!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι ο νέος Ιησούς ;
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Είμαι ο νέος Ιησούς ;
double post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 04 Ιαν 2025, 05:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SpAcE_PaNtHeR
double post
Ξέρώ ξέρω, 2020, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από τα γέλια. Best place in the internet.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:24 Όχι, γιατί ο Ιησούς είπε ότι ήλθε ως αρνί, αλλα θα ξαναρθεί ως λεων, οχι ως μαλακας. Μπορείς όμως να το εκμεταλλευτεις και να ιδρύσεις μια εσχατολογικη αιρεση σε ένα τεραστιο αγρόκτημα-κοινοτητα, όπου κάθε βράδυ οι κάτοικοι θα σου φέρνουν τις δεκαεξάχρονες κόρες τους για να τις ξεπαρθενιασεις-ευλογησεις με την συμμετοχή στην εν λογω περιπτυξη και των μητέρων τους, και όπου όλοι θα ειναι έτοιμοι να αυτοκτόνησουν ομαδικά για πάρτι σου, έτσι και πάει κάτι στραβά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- SpAcE_PaNtHeR
.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 04 Ιαν 2025, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 12 Ιουν 2024, 17:42 Είδα όνειρο πριν 5 μέρες οτι η ΙΤΑΛΙΑ κατέκτησε το Euro 2024 στο ποδόσφαιρο.
Μην το παίξετε στοιχημα εξαιτίας μου και σας πάρω στο λαιμό μου παντως.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- SpAcE_PaNtHeR
[quote
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 04 Ιαν 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SpAcE_PaNtHeR
04.01.2025 | 14:30SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:45 Ειδα όνειρο οτι κάτι έγινε με τον Λιονέλ Μέσι, μπηκε φυλακή ή χάθηκε ,κατι τέτοιο

https://www.sport24.gr/football/o-tzo-m ... 37721.html
- SpAcE_PaNtHeR
Πες της να εγγραφει στο Φορουμ.Στύξ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:26 Φίλε έχουμε και ψυχολόγο από Νοέμβριο στο σχολείο. Καλή μου φάνηκε,συζητήσαμε ,αλλά στο τέταρτο επάνω άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.Αυτό με παραξένεψε,αλλά θα ήταν μια ατυχής στιγμή.
Αν περασει τη διαβολοβδομαδα, ειναι καλη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Kανενα οραμα αυτη τη βδομαδα προεκυψε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης