!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι σοβιετικοί πολίτες τρεφόταν ελαφρώς καλύτερα από τους αμερικανούς

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Οι σοβιετικοί πολίτες τρεφόταν ελαφρώς καλύτερα από τους αμερικανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Golden Age έγραψε: 01 Ιαν 2025, 14:07 Έτσι, στην δεκαετία του '80 οι Σοβιετικοί ζούσαν πλουσιοπάροχα.Ουρές έκαναν οι Αμερικάνοι στα σοβιετικά προξενία για να μεταναστεύσουν στην Σοβιετική Ένωση...Ξαφνικά το '89 ο Γκορμπατσώφ τα κατέστρεψε όλα... Πριν το '89 οι πολίτες της Σοβιετικής Ένωσης ήταν Ωνάσηδες.
Η ζωή τους στα κρούσκα ήταν απαράμιλλη. Ξέρεις, εκείνα τα διαμερίσματα που έτρωγαν, μαγείρευαν και έχεζαν όλοι μαζί. Μετά το 80 που άρχισαν να μένουν στα χρουστσιόβκα, χάλασε η μαγεία της κοινοχρήστης ζωής. :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Καλό το καφενείο αλλά παραμένει καφενείο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Θυμάμαι τότε το 1991 σε ρωσικά κωλομπαρα να είναι φουλ από αμερικανες, Βρετανίδες και άλλες δυτικοευρωπαίες. Μέχρι και στην ρωσική επαρχία έβρισκες Νεοϋορκέζες. Χρυσές εποχές για τους Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Aitwlos έγραψε: 31 Δεκ 2024, 23:00
Ασέβαστος έγραψε: 31 Δεκ 2024, 11:19
Ίακχος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:23 Αυτό που ξέρω είναι ότι επί υπαρκτου ο κόσμος σπούδαζε σε καλά πανεπιστήμια.
καλα πανεπιστημια ειναι αυτα που πανε την επιστημη ενα βημα μπροστα.

οποτε, οχι.
Θύμισε μας τι σπούδασες; Και πως ένα πανεπιστήμιο φιλολογίας η νομικής, πάει την επιστήμη μπροστά;
Το τι σπούδασα εγώ είναι άσχετο, τριγγαρομαι να πω ότι νομική και φιλολογία δεν είναι επιστήμες αλλά χόμπι θα συγκρατήθω όμως.

Η φιλολογία βοηθάει στο να μπορούμε να γινόμαστε σαφείς και κατανοητοί, και η νομική να μπορούμε να αναπτύξουμε τις υπόλοιπες επιστήμες σε σταθερό και δίκαιο κόσμο.

Αν και δε ζοριζονται να δεχθώ ως επιστήμες μόνο τις θετικές
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Sid Vicious έγραψε: 27 Μάιος 2022, 05:57 Βασικα η Ελληνικη κουζινα ειναι ετη φωτος καλυτερη και πλουσιοτερη και από την αμερικανικη και απο την ρωσικη
Εμένα μου αρέσει και η Ιταλική . Μακαρονάδες με τέσσερα τυριά.
Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger »

Αθάνατο πχορουμ! Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, τσουπ μια καινούργια μαλακια διεκδικεί τα πρωτεία!
pylothess

Stinger έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:17 Αθάνατο πχορουμ! Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, τσουπ μια καινούργια μαλακια διεκδικεί τα πρωτεία!
Είναι μαλακία δηλαδή που μου αρέσουν οι ιταλικές μακαρονάδες;
Ναι ρε φίλε μου αρέσουν οι Ιταλικές μακαρονάδες . Δεν ενοχλώ κανέναν.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Η Κούβα και η Β. Κορέα χαλάνε τη δουλειά. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο, πες-πες όλο και κάποιοι θα το έτρωγαν το παραμύθι. Μετά από μερικές γενιές, όταν όλοι που είχαν ζήσει στον κομμουνισμό θα είχαν πεθάνει και ο κόσμος θα ήταν γεμάτος θεωρίες συνομωσίας, δεν θα ήθελε και πολύ να αποκτήσει ρεύμα η άποψη ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός ήταν παράδεισος που επίτηδες τον κατέστρεψαν οι καπιταλιστές.

Αλλά δυστυχώς για τους κομμουνιστές υπάρχουν η Κούβα και η Β.Κορέα και δεν βοηθάνε το αφήγημα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
pylothess

micmic έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:26 Η Κούβα και η Β. Κορέα χαλάνε τη δουλειά. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο, πες-πες όλο και κάποιοι θα το έτρωγαν το παραμύθι. Μετά από μερικές γενιές, όταν όλοι που είχαν ζήσει στον κομμουνισμό θα είχαν πεθάνει και ο κόσμος θα ήταν γεμάτος θεωρίες συνομωσίας, δεν θα ήθελε και πολύ να αποκτήσει ρεύμα η άποψη ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός ήταν παράδεισος που επίτηδες τον κατέστρεψαν οι καπιταλιστές.

Αλλά δυστυχώς για τους κομμουνιστές υπάρχουν η Κούβα και η Β.Κορέα και δεν βοηθάνε το αφήγημα.
Και όμως η Κούβα χαλάει των ΗΠΑ. Μέσα στο κέντρο του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού ένα μικρό νησί αντιστέκεται!!!

Η Β.Κορέα αντιστέκεται στον ιμπεριαλισμό αλλά έχει γυρίσει πίσω στην εποχή των μεσαιωνικών Βασιλιάδων.
Κιμ Γιονγκ Ουν ο πορφυρογέννητος της δυναστείας των Κιμ που σκότωσε τον σφετεριστή αδερφό του.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:53
Sid Vicious έγραψε: 27 Μάιος 2022, 05:57 Βασικα η Ελληνικη κουζινα ειναι ετη φωτος καλυτερη και πλουσιοτερη και από την αμερικανικη και απο την ρωσικη
Εμένα μου αρέσει και η Ιταλική . Μακαρονάδες με τέσσερα τυριά.
Εμένα με αρέσει και η Σουηδική και η Ιαπωνική αλλά η Ελληνική είναι άλλο επίπεδο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”