Spoiler
lol
Συγκεντρώσου λέμε.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:26Τι να μου πει ο δικηγορος; Οτι ειναι δικο μου το σπιτι κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα; αυτο ηδη το ξερω.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:17Συγκεντρώσου στα σημαντικά. Τα κλειδιά μπορείς να τα αλλάξεις όταν γουστάρεις, αφού μπεις.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:02
Το ξερω. Απλα με αυτα που γινονται με τους δικους μου, με το που ακουσα εγω την αλλη την μαλακισμενη να μπλοφαρει κ να με απειλει με δικηγορο, ενιωσα τοσο μισος κ θυμο μεσα μου που αλλαξα χαρακτηρα σχεδον κ ηθελα να γινω εκδικητικη, γι αυτο δεν της εστελνα ακομα ενοικιο.
Δεν προκειται να τους αφησω να μπουνε μεσα κ να ρημαξουν το σπιτι ή να παρουν επιπλα, ουτε να ζω παλι με τον φοβο οτι εβγαλαν αντικλειδι κ θα μπουν σπιτι μου, γι αυτο θα ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα κανω, κ γι αυτο θελω να προλαβω να παω πριν απο αυτους. Το δευτερο θα ειναι οντως η αστυνομια κ τα ασφαλιστικα μετρα, ειμαι αποφασισμενη.
Το πρωτεύον είναι να συνεννοηθείς τώρα με τον δικηγόρο σου. Και ας σου κοστίσει.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι υποθέσεις που παραπέμπουν στο ανέκδοτο με το γρύλο. Ξέχνα τα αν και αν και αν, που απλώς σε φορτίζουν ακόμη περισσότερο και ξέχνα ακόμη και τον λατρεία και όλους τους περιφερειακούς. Το θέμα του σπιτιού είναι κάτι που αφορά εσένα με ή χωρίς τον λατρεία. Κατανοητόν;
Εγω αγχωνομαι για την αντιδραση της κ αν προλαβουν να μπουν κ το αδειασουν. Γι αυτο επιμενω τοσο για να αλλαξω κλειδωνια κ για να προλαβω να μπω πριν απο εκεινους. Κ γι αυτο αγχωνομαι κ τοσο για να μην τους πετυχω, κ η μαλακια ειναι οτι αν οντως μου πουνε την Δευτερα (που δεν θα παω δουλεια) να κλεισουμε ραντεβου, επειδη η λατρεια θα ειναι δουλεια, τρεμω την ωρα κ την στιγμη που θα τους δω μπροστα μου. Επειδη ειναι 99% βεβαιο οτι θα τους ειδοποιησει κ εκεινους κ θα πανε κ εκεινοι να το δουν ή να παρουν κλειδια. ΑΥΤΟ ειναι το δραμα μου. Οτι θα ειμαι μονη μ, οτι ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος κ επικινδυνος κ οτι μπορει να προλαβουν κ να αδειασουν το σπιτι. Η αστυνομια τι να σου κανει αν δεν γινει πρωτα καποιο επεισοδιο; Περαστε απο δω κ μεινετε standby, just in case? Ουτε ασφαλιστικα μετρα μπορω να κανω ΤΩΡΑ απο τη στιγμη που το τελευταιο περιστατικο ηταν πριν 3-4 μηνες κ εφυγα για να μην με χτυπησει.
α, οκ τότε.
Αντρες φιλους δεν εχω, δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Εχω βασικα, εναν πρωην συναδελφο κ ιερεα. Ή τον αντρα μιας συναδελφου (κ φιλης μου) απο την δουλεια - αυτη ξερει κ την κατασταση γιατι της λεω τα προσωπικα μου. Αν δεν ειναι δουλεια ο αντρας της, κ της το ζητησω, δεν νομιζω να μου πουν οχι. Αλλα σιγουρα δεν θελω να παω μονη μου. Κ η κολλητη μου μπορει να μπορει να ερθει, αλλα δεν ειναι το ιδιο επειδη ειναι γυναικα κ ο μπαμπας μου δεν σηκωνει απο ντροπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:46Συγκεντρώσου λέμε.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:26Τι να μου πει ο δικηγορος; Οτι ειναι δικο μου το σπιτι κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα; αυτο ηδη το ξερω.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:17
Συγκεντρώσου στα σημαντικά. Τα κλειδιά μπορείς να τα αλλάξεις όταν γουστάρεις, αφού μπεις.
Το πρωτεύον είναι να συνεννοηθείς τώρα με τον δικηγόρο σου. Και ας σου κοστίσει.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι υποθέσεις που παραπέμπουν στο ανέκδοτο με το γρύλο. Ξέχνα τα αν και αν και αν, που απλώς σε φορτίζουν ακόμη περισσότερο και ξέχνα ακόμη και τον λατρεία και όλους τους περιφερειακούς. Το θέμα του σπιτιού είναι κάτι που αφορά εσένα με ή χωρίς τον λατρεία. Κατανοητόν;
Εγω αγχωνομαι για την αντιδραση της κ αν προλαβουν να μπουν κ το αδειασουν. Γι αυτο επιμενω τοσο για να αλλαξω κλειδωνια κ για να προλαβω να μπω πριν απο εκεινους. Κ γι αυτο αγχωνομαι κ τοσο για να μην τους πετυχω, κ η μαλακια ειναι οτι αν οντως μου πουνε την Δευτερα (που δεν θα παω δουλεια) να κλεισουμε ραντεβου, επειδη η λατρεια θα ειναι δουλεια, τρεμω την ωρα κ την στιγμη που θα τους δω μπροστα μου. Επειδη ειναι 99% βεβαιο οτι θα τους ειδοποιησει κ εκεινους κ θα πανε κ εκεινοι να το δουν ή να παρουν κλειδια. ΑΥΤΟ ειναι το δραμα μου. Οτι θα ειμαι μονη μ, οτι ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος κ επικινδυνος κ οτι μπορει να προλαβουν κ να αδειασουν το σπιτι. Η αστυνομια τι να σου κανει αν δεν γινει πρωτα καποιο επεισοδιο; Περαστε απο δω κ μεινετε standby, just in case? Ουτε ασφαλιστικα μετρα μπορω να κανω ΤΩΡΑ απο τη στιγμη που το τελευταιο περιστατικο ηταν πριν 3-4 μηνες κ εφυγα για να μην με χτυπησει.
Πρώτον είναι βλακεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να ψάχνεσαι με τα επαγγελματικά σου ωράρια. Μόλις πάρεις σαφή ημερομηνία και ώρα, κανόνισε να πάρεις άδεια για εκείνη τη μέρα.
Δεύτερον, τα τρέμουλα που σε πιάνουν για τη συνάντηση θα λυθούν αν έχεις κι εσύ συνοδεία. Φυσικά και δεν θα πρέπει να παρίσταται ο λατρείας, για πολλούς -ευνόητους ελπίζω- λόγους. Ρώτα τον δικηγόρο, ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος συνοδός. Δεν ξέρω τα σχετικά της κυπριακής νομολογίας για τέτοιες περιπτώσεις.
Τρίτον, από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη αποδεικτικά στοιχεία για τις απειλές του πατέρα σου, σαφώς και δεν τον συμφέρει καθόλου να κάνει πάλι τον νταή, γιατί θα έχει προϊστορία στις απειλές.
Και τέταρτον, σε κάτι τέτοιες φάσεις φαίνεται το γιατί είναι πιο σημαντικοί οι πραγματικοί φίλοι από τους γκόμενους, Casp. Γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε έναν συνοδό για τα ζόρικα διαδικαστικά.
Γμτ. Με πρόλαβες στο χαϊκούfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:33 και σε χαϊκού:
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
Ε, μη ζητήσεις άδεια για όλη την ημέρα. Ζήτα δύο ή τρεις ώρες για τη μέρα και ώρα παράδοσης των κλειδιών. Και καπάκι συνεννοήσου και με έναν κλειδαρά, για να σου φύγουν και τα υπόλοιπα άγχη για κρεβάτια ή κομοδίνα που θα σου απαλλοτριώσουν.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:53Αντρες φιλους δεν εχω, δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Εχω βασικα, εναν πρωην συναδελφο κ ιερεα. Ή τον αντρα μιας συναδελφου (κ φιλης μου) απο την δουλεια - αυτη ξερει κ την κατασταση γιατι της λεω τα προσωπικα μου. Αν δεν ειναι δουλεια ο αντρας της, κ της το ζητησω, δεν νομιζω να μου πουν οχι. Αλλα σιγουρα δεν θελω να παω μονη μου. Κ η κολλητη μου μπορει να μπορει να ερθει, αλλα δεν ειναι το ιδιο επειδη ειναι γυναικα κ ο μπαμπας μου δεν σηκωνει απο ντροπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:46Συγκεντρώσου λέμε.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:26
Τι να μου πει ο δικηγορος; Οτι ειναι δικο μου το σπιτι κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα; αυτο ηδη το ξερω.
Πρώτον είναι βλακεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να ψάχνεσαι με τα επαγγελματικά σου ωράρια. Μόλις πάρεις σαφή ημερομηνία και ώρα, κανόνισε να πάρεις άδεια για εκείνη τη μέρα.
Δεύτερον, τα τρέμουλα που σε πιάνουν για τη συνάντηση θα λυθούν αν έχεις κι εσύ συνοδεία. Φυσικά και δεν θα πρέπει να παρίσταται ο λατρείας, για πολλούς -ευνόητους ελπίζω- λόγους. Ρώτα τον δικηγόρο, ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος συνοδός. Δεν ξέρω τα σχετικά της κυπριακής νομολογίας για τέτοιες περιπτώσεις.
Τρίτον, από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη αποδεικτικά στοιχεία για τις απειλές του πατέρα σου, σαφώς και δεν τον συμφέρει καθόλου να κάνει πάλι τον νταή, γιατί θα έχει προϊστορία στις απειλές.
Και τέταρτον, σε κάτι τέτοιες φάσεις φαίνεται το γιατί είναι πιο σημαντικοί οι πραγματικοί φίλοι από τους γκόμενους, Casp. Γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε έναν συνοδό για τα ζόρικα διαδικαστικά.
Επισης αδεια αυτο τον μηνα, δεν μπορω να παρω. Μου το τονισε ο μανατζερ, εντολη απο την διευθυνση επειδη ο μαλακας ο συναδελφος μου πηρε ενα μηναοταν ειπα στον manager μου οτι θα πρεπει να λειψω μια μερα για να παω την φιλη της μανας μου κλινικη στην Παφο, μου ειπε να βαλω αναγκαστικα sick leave (απο τα 6 που δικαιουμαστε τον χρονο). Και σιγουρα θα χρειαστω κ αλλα για μετακομιση επειδη οπως το βλεπω αντι Φεβραρη, θα γινει τωρα (και καλυτερα).
Πήγαινε με μπράβο.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:26Τι να μου πει ο δικηγορος; Οτι ειναι δικο μου το σπιτι κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα; αυτο ηδη το ξερω.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:17Συγκεντρώσου στα σημαντικά. Τα κλειδιά μπορείς να τα αλλάξεις όταν γουστάρεις, αφού μπεις.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:02
Το ξερω. Απλα με αυτα που γινονται με τους δικους μου, με το που ακουσα εγω την αλλη την μαλακισμενη να μπλοφαρει κ να με απειλει με δικηγορο, ενιωσα τοσο μισος κ θυμο μεσα μου που αλλαξα χαρακτηρα σχεδον κ ηθελα να γινω εκδικητικη, γι αυτο δεν της εστελνα ακομα ενοικιο.
Δεν προκειται να τους αφησω να μπουνε μεσα κ να ρημαξουν το σπιτι ή να παρουν επιπλα, ουτε να ζω παλι με τον φοβο οτι εβγαλαν αντικλειδι κ θα μπουν σπιτι μου, γι αυτο θα ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα κανω, κ γι αυτο θελω να προλαβω να παω πριν απο αυτους. Το δευτερο θα ειναι οντως η αστυνομια κ τα ασφαλιστικα μετρα, ειμαι αποφασισμενη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα βαλω ηδη ενα για να παρω την φιλη της μανας μου (τωρα μπηκε ο χρονος). Εσυ για μετακομιση 2 ατομων, και με καποια επιπλα μεσα (γραφειο, καναπε, παπουτσοθηκη, κομοδινα, τρεπεζακια, τηλεοραση, 2 μεγαλα μπαουλα) κ γενικα ολα σας τα ρουχα, θα χρειαζοσουν μονο μια μερα αδεια. Οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:05Ε, μη ζητήσεις άδεια για όλη την ημέρα. Ζήτα δύο ή τρεις ώρες για τη μέρα και ώρα παράδοσης των κλειδιών. Και καπάκι συνεννοήσου και με έναν κλειδαρά, για να σου φύγουν και τα υπόλοιπα άγχη για κρεβάτια ή κομοδίνα που θα σου απαλλοτριώσουν.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:53Αντρες φιλους δεν εχω, δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Εχω βασικα, εναν πρωην συναδελφο κ ιερεα. Ή τον αντρα μιας συναδελφου (κ φιλης μου) απο την δουλεια - αυτη ξερει κ την κατασταση γιατι της λεω τα προσωπικα μου. Αν δεν ειναι δουλεια ο αντρας της, κ της το ζητησω, δεν νομιζω να μου πουν οχι. Αλλα σιγουρα δεν θελω να παω μονη μου. Κ η κολλητη μου μπορει να μπορει να ερθει, αλλα δεν ειναι το ιδιο επειδη ειναι γυναικα κ ο μπαμπας μου δεν σηκωνει απο ντροπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:46
Συγκεντρώσου λέμε.
Επισης αδεια αυτο τον μηνα, δεν μπορω να παρω. Μου το τονισε ο μανατζερ, εντολη απο την διευθυνση επειδη ο μαλακας ο συναδελφος μου πηρε ενα μηναοταν ειπα στον manager μου οτι θα πρεπει να λειψω μια μερα για να παω την φιλη της μανας μου κλινικη στην Παφο, μου ειπε να βαλω αναγκαστικα sick leave (απο τα 6 που δικαιουμαστε τον χρονο). Και σιγουρα θα χρειαστω κ αλλα για μετακομιση επειδη οπως το βλεπω αντι Φεβραρη, θα γινει τωρα (και καλυτερα).
Αναφορικά δε με τα sick leave που δικαιούσαι κάθε χρόνο, πόσα θα χρειαστείς για τη δική σου μετακόμιση, βρε Casp; Παραπάνω από ένα; Σοβαρά τώρα;![]()
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:54Γμτ. Με πρόλαβες στο χαϊκούfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:33 και σε χαϊκού:
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
Το έκανα καβαφικο
Στην σκιά του σπιτιού των Πτολεμαίων,
όπου οι δεσμοί θυμίζουν αλυσίδες,
τα ψεύδη βασιλεύουν
σαν θρόνος κίβδηλος σε παρακμή.
Οι φωνές, σε αγοραίες στοές,
απειλές γεμάτες και ύβρεις.
Ένα «Χεστήκαμε», αντήχησε.
σαν νόμισμα που πέφτει σε άδειο πιθάρι.
Οι συμφωνίες κρυφές,
σαν τα χρυσάφια της Κλεοπάτρας,
που γλίστρησαν σε ξένα χέρια.
Τα έπιπλα, τα δικά μου,
τα διεκδικούν οι βάρβαροι.
Θα σταθώ, ως άλλος Αντίοχος,
να υπερασπιστώ την τιμή μου.
Η πόρτα θα κλείσει,
οι κλειδαριές, ασπίδες νέες.
Μα οι δικοί μου, θύτες και υπονομευτές,
σαν γέροντες της Συρίας,
ξέρουν μόνο να σχεδιάζουν.
Κι εγώ, στη δίνη,
ψάχνω μια γωνιά ειρήνης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν το δηλωνει αυτος, εγω το δηλωνω.Kauldron έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:16 Οποιοσδήποτε πάντως δηλώνει "επικίνδυνος" και δεν έχει φάει 2-3 λαρύγγια, μάλλον μούφας είναι.
Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:11Θα βαλω ηδη ενα για να παρω την φιλη της μανας μου. Εσυ για μετακομιση 2 ατομων, και με καποια επιπλα μεσα (γραφειο, καναπε, παπουτσοθηκη, κομοδινα, τρεπεζακια, τηλεοραση, 2 μεγαλα μπαουλα) κ γενικα ολα σας τα ρουχα, θα χρειαζοσουν μονο μια μερα αδεια. Οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:05Ε, μη ζητήσεις άδεια για όλη την ημέρα. Ζήτα δύο ή τρεις ώρες για τη μέρα και ώρα παράδοσης των κλειδιών. Και καπάκι συνεννοήσου και με έναν κλειδαρά, για να σου φύγουν και τα υπόλοιπα άγχη για κρεβάτια ή κομοδίνα που θα σου απαλλοτριώσουν.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:53
Αντρες φιλους δεν εχω, δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Εχω βασικα, εναν πρωην συναδελφο κ ιερεα. Ή τον αντρα μιας συναδελφου (κ φιλης μου) απο την δουλεια - αυτη ξερει κ την κατασταση γιατι της λεω τα προσωπικα μου. Αν δεν ειναι δουλεια ο αντρας της, κ της το ζητησω, δεν νομιζω να μου πουν οχι. Αλλα σιγουρα δεν θελω να παω μονη μου. Κ η κολλητη μου μπορει να μπορει να ερθει, αλλα δεν ειναι το ιδιο επειδη ειναι γυναικα κ ο μπαμπας μου δεν σηκωνει απο ντροπες.
Αναφορικά δε με τα sick leave που δικαιούσαι κάθε χρόνο, πόσα θα χρειαστείς για τη δική σου μετακόμιση, βρε Casp; Παραπάνω από ένα; Σοβαρά τώρα;![]()
Για αδεια του ειπαν γενικα οτι απαγορευεται, αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, θα ζητησω να μιλησω με τον CTO, δεν δικαιουνται να μου απαγορευουν αδεια κ ειδικα για λογους μετακομισης - και κατι απροβλεπτο - επειδη ο αλλος παντα τις βαζει ολες μαζεμενες.
Ο κλειδαρας δεν ειναι μονο για να μην ρημαξουν το σπιτι αλλα και εμας.
Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:23Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:11Θα βαλω ηδη ενα για να παρω την φιλη της μανας μου. Εσυ για μετακομιση 2 ατομων, και με καποια επιπλα μεσα (γραφειο, καναπε, παπουτσοθηκη, κομοδινα, τρεπεζακια, τηλεοραση, 2 μεγαλα μπαουλα) κ γενικα ολα σας τα ρουχα, θα χρειαζοσουν μονο μια μερα αδεια. Οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:05
Ε, μη ζητήσεις άδεια για όλη την ημέρα. Ζήτα δύο ή τρεις ώρες για τη μέρα και ώρα παράδοσης των κλειδιών. Και καπάκι συνεννοήσου και με έναν κλειδαρά, για να σου φύγουν και τα υπόλοιπα άγχη για κρεβάτια ή κομοδίνα που θα σου απαλλοτριώσουν.
Για αδεια του ειπαν γενικα οτι απαγορευεται, αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, θα ζητησω να μιλησω με τον CTO, δεν δικαιουνται να μου απαγορευουν αδεια κ ειδικα για λογους μετακομισης - και κατι απροβλεπτο - επειδη ο αλλος παντα τις βαζει ολες μαζεμενες.
Ο κλειδαρας δεν ειναι μονο για να μην ρημαξουν το σπιτι αλλα και εμας.![]()
Η μετακόμιση χωρίς έπιπλα, είναι σαν να ετοιμάζεις βαλίτσες για ταξίδι.
Και τα έπιπλα 2 ατόμων που ανέφερες είναι φοιτητική επίπλωση και ευκολάκι για οποιαδήποτε εταιρία. Ειδικώς, αν έχεις κάνεις τη σχετική προεργασία, εσύ.
Αν θες να σου δώσω οδηγίες, σφύρα. Δεν χανόμαστε.![]()