Σιγά τι ήταν το ελ ποδόσφαιρο για να το καταστρέψει ο οποιοσδήποτεLugozzi έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:58 Αντε οι γαυροι να τον κλάψουν, παράγκα, Κόκκαλης κλπ, κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτοί που λένε ότι ψήφιζαν νδ τότε, γιατί?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Ενώ πριν κυβερνούσε η Εκκλησία του Δήμου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μάρκο Βεντούρα ήταν το πραγματικό του και το έκανε Λάσκαρης.adon99 έγραψε: 05 Ιαν 2025, 15:04Ε ναι τυχαια ειχε αυτο το επωνυμο μικρε μου στοκεLibre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:41Ντόινγκ!!!adon99 έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:39 Τουλαχιστον ειχε ενα πραγμα που πρεπει να του αναγνωριστει
Δεν εκρυβε την καταγωγη του και ποια συμφεροντα εξυπηρετουσε
Το ελεγε ξακαθαρα στο ονομα του
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά του πριν το Σημίτη με το τι έγινε επί Σημίτη με το σήμερα.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει στασιμότητα αλλά η κατάσταση πάντα εξελίσσεται θετικά ή αρνητικά.
Συνεπώς άλλη η πολιτική επιρροή του παράγοντα του 80 με τον ολιγαρχη επί Σημίτη με τον λαθρεμπορα μεγαλόστομες σήμερα.
Άλλη η αποδοχή τους από τον κόσμο,άλλο το όριο ηθικής προκειμένου να αποκτησουν πλούτο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάντως σε ένα δικαιώθηκε ο Σημιτης:
Δε γίναμε Ιρλανδία
Δε γίναμε Ιρλανδία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το μόνο που αλλαξε είναι ο λαθρεμπορας που κυβερνάzteo έγραψε: 05 Ιαν 2025, 15:20Υπάρχει μια τεράστια διαφορά του πριν το Σημίτη με το τι έγινε επί Σημίτη με το σήμερα.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει στασιμότητα αλλά η κατάσταση πάντα εξελίσσεται θετικά ή αρνητικά.
Συνεπώς άλλη η πολιτική επιρροή του παράγοντα του 80 με τον ολιγαρχη επί Σημίτη με τον λαθρεμπορα μεγαλόστομες σήμερα.
Άλλη η αποδοχή τους από τον κόσμο,άλλο το όριο ηθικής προκειμένου να αποκτησουν πλούτο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ξερεις τι θα πει ΓΓ της ΚΝΕ η δεν έχεις ιδέα από το κώμα;Frappezitis έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:18Γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι.Ερμής έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:09Ο Θεοδωρικακος δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. ΚΚΕ και μάλιστα ηγετικό στέλεχος ήταν.Frappezitis έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:02 Πλαστά στοιχεία ένταξης στην ΟΝΕ, Ίμια, Χρηματιστήριο,Τσουκάτος, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλος, Οτσαλάν.
Ο άνθρωπος που μαζί με τον Μπλερ σκότωσαν τον ριζοσπαστικό χαρακτήρα των σοσιαλιστών και έφτιαξαν την "σούπα" της σοσιαλδημοκρατίας.
Άφησε όμως παρακαταθήκη...
