SeaHawk έγραψε: 04 Ιαν 2025, 23:57
Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 23:48
SeaHawk έγραψε: 04 Ιαν 2025, 23:46
Και γιατι δεν πηγατε σε ενα απο τα χιλιαδες διαθεσιμα σπιτια στην Κυπρο και επιστρεψατε εκει;
Σου εχω ξανα απαντησει. Το σπιτι ειναι δικο μου, δεν θα τους το χαρισω, ποσο μαλλον να μπλεξω με τον νομο για να παιρνουν εκεινοι ενοικια στο θεο.
Τους σιχαινομαι. Αν τολμησουν να κανουν το παραμικρο, αυτη τη φορα την εχουν βαμμενη.
Τι εγινε καλο μου; σε επιασε η ζηλια που μπαινω ξανα στο σπιτι μου;
Μιλαμε για το σπιτι που προτεινες να δινεις 700€ ενοικιο;
Ειναι το ιδιο σπιτι που τους ειπες καποια στιγμη να το κανουν οτι θελουν;
Ειναι το ιδιο σπιτι που τους ειπες καποια στιγμη"ας το καψουν";
Ειναι το σπιτι για την αγορα του οποιου εδωσε λεφτα η γιαγια σου η μητερα σου,εσυ και ξανα η μητερα σου με δανειο ;
Τελικα ολο το θεμα ειναι περιουσιακο και χρηματικο
Ειναι το ιδιο σπιτι που για ενα προσφυγικο επιδομα 10.000 ευρω (κανονικα 20.000 αλλα εκανε μαλακια η μανα μου) που ειναι ΜΟΝΟ για ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ για τουλ. 10 χρονια, αν βρεθει οποιαδηποτε στιγμη οτι νοικιαστηκε, θα πληρωσω χιλιαδες ευρω στην κυβερνηση. Το ιδιο σπιτι μου εδωσε πολλες χιλιαδες η γιαγια μου, αλλα ΚΑΙ εγω, δουλευοντας, αφου η μανα μου δεν δουλευει κ η περιουσια που εχει ειναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, καθως κ ενοικιο απο το σπιτι της γιαγιας μου (αφου το ενοικιασαν οι κορες της). Το ιδιο σπιτι που εφυγα αρων αρων για να μην τους ξαναδουμε μπροστα μας μετα απο τοσο πολεμο κ ενω ημουν κουρελι ψυχολογικα, που ακομα και τοτε ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΟΥΝ κ θεωρουσα απλα πως θελουν το καλο μου αλλα με αρρωστημενο τροπο.
Οταν με τον καιρο εβλεπα συνεχως την γαμημενη συμπεριφορα τους, ακομη και οταν τους ελεγα ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ για την δοση κ δεν δεχονταν γιατι ειναι η λατρεια στη μεση, και ειδικα εφοσον με θορυβησε ο δικηγορος να μετακομισω ΧΘΕΣ, κ το κερασακι ενω διαπιστωνω μια κ καλη οτι χεστηκαν για μενα, με μισουν κ θελουν να με γονατισουν, δεν προκειται να τους ξαναλυπηθω ποτε ξανα στη ζωη μ ποσο μαλλον να τους χαρισω κατι δικο μ κ να μετακομιζω καθε χρονο.
Τα γεγονοτα αλλαζουν, οπως κ οι ανθρωποι, κ κυριως εγω μετα απο ολα οσα εζησα κ συνειδητοποιησα.