** αυτήν τη γκόμενα
*** αυτήν τη single mother
Αν όλο αυτό γίνεται για τις γόπες, τότε γιατί ισχύει για το άτμισμα που δεν αφήνει γόπες και δεν προκαλεί παθητικό άτμισμα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Αυτά τα "αίθρια" καφετεριών είναι σε πολλές περιπτώσεις -ειδικά τώρα το χειμώνα- ένα με την κυρίως αίθουσα. Συχνά είναι τόσο περιφραγμένα ώστε να μην υπάρχει σχεδόν καμμία ανανέωση του αέρα. Και εκεί γίνεται της πουτάνας από κάπνισμα, σε φάση όλα τα τραπέζια να έχουν στάνταρ τασάκι πάνω και ο χώρος να είναι κανονικός τεκές.

Αλλά οι μαλάκες βγάζουν κι άλλους νόμους που δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Δημοκράτης

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:46 Απαγορευεται το καπνισμα αλλα επιτρεπεται το ΧΑΣΙΣΙ.

Στους εμπορικους δρομους της Γερμανιας σε σταματανε μεταναστες για να σου πουλησουν τσιγαριλικι και ολα νομιμα και ωραια.

.
Δεν είναι νόμιμο βρε καμένε και δεν πουλάνε καν ντρογκια, για εντελώς χαζούς ψάχνουν και μάλλον σε βρήκαν
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εγώ δεν έχω δει ανώμαλο να υιοθετεί παιδάκια
Αντιθέτως έχω δει πολλούς να καπνίζουν σε παιδικές χαρές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:35 ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑΚΗΔΕΣ!!!!11 :102:
https://www.megatv.com/2025/01/04/tsiga ... setazetai/

Τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για το κάπνισμα στη χώρα μας ενδέχεται να έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα.
Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν την απαγόρευση του καπνίσματος και του ατμίσματος σε διάφορους εξωτερικούς χώρους, όπως:

– Παιδικές χαρές

– Αίθρια καφετεριών

– Πισίνες

– Παραλίες

– Ταράτσες εστιατορίων

Η σύσταση αυτή, αν η απόσταση μεταξύ των πολιτών είναι μικρότερη των 10 μέτρων, αποσκοπεί στην προστασία των παιδιών και των νέων από τους κινδύνους του παθητικού καπνίσματος.

Επιτελους, θα μπορούμε να ανασαίνουμε σαν ανθρωποι!
Εκει που ελπίζετε για απαγορεύσεις των ρακετών στην παραλία, θα σας σκάσει απαγόρευση τσιγάρου :lol:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ :102:
Ρακετάκιας πηγμένης παραλίας; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:45 δεν ξέρω αν ισχύει γενικά για τους τριτοκοσμικούς, αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι Έλληνες καπνιστές πραγματικά δε θεωρούν τις γόπες σκουπίδια. Δεν πάει το μυαλό τους. Πιθανόν νομίζουν ότι διαλύονται. Ή ίσως σκέφτονται "αφού το έβαζα στο στόμα μου δεν είναι κάτι βρωμερό"*.
Ακριβές.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δημοκράτης

micmic έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:47 Αυτά τα "αίθρια" καφετεριών είναι σε πολλές περιπτώσεις -ειδικά τώρα το χειμώνα- ένα με την κυρίως αίθουσα. Συχνά είναι τόσο περιφραγμένα ώστε να μην υπάρχει σχεδόν καμμία ανανέωση του αέρα. Και εκεί γίνεται της πουτάνας από κάπνισμα, σε φάση όλα τα τραπέζια να έχουν στάνταρ τασάκι πάνω και ο χώρος να είναι κανονικός τεκές.

Αλλά οι μαλάκες βγάζουν κι άλλους νόμους που δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ.
Φυσικά και θα εφαρ.οστουν αν απλά δώσουν πάλι μια γραμμή που μπορείς να κάνεις καταγγελία
Όπως ακριβώς έγινε και αφαρμοστηκε ο νόμος
Από τα καλύτερα πράγματα ππυ έφερε ο κουλης
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ένα τσιγάρο είναι περίπου 20 λίτρα βρόμικων αερίων.
μια κλανιά είναι περίπου 0.15 λίτρα.

Οι Έλληνες "δεν καταλαβαίνουν που είναι το πρόβλημα" αν η παρέα των τεσσάρων ατόμων στο ακριβώς διπλανό τραπέζι κλάσει 3996 φορές κατά τη μιάμιση ώρα που κάθεται και τρώει, από τη στιγμή που "είναι ανοιχτός χώρος" (δηλαδή περίκλειστος με διαφανή πλαστικά).
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Αυτό που εξετάζεται είναι πολύ σαφές και δεν θα περιορίζεται μόνο στις παιδικές χαρές, ούτε ο στόχος του είναι να μην αφήνουν γόπες.

Μην το περιορίζετε στο τι θέλετε εσείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”