![]()
Τον Ιανουάριο του 1990, στο 5ο συνέδριο της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά τη διάσπαση της ΚΝΕ του 1989, εκλέχτηκε Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Το 1991 προσχώρησε στο ΣΥΝ και το 1993 στο ΠΑΣΟΚ.[4]
Το 1991 προσχώρησε στο ΣΥΝ και το 1993 στο ΠΑΣΟΚ.[4]
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CF%82
Α)Ηταν λιγα χρονια ,μεχρι τα 26, στην ΚΝΕ οχι ΚΚΕ αλλα ας πουμε ΚΚΕ .(Εαν εισαι στην ΚΝΕ-νεολαια δεν σημαινει οτι εισαι μελος του ΚΚΕ η θα περασεις στο ΚΚΕ ..... )
και
Β) 32+ χρονια ειναι στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ
ΠΑΣΟΚοΝΔαιος υπαλληλος των καπιταληστων μεχρι το μεδουλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
adon99 έγραψε: 05 Ιαν 2025, 15:04Ε ναι τυχαια ειχε αυτο το επωνυμο μικρε μου στοκεLibre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:41Ντόινγκ!!!adon99 έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:39 Τουλαχιστον ειχε ενα πραγμα που πρεπει να του αναγνωριστει
Δεν εκρυβε την καταγωγη του και ποια συμφεροντα εξυπηρετουσε
Το ελεγε ξακαθαρα στο ονομα του
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Όχι ο παράγοντας του 80 εξελίχθηκε στον ολιγαρχη του 2000 και αυτός στον λαθρεμπορα του 2025.Beria έγραψε: 05 Ιαν 2025, 15:24Το μόνο που αλλαξε είναι ο λαθρεμπορας που κυβερνάzteo έγραψε: 05 Ιαν 2025, 15:20Υπάρχει μια τεράστια διαφορά του πριν το Σημίτη με το τι έγινε επί Σημίτη με το σήμερα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
'Γω μπαγλαμαδακο δεν τους έχω ψηφίσει ποτέ. Ούτε το πράσινο, ούτε το γαλάζιο πασοκ
Και ψηφίζω από το 1983
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Η μεταρρύθμιση που πρότεινε ο Τάσος Γιαννίτσης το 2001 ήταν ιδιαίτερα τολμηρή και αναγκαία, καθώς στόχευε στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, που ήδη τότε αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, η πολιτική και κοινωνική πίεση ήταν τεράστια.
Ο Σημίτης, αν και προσωπικά υπέρ της μεταρρύθμισης, αναγκάστηκε να κάνει πίσω για να αποφύγει μια συνολική πολιτική κρίση. Ο συμβιβασμός αυτός θεωρήθηκε από πολλούς αναγκαίος για τη διατήρηση της κυβερνητικής συνοχής, αλλά μακροπρόθεσμα κόστισε, καθώς το ασφαλιστικό σύστημα εξακολούθησε να παραμένει μη βιώσιμο, οδηγώντας σε επώδυνες αλλαγές στις επόμενες δεκαετίες.
Η απομάκρυνση του Γιαννίτση από το Υπουργείο Εργασίας θεωρήθηκε πολιτική "ήττα", αλλά αντανακλούσε τις ισχυρές αντιδράσεις όχι μόνο από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα, αλλά και από την κοινωνία γενικότερα. Το παράδειγμα αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές όταν υπάρχει ευρεία κοινωνική αντίσταση, ακόμη και όταν είναι προφανής η ανάγκη τους.
Πιστεύω ότι ο Μακρόν στην Γαλλία όπως ο Γιαννίτσης στην Ελλάδα είχαν δίκιο αλλά...
Ο Σημίτης, αν και προσωπικά υπέρ της μεταρρύθμισης, αναγκάστηκε να κάνει πίσω για να αποφύγει μια συνολική πολιτική κρίση. Ο συμβιβασμός αυτός θεωρήθηκε από πολλούς αναγκαίος για τη διατήρηση της κυβερνητικής συνοχής, αλλά μακροπρόθεσμα κόστισε, καθώς το ασφαλιστικό σύστημα εξακολούθησε να παραμένει μη βιώσιμο, οδηγώντας σε επώδυνες αλλαγές στις επόμενες δεκαετίες.
Η απομάκρυνση του Γιαννίτση από το Υπουργείο Εργασίας θεωρήθηκε πολιτική "ήττα", αλλά αντανακλούσε τις ισχυρές αντιδράσεις όχι μόνο από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα, αλλά και από την κοινωνία γενικότερα. Το παράδειγμα αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές όταν υπάρχει ευρεία κοινωνική αντίσταση, ακόμη και όταν είναι προφανής η ανάγκη τους.
Πιστεύω ότι ο Μακρόν στην Γαλλία όπως ο Γιαννίτσης στην Ελλάδα είχαν δίκιο αλλά...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Philip Mortimer
Εξαιρετικος άνθρωπος και σπουδαίος πρωθυπουργός, ίσως ο καλύτερος που πέρασε από την Ελλάδα. RIP.
Δεν εννοούσα το αν τους ψήφισες,ξυπνητζη, το ότι θίχτηκες με την αναφορά και στον Κόκκαλη.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-