σημαντική εξέλιξη που πόσταρες με δύο μέρες καθυστέρηση χωρίς να κοιτάξεις το update τής επομένης απ'τον Πούτσκο.

https://www.expressen.se/sport/langdski ... m-ursakt-/
σημαντική εξέλιξη που πόσταρες με δύο μέρες καθυστέρηση χωρίς να κοιτάξεις το update τής επομένης απ'τον Πούτσκο.

Εχει μπει σε rebel mode. Απλα σπαμαρει ο,τι μαλακια βρει νομιζοντας οτι προσφερει ενημερωση.Bill Hicks έγραψε: 04 Ιαν 2025, 14:40σημαντική εξέλιξη που πόσταρες με δύο μέρες καθυστέρηση χωρίς να κοιτάξεις το update τής επομένης απ'τον Πούτσκο.![]()
https://www.expressen.se/sport/langdski ... m-ursakt-/
Μιλάει τώρα ο τοξικός τύπος που υποστηρίζει τη παράταξη που έχει Γιωτά και Λίγδα Αρχίδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το πόσο εμμονικός είσαι φαίνεται απ' το γεγονός οτι επιμένεις να μ' αποκαλείς χρυσαυγίτη, ενώ δε τους στηρίζω πλέον κι έχω στραφεί εναντίον τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 00:25Ποια παραταξη υποστηριζω χρυσαυγιτη? Για πες μου να μαθω κι εγω
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τιμιο και δεκτον . ομως αρκετα χρονακια ( λιγα με την ουρανιτσα και λιγα με το 33 ) μας τα εκανες μπαλες .Kauldron έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:46Το πόσο εμμονικός είσαι φαίνεται απ' το γεγονός οτι επιμένεις να μ' αποκαλείς χρυσαυγίτη, ενώ δε τους στηρίζω πλέον κι έχω στραφεί εναντίον τους.
Η Ουκρανία παρακαλάει να καταρρεύσει οικονομικά η Ρωσία , η Ρωσία να τελειώσει δημογραφικά η Ουκρανία. Η Ρωσία αν δεν καταρρεύσει οικονομικά, σε κάποια φάση σε 2-3 χρόνια θα κάνει breakthrough και θα φτάσει στο Δνείπειρο.Νon4me έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:38 Μπορει καπχιος αντικειμενικος να με ενημερωσει πως εχει η εξηγα με τον πολεμο ( εχω μερες - μηνες που δεν παρακολουθω καθε μερα ) . θα παει σε συμβιβασμο ? θα συνεχισει η ολιγοημερη κανα 40 χρονια ακομη ? την κουρτινα 3 ?
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Μαζί με την Ουκρανία θα ακολουθήσει και η ΕΕ έτσι όπως έχει γίνει το πραμα.Δρακουμελ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:06Η Ουκρανία παρακαλάει να καταρρεύσει οικονομικά η Ρωσία , η Ρωσία να τελειώσει δημογραφικά η Ουκρανία. Η Ρωσία αν δεν καταρρεύσει οικονομικά, σε κάποια φάση σε 2-3 χρόνια θα κάνει breakthrough και θα φτάσει στο Δνείπειρο.Νon4me έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:38 Μπορει καπχιος αντικειμενικος να με ενημερωσει πως εχει η εξηγα με τον πολεμο ( εχω μερες - μηνες που δεν παρακολουθω καθε μερα ) . θα παει σε συμβιβασμο ? θα συνεχισει η ολιγοημερη κανα 40 χρονια ακομη ? την κουρτινα 3 ?
Πέρα από οικονομική κατάρευση το άλλο που μπορεί να περιμένει η Ουκρανία είναι δυτικός στρατός. Ότι βοήθεια και να πάρει σε χρήμα και υλικό απλά τις δίνουν χρόνο μπας και καταρρεύσει η οικονομια της Ρωσίας.
Συμβιβασμό δεν βλέπω γιατί οι Ουκρανοί έχουν πεισθεί ότι θα νικήσουν
Τεσπα, καλή χρονιά.Νon4me έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:49τιμιο και δεκτον . ομως αρκετα χρονακια ( λιγα με την ουρανιτσα και λιγα με το 33 ) μας τα εκανες μπαλες .
Γιαννόπουλος για Τέμπη.