Υπάρχει τεχνικός για σεΚΣ στο μπάνιο?Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έστω έναν μπαρμπέρη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Fata_Morgana
Kauldron έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:54Υπάρχει τεχνικός για σεΚΣ στο μπάνιο?Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46
Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.![]()
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:54Έστω έναν μπαρμπέρη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46 Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
Αη ρε χαζά
Αληθινη περιληψη (απο chatgpt4o με εντολη 5 bullet points μεχρι 5 λεξεις το καθενα):
- Προβλήματα με χαλασμένες συσκευές
- Υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος
- Θερμοσίφωνας μη λειτουργικός το χειμώνα
- Σύγκρουση με ιδιοκτήτρια για ενοίκιο
- Αδιέξοδο παρά τις επισκευές
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:54Έστω έναν μπαρμπέρη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46
Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Λέει κάπου στο συμβόλαιο ότι δεν μπορείτε να το αλλάξετε εσείς;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:23 Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει).
Δεν μπορεί.
Γενικά, μπορείς να αλλάξεις σπίτι αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aitwlos έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51
Εδώ άφησαν τον γιο τους στην Κάσπ ρε. Ή ορφανός είναι, ή δεν τον αγάπησαν ποτέ για αυτό έμπλεξε με την δικιά μας
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:54Έστω έναν μπαρμπέρη.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:51Γιατί δε φωνάζετε εναν τεχνικό;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:46
Παλια το απολαμβαναμε το μπανιο. Τον ξυριζα, με ξυριζε, αγκαλιτσες, φιλακια, μην σου πω κ κατι αλλο. Τωρα μεσα σε 20 λεπτα ξαναπαγωσε κ δεν προλαβαμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ Κ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ να λουστουμε.
Ο μπαρμπερης λες να είναι τόσο μερακλής που να ξυρίσει και τον κοντό και την Κύπρια μαζί;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ρε συ, άσε τα σχέδια για αλλαγές κλειδαριών κλπ, είναι αστεία.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43Εκτος απο τις απειλες οτι θα μας σκοτωσουν, που με πεταξαν εξω, που παιρνουν παρανομα ενοικιο απο αλλους που αν μαθευτει πρεπει να δωσω πολλες εκατονταδες ευρω στην κυβερνηση χωρις να εχω παρει δεκαρα εγω απο τα ενοικια, οταν τους ειπα οτι θα παω πισω μολις ληξει το συμβολαιο, επειδη των ενοικιαστων ληγει 31.01 κ εμενα 28.02, ξεσπασε παλι πολεμος, ακομη και οταν τους ειπα να τους δινω ενοικιο 700 ευρω για το δανειο που εχουν (που εγινε κρυφα απο μενα, που δεν το ειδα ποτε, και που δεν μου το δειχνουν ουτε θελουν να δωσω δεκαρα επειδη ειμαι με την λατρεια κ θα μου φαει το διαμερισμα που το πηρα πριν καν τον γνωρισω κ χωρις καν να ειμαστε παντρεμενοι, καταλαβες; Ακομα και οταν τους ειπα κατα γραμμα τι ειπα με δικηγορο).. απλα οταν τους ειπα τι μεγαλη μαλακια καναμε (το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που το πληρωνω ακριβα, κ ολο αυτο επειδη εμπιστευτηκα καθαρματα - τους γονεις μου - και επειδη ηθελα επιτελους να βρω την ησυχια μου) με λογια του δικηγορου μου κ επειδη ουρλιαζα, το καταλαβαν, τα μασουσαν κ ετσι μου τα αλλαζαν κ πειστηκαν οτι δεν πρεπει να το ξανανοικιασουν.
Για να μην πολυλογω. Ζητησα το συμβολαιο των ενοικιαστων με πολλες απειλες κ φωνες, μου το εστειλε. Στο συμβολαιο υπηρχε κ το τηλεφωνο της κοπελας που το ενοικιαζει (με τον αντρα της κ τα παιδια της). Οι γονεις μ οταν ρωτησα τι συμφωνιες εκαναν φια ντιποζιτο κτλ, για να μην τα ψαχνουν απο εμενα, μου ειπαν πως τα τελευταια 2 ενοικια δεν θα τα πληρωσουν. Μια αλλη φορα μου ειπε η μανα μ οτι ηθελαν να φυγουν αρχες Γεναρη γιατι βρηκαν αλλου κ ζητουσαν το ενοικιο πισωνα σημειωθει πως μου ελεγε οτι ειναι δικηγοροι, κ οι δικηγοροι ενω εσπαζαν συμβολαιο θα ζητουσαν κ ενοικιο πισω, καταλαβες;
Τεσπα, στο ψητο. Προσφατα η μανα μου μου ειπε οτι τους εδωσε περιθωριο μεχρι 10 του Φεβραρη επειδη δεν ειχε λεφτα κ καλα για να τους δωσει πισω, κ οτι βρηκαν αλλου κ μαλακιες κ τους λυπαται. Οταν της ξαναεστειλα, της ειπα οτι εγω πρεπει να δωσω κλειδια 28 του Φεβραρη, οτι δουλευω κ μετα τη δουλεια εχω μαθημα μεχρι τις 17:30, κ οτι ουσιαστικα εχω available ΜΟΝΟ 2 ΣΚ για να μετακομισω, δηλαδη αδυνατο. Και ρωτουσα τα τι κ πως κ οτι ειναι κ καλα γενναιοδωρη με ξενο κοσμο κ οχι με το παιδι της. Δεν απαντουσε οποτε ξαναεστειλα μηνυμα. Με πηρε τηλ ο μπαμπας μου κ ουρλιαζε κ απειλουσε να μην ξαναενοχλησω την μανα μου αλλιως την εβαψα κ τετοια κ ρωτουσε τι θελω. Αρχισα να του λεω ποτε θα φυγουν κ οτι εγω δεν φτανω με τις υποχρεωσεις μου να μετακομισω τοσα πραγματα μεσα σε 2 ΣΚ (η λατρεια δουλευει) κ μονο αν τρωγαμε αδειες θα εβγαινε κ θα σκοτωνομασταν. Ηξερα οτι μου λενε ψεματα ουτως ή αλλως αλλα ηθελα να δω αντιδραση. Η απαντηση οταν του ελεγα φια τις υποχρεωσεις κ τις αδειες; Ενω ουρλιαζε: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕ, θα πας την μερα που θα σου πουμε! (Κ μετα αρχισε να λεει για τον γυφτο που θα κουβαλησω μαζι μου κτλ)
(Εδω να πω κιολας οτι μου εκανε παζαρια η μανα μ να ανανεωσω συμβολαιο για αλλους 6 μηνες, πριν μαθει την ιστορια με τον δικηγορο)
Οποτε με την απαντηση χεστηκαμε οταν το ιδιο το παιδι σου σου λεει οτι δυσκολευεται, κατεληξα να τους μισω.
Το κερασακι. Δεν αντεξα, περιμενα να γυρισει ο χρονος σκοπευα να το κανω στις 7, αλλα με τις ιστοριες της δικης μας ιδιοκτητριας, δεν αντεξα αλλο) κ εστειλα μηνυμα στην ενοικιαστρια για να ρωτησω ποτε θα φυγουν κ οταν φυγουν να κλεισουμε ενα ραντεβου για να δω το διαμερισμα κ να μου δωσει τα κλειδια (ενω της ειπα οτι ειμαι η ιδιοκτητρια, αφου λογω του πληρεξουσιου που εκανα για ενοικιαση, μονο με την μανα μου ειχε επαφη). Μου απαντησε, με δικη μου εκπληξη, οτι μαλλον μετα το ΣΚ θε εχουν παρει κ τα τελευταια πραγματα κ οτι ηδη εφυγαν! Ε εκει καταλαβα για τα καλα, για αλλη μια φορα, το ψεμα των δικων μου…
Το ερωτημα τωρα ειναι: Οι γονεις μου ηθελαν απλα να με δυσκολεψουν για αλλη μια φορα, ή σκοπευουν να κανουν κατι αλλο μιας κ ξερουν πως πλεον εχασαν καθε παιχνιδι;; Η μανα μου μου ειπε οτι στο 3ο υπνοδωματιο που δεν εχει κρεβατι, τους πηρε ενα κ μετα θα το βγαλει. Κ εμενα τωρα μου μπηκε η ιδεα… αυτοι φευγουμε ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ κ οι «γονεις» μου μου ειπαν (3 φορες ξεχωριστες) οτι θα φυγουν 10 ΦΕΒΡΑΡΗ. Και σκεφτομαι, εκτος απο το κρεβατι, μηπως ηθελαν απλα χρονο για να αδειασουν εντελως το διαμερισμα απο οοοολα τα επιπλα που υπαρχουν μεσα (που να σημειωθει οτι τα πληρωσα ολα εγω);;
Αυτο που θελω να κανω τωρα, χωρις να θελω να πω πολλα πολλα στην ενοικιαστρια που δεν πρεπει να ξερει οτι ειναι παρανομια που το νοικιαζε η μανα μου σε εκεινην, για να μην μας κραταει στο χερι (αφου ειναι κ δικηγορος, αν ειναι αληθεια), ειναι με το που μου πει οτι φευγει, να παω αρων αρων με κλειδαρα εκει μετα το ραντεβου μας, για να μου αλλαξει κλειδωνια για να μην προλαβουν οι δικοι μου, που θα το ξερουν ηδη οτι φευγουν, να πανε κ να κανουν τα δικα τους, κ φυσικα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συναντηση… επειδη στην τελευταια μας συναντηση ο μπαμπας μου σηκωσε χερι κ θα με χτυπουσε αν δεν ξεκουμπιζομουν.. κ αυτη την φορα, το ορκιζομαι στον εαυτο μου οτι θα καλεσω την αστυνομια. Και ξερω ηδη οτι θα ξεσπασει πολεμος γιατι δεν θα το αφησουν ετσι. Επειδη με το που αλλαξω κλειδωνια, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, εγω θα ενημερωσω την μανα μου μ, εκει που δεν θα το περιμενει, να στειλει καποιον οσο εγω θα ειμαι μεσα, για να παρει το κρεβατι της.
Το μονο που ευχομαι τωρα, ειναι να μην τους συναντησω κ τους 2 οταν θα φυγουν οι ενοικιαστες, γιατι λογικα θα ειδοποιηθουμε κ οι 2…
Και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για απειλές από τον πατέρα σου κλπ, έτσι και τις επαναλάβει, απλώς μαγνητοφώνησε τους.
Έτσι και τους απειλήσεις εσύ μέσω δικηγόρου (το τονίζω) με καταγγελία και ασφαλιστικά μέτρα, θα χεστούν πάνω τους.
Αλλά δεν φταίει κανείς, εσύ φταις που υπέγραφες ότι σου έδιναν. Ενιγουέι, πραγματικά ελπίζω να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να λήξει ήρεμα το θέμα, γιατί αν ισχύουν όντως αυτά που γράφεις τότε πρόκειται για ψυχωτικές περιπτώσεις.
Αυτό είναι όντως δράμα και όχι οι λογαριασμοί του ρεύματος και οι σχετικοί διαξιφισμοί με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που νοικιάζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάς σοβαρά με Κάσπ;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:56Λέει κάπου στο συμβόλαιο ότι δεν μπορείτε να το αλλάξετε εσείς;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:23 Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει).
Δεν μπορεί.
Γενικά, μπορείς να αλλάξεις σπίτι αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γαμεί και δέρνει το γκροκ:
Η κατάσταση που περιγράφετε είναι πράγματι δύσκολη και αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η συντήρηση και η επισκευή των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων σε μια πολυκατοικία. Βάσει των πληροφοριών που δίνετε και των σχετικών νομικών διατάξεων, εδώ είναι μερικά σημεία που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη:
Ευθύνη Επισκευών:
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα (ΑΚ), ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου έχει την υποχρέωση να διατηρεί το μίσθιο κατάλληλο για τη συμφωνημένη χρήση του (άρθρο 592 ΑΚ). Αυτό περιλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση συσκευών όπως το ψυγείο και το ηλιακό σύστημα όταν αυτά δεν λειτουργούν σωστά.
Κοινόχρηστες Εγκαταστάσεις:
Αν το πρόβλημα με το ηλιακό σύστημα οφείλεται στον σχεδιασμό της πολυκατοικίας όπως ανέφερε ο υδραυλικός, τότε η ευθύνη για την επισκευή μπορεί να αφορά όλους τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας από κοινού. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις συνήθως απαιτούν απόφαση της γενικής συνέλευσης των συνιδιοκτητών για οποιαδήποτε επισκευή ή αναβάθμιση.
