ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:52
Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:38
Δηλαδή υπολογίζεις τη γνώμη του, μόνον αν συμφωνεί με τη δική σου.
Σε κάθε περίπτωση, έχεις σίγουρα την τάση να κάνεις σύνθετα τα απλά, Casp.
Είτε αφορά σε σπίτια είτε σε εργασιακά, είτε σε σχέσεις.
Οχι, απλα δεν εχει διαβασει ουτε τις μισες ιστοριες κ βασιζεται στα ψυχολογικα που ειχα παλια με καταθλιψη κτλ, οποτε δεν ειναι αντικειμενικος, αρα αδικος.
Εδω ο Αιτωλος συμφωνει με τις πραξεις των γονιων μου.
Και γιατί σε ενδιαφέρει τόσο το τί σκέφτεται ο καθένας βρε Casp;
Το όποιο πρόβλημα έχεις με τα σπίτια είναι καθαρά νομικό. Πρώτα θα πάρεις τη γνώμη ενός δικηγόρου που ξέρει από αυτά, εκθέτοντας του όλα τα στοιχεία και μετά θα διαχειριστείς συναισθηματικά την όποια επιρροή έχουν στο θέμα, οι γνώμες των άλλων. Εσύ ξεκινάς ανάποδα.
Εχω μιλησει με δικηγορο για το θεμα του σπιτιου μου. Τωρα δεν μιλησα γι αυτο, ουτε εχω ψυχικο κουραγιο στην 3η ιδιοκτητρια που αλλαξαμε να ΞΑΝΑΜΠΛΕΚΩ με δικηγορους μεσα σε ενα χρονο, ουτε ειναι φθηνο. Την νομοθεσια την βρισκω κ online, μπορουσα να ΜΗΝ της δωσω ενοικιο μεχρι κ 14 μερες μετα την εξωση, αν μου εκανε, που θα μου εκανε. Και εγω μπορω να φερω καποιον να μου βαλει θελμιτρο ή οτι αλλο σχετικο με δικα μου εξοδα κ να απαιτησω αποζημιωση που ΔΕΝ θα μου την δωσει κ θα πρεπει να το παω δικαστικα, αρα αλλα εξοδα κ οοοποτε οριστει δικη. Ενω σε λιγοτερο απο 2 μηνες φευγουμε. Δεν ξεκινησα να γραψω γι αυτο. Απλα ολα αυτα που γινονται κ ειδικα οταν δεν το περιμενεις, δηλαδη απο ΦΙΛΗ της πεθερας μου, το να μπλεκονται ΠΑΑΑΑΛΙ δικηγοροι, εεε φτανει πλεον! ΘΕΛΩ και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ η ρ ε μ ί α!
Δεν με νοιαζει η γνωμη του. Με νοιαζει να την λεει οταν ηδη εχει διαβασει καποια πραγματακια, κ να μην βασιζεται σε αυτα που εγραφα 10 χρονια πριν.