!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωη χωρις σπιτι.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ζωη χωρις σπιτι.
Τι θα κάνεις με τα λεφτά που θα γλιτώσεις;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
Σκεφτομαι οτι το ενοικιο ειναι ενα εξοδο που θα μπορουσα να εκμηδενισω στο μελλον. Ενα μεταχειρισμενο βανακι πρεπει να κοστιζει κατω απο χιλια ευρω.
- Πηγαδίσιος
ωχ
εχω μερικες πολυ ασχημες προβλεψεις για σενα m8
εχω μερικες πολυ ασχημες προβλεψεις για σενα m8
Μισογύνης βγήκε ο 25χρονος Άλεκ Μινάσιαν, ο Καναδός που την περασμένη Δευτέρα επιτέθηκε με ένα νοικιασμένο βανάκι σε περαστικούς στο Τορόντο, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους
χαος γλωσσα και νεφελες
δεν πληρωνα. εργαζομουν εκει.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
Σκεφτομαι οτι το ενοικιο ειναι ενα εξοδο που θα μπορουσα να εκμηδενισω στο μελλον. Ενα μεταχειρισμενο βανακι πρεπει να κοστιζει κατω απο χιλια ευρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ορέστης 35
Και παλι ειναι σα να λεμε οτι ηταν μερος του μισθου σου. Καλη ιδεα κι αυτη παντως.Ασέβαστος έγραψε: 26 Απρ 2018, 18:21δεν πληρωνα. εργαζομουν εκει.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
Τιποτα ιδιατερο, απλα θα μου μενει στην τσεπη ενα ενοικιο αποδεχομενος εναν εναλλακτικο τροπο ζωης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:52Τι θα κάνεις με τα λεφτά που θα γλιτώσεις;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
Δε θα το κυκλοφορω.Πάνας έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:36Το τεκμήριο τα τέλη και η ασφάλεια είναι το ενοίκιο σου. Αν δεν θες να τα τα έχεις τότε θα πρέπει να έχεις οικόπεδο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
-
Ορέστης 35
Χαχα!
Εργάζεσαι;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 20:29
Τιποτα ιδιατερο, απλα θα μου μενει στην τσεπη ενα ενοικιο αποδεχομενος εναν εναλλακτικο τροπο ζωης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Τσου.Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 21:44Εργάζεσαι;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 20:29
Τιποτα ιδιατερο, απλα θα μου μενει στην τσεπη ενα ενοικιο αποδεχομενος εναν εναλλακτικο τροπο ζωης.
αν εχεις μερικα λεφτα δεν υπαρχει λογος να εχεις σπιτι στο ελλαδισταν, στο τελος θα σου το φαει και αυτο.
μπορεις να εχεις ενα σκαφος με ξενη σημαια και να μενεις σε αυτο.
ο ωνασης αγορασε σπιτι οταν γεννηθηκε η χριστινα
ο τζιμ μορισσον εμενε μονιμα σε μοτελ
εγω μενω σε σπιτι μονο και μονο γιατι δεν εχω λεφτα για κατι καλυτερο
μπορεις να εχεις ενα σκαφος με ξενη σημαια και να μενεις σε αυτο.
ο ωνασης αγορασε σπιτι οταν γεννηθηκε η χριστινα
ο τζιμ μορισσον εμενε μονιμα σε μοτελ
εγω μενω σε σπιτι μονο και μονο γιατι δεν εχω λεφτα για κατι καλυτερο
Δεν θέλεις να εργαστείς; γιατί το να ζήσεις στο δρόμο σ' ένα βαν δεν είναι λύση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δε θελω να βρισκομαι στο ελεος καποιου εργοδοτη.Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 21:52Δεν θέλεις να εργαστείς; γιατί το να ζήσεις στο δρόμο σ' ένα βαν δεν είναι λύση.
-
mec
Δεν θα γίνεις digital nomad στην Ταυλάνδη, όπως είχες πει κάποτε;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 21:48Τσου.Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 21:44Εργάζεσαι;Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 20:29
-
mec
Σωστός. Και βγήκες σώος από αυτήν την εμπειρία; Γιατί αυτού του είδους η ζωή μπορεί να γίνει μικρόβιο που δεν σε αφήνει ήσυχο. Εγώ έζησα πολύ σε ξενοδοχεία και τώρα πια η κατάσταση μου είναι μη αναστρέψιμη.Ασέβαστος έγραψε: 26 Απρ 2018, 18:21δεν πληρωνα. εργαζομουν εκει.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32Δεν πιανεται γιατι πληρωνεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση