Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 09:18Η διαχείριση της κρίσης από τον Κώστα Σημίτη χαρακτηρίστηκε από ψυχραιμία, διπλωματική ευχέρεια και αποφασιστικότητα, αποφεύγοντας την κλιμάκωση της έντασης και διασφαλίζοντας την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Ψόφησε ο ταπερμαν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Ναι, το παρατήρησα και εγώ. Ότι κείμενο γράφει που είναι πανω από μια πρόταση φαίνεται λες και βγήκε από AI. Ειδικά αυτά που γράφει πιο πάνω για τον Σημίτη είναι λες και διαβάζεις την ξύλινη γλώσσα του ριζοσπάστη αλλά για τον Σημίτη. Δεν παίζει να τα έγραψε άνθρωπος αυτά.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26Δεν υπάρχουν δημόσιες πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διόρισε συγγενείς του στον ΟΤΕ με υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση μου με τον πατέρα μου.GoBzi έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:11
Διόρισε τον μπάρμπα του στον ΟΤΕ με 3-4κ μισθό και ο Λιμπρε μέχρι και σήμερα μπορεί να είναι άεργος που τον ζει ο πατέρας του.![]()
Και σε άλλα τέτοια ευχάριστα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ένα σκουπίδι λιγότερο... Το κακό σε αυτή την χώρα είναι. Ότι ένα φευγει 10 ξεπηδανε.... Έφαγε με 100000 μασέλες διαλυσε την χώρα και έκανε τα παιδια του και τα εγγονια του πλουσια (και όχι μόνο) με τον κόπο μας... Κανονικά έπρεπε να κρατήσουν την περιουσια την δικιά του της γυναίκας του των παιδιων και των εγγονιων όλα στο κράτος και να μπουν φυλακή... Αλλά μετά ξυπνησα...
Αυτά γίνανε λόγω ΕΕLibre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:08Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, Τραμ, Προαστιακός,Μετρό γέφυρα Ρίο-Αντίρριο, Αττική οδός, ΟΝΕ, είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε., κλπ, κλπ κλπ.hades έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:06Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:00
Είναι απίστευτο πόσα πολλά κατάφερε σε τόσα λίγα χρόνια. Respects!
Δλδ τι κατάφερε ;
τότε που τα μουνοπανα φωνάζανε ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΆΤΟ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ένα παλιοτομάρι λιγότερο
Tι θα έγραφες , δεν πρόλαβα να σε διαβάσω στις προηγούμενες σελίδεςΑγχίαλος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:36απο την σελίδα της χρυσής αυγής το πήρες;Frappezitis έγραψε: 05 Ιαν 2025, 09:09 Ο στραγγαλιστής της δραχμής και νεκροθάφτης της εθνικής μας ανεξαρτησίας είναι νεκρός.
Πέθανε το πρωί ο Κώστας Σημίτης, ένα υποχείριο των ξένων, που με παραποιημένα στοιχεία φτωχοποίησε τους Ελληνες και "γκριζάρισε" τα Ιμια, ευχαριστώντας, από το βήμα της Βουλής τους Αμερικανούς, για την συμβολή τους.
Τι ψηφίζετε μωρέ;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι πρόβλημα έχεις; Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση σου με τον πατέρα μου.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26Δεν υπάρχουν δημόσιες πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διόρισε συγγενείς του στον ΟΤΕ με υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση μου με τον πατέρα μου.GoBzi έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:11
Διόρισε τον μπάρμπα του στον ΟΤΕ με 3-4κ μισθό και ο Λιμπρε μέχρι και σήμερα μπορεί να είναι άεργος που τον ζει ο πατέρας του.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 05 Ιαν 2025, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ψόφησε επιτέλους!
Και ένα κουβά σκατα να φάει ο Σπύρος, έχει χάσει το αίσθημα της αηδιας, αναίσθητος
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:03Τι πρόβλημα έχεις; Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση σου με τον πατέρα μου.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26
Δεν υπάρχουν δημόσιες πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διόρισε συγγενείς του στον ΟΤΕ με υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση μου με τον πατέρα μου.
Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελεαχαχαχαLibre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:03Τι πρόβλημα έχεις; Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση σου με τον πατέρα μου.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26
Δεν υπάρχουν δημόσιες πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διόρισε συγγενείς του στον ΟΤΕ με υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση μου με τον πατέρα μου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Error?Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:03Τι πρόβλημα έχεις; Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση σου με τον πατέρα μου.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάπου μπερδεύτηκε το chatGPT.Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:03Τι πρόβλημα έχεις; Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική μου κατάσταση ή τη σχέση σου με τον πατέρα μου.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:35Ολα από το chatgpt θα τα περνας από εδω κ πέρα;Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 10:26
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 25 Απαντήσεις