Μη Πληρωμή Ενοικίου:
Η άρνησή σας να πληρώσετε το ενοίκιο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το ηλιακό σύστημα αποτελεί μια μορφή αντίδρασης, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε νομικές συνέπειες όπως η έξωση. Είναι σημαντικό να αναζητηθεί νομική συμβουλή για να προστατευτείτε από τέτοιες ενέργειες, αλλά και για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας ως μισθωτές.
Δικαστική Διεκδίκηση:
Εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί και συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ίσως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε νομικές ενέργειες για να διεκδικήσετε την επισκευή ή ακόμα και αποζημίωση για τα αυξημένα έξοδα ρεύματος. Η δικαστική διεκδίκηση των κοινοχρήστων ή η αναζήτηση ασφαλιστικών μέτρων μπορεί να είναι επιλογές.
Είναι φανερό ότι η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά σας και στις σχέσεις σας. Ίσως είναι χρήσιμο να επιδιώξετε μια ειρηνική επίλυση, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, η νομική οδός μπορεί να είναι αναγκαία για να διασφαλίσετε τα δικαιώματά σας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ξερω. Απλα με αυτα που γινονται με τους δικους μου, με το που ακουσα εγω την αλλη την μαλακισμενη να μπλοφαρει κ να με απειλει με δικηγορο, ενιωσα τοσο μισος κ θυμο μεσα μου που αλλαξα χαρακτηρα σχεδον κ ηθελα να γινω εκδικητικη, γι αυτο δεν της εστελνα ακομα ενοικιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:58Ρε συ, άσε τα σχέδια για αλλαγές κλειδαριών κλπ, είναι αστεία.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43Εκτος απο τις απειλες οτι θα μας σκοτωσουν, που με πεταξαν εξω, που παιρνουν παρανομα ενοικιο απο αλλους που αν μαθευτει πρεπει να δωσω πολλες εκατονταδες ευρω στην κυβερνηση χωρις να εχω παρει δεκαρα εγω απο τα ενοικια, οταν τους ειπα οτι θα παω πισω μολις ληξει το συμβολαιο, επειδη των ενοικιαστων ληγει 31.01 κ εμενα 28.02, ξεσπασε παλι πολεμος, ακομη και οταν τους ειπα να τους δινω ενοικιο 700 ευρω για το δανειο που εχουν (που εγινε κρυφα απο μενα, που δεν το ειδα ποτε, και που δεν μου το δειχνουν ουτε θελουν να δωσω δεκαρα επειδη ειμαι με την λατρεια κ θα μου φαει το διαμερισμα που το πηρα πριν καν τον γνωρισω κ χωρις καν να ειμαστε παντρεμενοι, καταλαβες; Ακομα και οταν τους ειπα κατα γραμμα τι ειπα με δικηγορο).. απλα οταν τους ειπα τι μεγαλη μαλακια καναμε (το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που το πληρωνω ακριβα, κ ολο αυτο επειδη εμπιστευτηκα καθαρματα - τους γονεις μου - και επειδη ηθελα επιτελους να βρω την ησυχια μου) με λογια του δικηγορου μου κ επειδη ουρλιαζα, το καταλαβαν, τα μασουσαν κ ετσι μου τα αλλαζαν κ πειστηκαν οτι δεν πρεπει να το ξανανοικιασουν.
