Ρε συ,το βαγόνι γράφει το όνομα της εταιρείας, τυφλός είσαι;
Και η ίδια η εταιρεία διαφημίζει τον εαυτό της έτσι
Εξειδικευμένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση για Ειδικά και επικίνδυνα φορτία
Έβαλα και λινκ στην προηγούμενη σελίδα
Το είδα, θαρρείς πως είναι νέα η φωτογραφία;
Απλά μου άρεσε το απο που ενημερώνεσαι.
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά
Ούτε καν ήξερα την εταιρεία παρόλο που είναι κολοσσός στον τομέα της
Την φωτογραφία που έβαλε ο ρεμπελ πρόσεξα.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:24
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά
δεν κατάλαβα γιατί εντυπωσιάστηκες. απ'την αρχή είχαν καταγραφεί τα κοντέινερ και ήταν γνωστά τα φορτία τους. plot twist, τα δύο τής ZIM ήταν που μετέφεραν τα ακτινίδια.
η ΖΙΜ δεν ειδικεύεται, αλλά προσφέρει και μεταφορά επικίνδυνων φορτίων.
το ένα κοντέινερ που δεν έπαθε τίποτα είναι λέει στην Τζαμάικα, το άλλο δεν το βγάζει, μήπως το σκραπάρισαν.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά
δεν κατάλαβα γιατί εντυπωσιάστηκες. απ'την αρχή είχαν καταγραφεί τα κοντέινερ και ήταν γνωστά τα φορτία τους. plot twist, τα δύο τής ZIM ήταν που μετέφεραν τα ακτινίδια.
το ένα κοντέινερ που δεν έπαθε τίποτα είναι λέει στην Τζαμάικα, το άλλο δεν το βγάζει, μήπως το σκραπάρισαν.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 04 Ιαν 2025, 23:03
Την φωτογραφία μόνο είδα με το όνομα της εταιρείας σε βαγόνι στα Τέμπη και αυτό που έγραφε κάτω από την φωτογραφία
Ειδες φωτο με κοντεινερ ΖΙΜ επανω στην εμπορικη στα Τεμπη;
Ρε μπας και γραφεις μαλακιες;
Eιπαμε τι ειναι τα ZIMonitor https://www.zim.com/cargo-services/reefer-cargo
Εχω περιγραψει τι ακριβως εγινε και με τα ακτινιδια που ηταν μεσα πως πηγαν στον ιδιοκτητη αν ειχαν ζημια τι αποζηιωση πηρε ποια κρατικα κλιμακια ηταν κατα τη παραδοση τους
Εγραψα μεχρι και τι αποζημιωσε τελικα η ασφαλιστικη
Αλλα καποιοι συνεχιζετε εμμονικα
Δηλαδη τι αλλο να κανω;
Σπαθια να καταπιω;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:30
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά
Δεν κατάλαβα γιατί απευθύνεσαι σε μένα μαύτην την παράθεση
Άλλος αμφισβητεί την ύπαρξη βαγονιών της συγκεκριμένης εταιρείας στην εμπορική αμαξοστοιχία
εσύ δεν ήσουν που εντυπωσιάστηκες που τα είδες στην φώτο και διαπίστωσες μάλιστα ότι η ΖΙΜ ειδικεύεται στα επικίνδυνα φορτία; ε, σε πληροφόρησα ότι ήταν γνωστό απ'την αρχή και μετέφεραν ακτινίδια.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Λυπάμαι που στο λέω αλλά μάλλον δεν κοιτιέσαι καθόλου στον καθρέφτη
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά κάποια στιγμή θα τα ακούσετε οπως πρέπει για την αλητεια σας.
Ειδικά οι δήθεν ουδέτεροι. Λες να είναι σήμερα;
Οπότε νομίζεις.
Άλλωστε είναι γνωστη σε όλους μας η αντικειμενικότητα σου στα πολιτικά θέματα.
Εγώ αναφέρω στοιχεία και γεγονότα. Εσύ τον πόνο σου. Και απλά κρύβεσαι πίσω από "αντικριμενικοτητες".
Θεωρώντας δεδομένο ότι φοράς παντελόνια, δεν πιστεύω ότι θα αρνηθείς ότι ως "καθάρματα που πατάμε επι πτωμάτων για το κομμα" εννοείς εμας τους νεοδημοκράτες.
Σωστά;
Ρωτάω για να ξεκινήσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά κάποια στιγμή θα τα ακούσετε οπως πρέπει για την αλητεια σας.
Ειδικά οι δήθεν ουδέτεροι. Λες να είναι σήμερα;
Οπότε νομίζεις.
Εγώ αναφέρω στοιχεία και γεγονότα. Εσύ τον πόνο σου. Και απλά κρύβεσαι πίσω από "αντικριμενικοτητες".
Θεωρώντας δεδομένο ότι φοράς παντελόνια, δεν πιστεύω ότι θα αρνηθείς ότι ως "καθάρματα που πατάμε επι πτωμάτων για το κομμα" εννοείς εμας τους νεοδημοκράτες.
Σωστά;
Ρωτάω για να ξεκινήσω.
Όλα τα κομματοσκυλα.
Εφόσον εσύ εντάσσεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατηγορία εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Οπότε νομίζεις.
Σωστά;
Ρωτάω για να ξεκινήσω.
Όλα τα κομματοσκυλα.
Εφόσον εσύ εντάσσεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατηγορία εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Έγραψα κάτι για παντελόνια πιο πάνω.
Δηλαδή θες να μου πεις οτι αυτό που έγραψες, την στιγμή που το έγραψες αφορούσε γενικά και αόριστα όλα τα κομματοσκυλα και όλα τα κόμματα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σωστά;
Ρωτάω για να ξεκινήσω.
Όλα τα κομματοσκυλα.
Έγραψα κάτι για παντελόνια πιο πάνω.
Δηλαδή θες να μου πεις οτι αυτό που έγραψες, την στιγμή που το έγραψες αφορούσε γενικά και αόριστα όλα τα κομματοσκυλα και όλα τα κόμματα;
Hμουν πολύ σαφής,τι δεν καταλαβαίνεις;
Στην προκειμένη περίπτωση αφορά τα γαλάζια κομματοσκυλα όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση αφορά τα κομματοσκυλα οποιασδήποτε απόχρωσης.
Ευτυχώς ή δυστυχώς τα γραφόμενα μας,μας χαρακτηρίζουν .
Νετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:24
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε
Εχθές το είδα πρώτη φορά