Για να μην πολυλογω. Ζητησα το συμβολαιο των ενοικιαστων με πολλες απειλες κ φωνες, μου το εστειλε. Στο συμβολαιο υπηρχε κ το τηλεφωνο της κοπελας που το ενοικιαζει (με τον αντρα της κ τα παιδια της). Οι γονεις μ οταν ρωτησα τι συμφωνιες εκαναν φια ντιποζιτο κτλ, για να μην τα ψαχνουν απο εμενα, μου ειπαν πως τα τελευταια 2 ενοικια δεν θα τα πληρωσουν. Μια αλλη φορα μου ειπε η μανα μ οτι ηθελαν να φυγουν αρχες Γεναρη γιατι βρηκαν αλλου κ ζητουσαν το ενοικιο πισωνα σημειωθει πως μου ελεγε οτι ειναι δικηγοροι, κ οι δικηγοροι ενω εσπαζαν συμβολαιο θα ζητουσαν κ ενοικιο πισω, καταλαβες;
Τεσπα, στο ψητο. Προσφατα η μανα μου μου ειπε οτι τους εδωσε περιθωριο μεχρι 10 του Φεβραρη επειδη δεν ειχε λεφτα κ καλα για να τους δωσει πισω, κ οτι βρηκαν αλλου κ μαλακιες κ τους λυπαται. Οταν της ξαναεστειλα, της ειπα οτι εγω πρεπει να δωσω κλειδια 28 του Φεβραρη, οτι δουλευω κ μετα τη δουλεια εχω μαθημα μεχρι τις 17:30, κ οτι ουσιαστικα εχω available ΜΟΝΟ 2 ΣΚ για να μετακομισω, δηλαδη αδυνατο. Και ρωτουσα τα τι κ πως κ οτι ειναι κ καλα γενναιοδωρη με ξενο κοσμο κ οχι με το παιδι της. Δεν απαντουσε οποτε ξαναεστειλα μηνυμα. Με πηρε τηλ ο μπαμπας μου κ ουρλιαζε κ απειλουσε να μην ξαναενοχλησω την μανα μου αλλιως την εβαψα κ τετοια κ ρωτουσε τι θελω. Αρχισα να του λεω ποτε θα φυγουν κ οτι εγω δεν φτανω με τις υποχρεωσεις μου να μετακομισω τοσα πραγματα μεσα σε 2 ΣΚ (η λατρεια δουλευει) κ μονο αν τρωγαμε αδειες θα εβγαινε κ θα σκοτωνομασταν. Ηξερα οτι μου λενε ψεματα ουτως ή αλλως αλλα ηθελα να δω αντιδραση. Η απαντηση οταν του ελεγα φια τις υποχρεωσεις κ τις αδειες; Ενω ουρλιαζε: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕ, θα πας την μερα που θα σου πουμε! (Κ μετα αρχισε να λεει για τον γυφτο που θα κουβαλησω μαζι μου κτλ)
(Εδω να πω κιολας οτι μου εκανε παζαρια η μανα μ να ανανεωσω συμβολαιο για αλλους 6 μηνες, πριν μαθει την ιστορια με τον δικηγορο)
Οποτε με την απαντηση χεστηκαμε οταν το ιδιο το παιδι σου σου λεει οτι δυσκολευεται, κατεληξα να τους μισω.
Το κερασακι. Δεν αντεξα, περιμενα να γυρισει ο χρονος σκοπευα να το κανω στις 7, αλλα με τις ιστοριες της δικης μας ιδιοκτητριας, δεν αντεξα αλλο) κ εστειλα μηνυμα στην ενοικιαστρια για να ρωτησω ποτε θα φυγουν κ οταν φυγουν να κλεισουμε ενα ραντεβου για να δω το διαμερισμα κ να μου δωσει τα κλειδια (ενω της ειπα οτι ειμαι η ιδιοκτητρια, αφου λογω του πληρεξουσιου που εκανα για ενοικιαση, μονο με την μανα μου ειχε επαφη). Μου απαντησε, με δικη μου εκπληξη, οτι μαλλον μετα το ΣΚ θε εχουν παρει κ τα τελευταια πραγματα κ οτι ηδη εφυγαν! Ε εκει καταλαβα για τα καλα, για αλλη μια φορα, το ψεμα των δικων μου…
Το ερωτημα τωρα ειναι: Οι γονεις μου ηθελαν απλα να με δυσκολεψουν για αλλη μια φορα, ή σκοπευουν να κανουν κατι αλλο μιας κ ξερουν πως πλεον εχασαν καθε παιχνιδι;; Η μανα μου μου ειπε οτι στο 3ο υπνοδωματιο που δεν εχει κρεβατι, τους πηρε ενα κ μετα θα το βγαλει. Κ εμενα τωρα μου μπηκε η ιδεα… αυτοι φευγουμε ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ κ οι «γονεις» μου μου ειπαν (3 φορες ξεχωριστες) οτι θα φυγουν 10 ΦΕΒΡΑΡΗ. Και σκεφτομαι, εκτος απο το κρεβατι, μηπως ηθελαν απλα χρονο για να αδειασουν εντελως το διαμερισμα απο οοοολα τα επιπλα που υπαρχουν μεσα (που να σημειωθει οτι τα πληρωσα ολα εγω);;
Αυτο που θελω να κανω τωρα, χωρις να θελω να πω πολλα πολλα στην ενοικιαστρια που δεν πρεπει να ξερει οτι ειναι παρανομια που το νοικιαζε η μανα μου σε εκεινην, για να μην μας κραταει στο χερι (αφου ειναι κ δικηγορος, αν ειναι αληθεια), ειναι με το που μου πει οτι φευγει, να παω αρων αρων με κλειδαρα εκει μετα το ραντεβου μας, για να μου αλλαξει κλειδωνια για να μην προλαβουν οι δικοι μου, που θα το ξερουν ηδη οτι φευγουν, να πανε κ να κανουν τα δικα τους, κ φυσικα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συναντηση… επειδη στην τελευταια μας συναντηση ο μπαμπας μου σηκωσε χερι κ θα με χτυπουσε αν δεν ξεκουμπιζομουν.. κ αυτη την φορα, το ορκιζομαι στον εαυτο μου οτι θα καλεσω την αστυνομια. Και ξερω ηδη οτι θα ξεσπασει πολεμος γιατι δεν θα το αφησουν ετσι. Επειδη με το που αλλαξω κλειδωνια, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, εγω θα ενημερωσω την μανα μου μ, εκει που δεν θα το περιμενει, να στειλει καποιον οσο εγω θα ειμαι μεσα, για να παρει το κρεβατι της.
Το μονο που ευχομαι τωρα, ειναι να μην τους συναντησω κ τους 2 οταν θα φυγουν οι ενοικιαστες, γιατι λογικα θα ειδοποιηθουμε κ οι 2…
Και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για απειλές από τον πατέρα σου κλπ, έτσι και τις επαναλάβει, απλώς μαγνητοφώνησε τους.
Έτσι και τους απειλήσεις εσύ μέσω δικηγόρου (το τονίζω) με καταγγελία και ασφαλιστικά μέτρα, θα χεστούν πάνω τους.
Αλλά δεν φταίει κανείς, εσύ φταις που υπέγραφες ότι σου έδιναν. Ενιγουέι, πραγματικά ελπίζω να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να λήξει ήρεμα το θέμα, γιατί αν ισχύουν όντως αυτά που γράφεις τότε πρόκειται για ψυχωτικές περιπτώσεις.
Αυτό είναι όντως δράμα και όχι οι λογαριασμοί του ρεύματος και οι σχετικοί διαξιφισμοί με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που νοικιάζεις.
Δεν προκειται να τους αφησω να μπουνε μεσα κ να ρημαξουν το σπιτι ή να παρουν επιπλα, ουτε να ζω παλι με τον φοβο οτι εβγαλαν αντικλειδι κ θα μπουν σπιτι μου, γι αυτο θα ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα κανω, κ γι αυτο θελω να προλαβω να παω πριν απο αυτους. Το δευτερο θα ειναι οντως η αστυνομια κ τα ασφαλιστικα μετρα, ειμαι αποφασισμενη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Aitwlos έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:57
Ο μπαρμπερης λες να είναι τόσο μερακλής που να ξυρίσει και τον κοντό και την Κύπρια μαζί;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μεχρι Δευτερα Τριτη θα φυγουν ελπιζω, οποτε εγω σκοπευω να μετακομισω Α Μ Ε Σ Α, ειδικα με το θεμα που εχουμε με το νερο.
Θα παω ολα τα απαραιτητα για να εγκατασταθουμε κ να κανουμε μπανιο εκει, κ χεστηκα για εδω.
Θα παω ολα τα απαραιτητα για να εγκατασταθουμε κ να κανουμε μπανιο εκει, κ χεστηκα για εδω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 03 Ιαν 2025, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Μύθος. Διπλομύθος βασικά. Ο ένας μύθος είναι ότι αρρωσταίνεις από το κρύο και τα συμπτώματα του κρυώματος προέρχονται από έκθεση στο κρύο. Όλα τα συμπτώματα προέρχονται από λοιμώξεις. Χωρίς παθογόνο δεν αρρωσταίνεις. Ο διπλομύθος είναι όμως ότι η έκθεση στο κρύο δεν σχετίζεται καθόλου με το κρύωμα. Εκτεταμένη έκθεση στο κρύο κάνει το ανοσοποιητικό να υπολειτουργεί και αυξάνει την πιθανότητα μια μόλυνση που θα ήταν ασυμπτωματική να γίνει συμπτωματική.GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43 Καπου εδω να πουμε οτι το μπανιο με κρυο νερο ΔΕΝ σε αρρωσταινει.Υποθετω οτι ανεβασαν πυρετο με καποιο ειδος αυθυποβολης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις