!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανταρτοπόλεμος
Ανταρτοπόλεμος
Είναι η τεχνική του χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ. Και έχασαν οι Αμερικάνοι. Τρόπος του λέγειν έχασαν διότι βομβάρδισαν και γκρέμησαν τα πάντα. Σχολεία, νοσοκομεία σπίτια δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Δεν κατάφεραν όμως να ρίξουν τον αρχηγό των ανταρτών το Χο Τσι Μίνχ. Ανταρτοπόλεμος είναι μια πολεμική τακτική που χρησιμοποιείται όταν ο αντίπαλος έχει αριθμητική ίσως και τεχνολογική υπεροχή. Για να κερδίσει ο επιτηθέμενος σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο χρειάζεται να έχει χ10 τις δυνάμεις ξηράς. Υποθετικά πάντα. Γι' αυτό ένας λαός που αντιστέκεται μπορεί διατηρήσει εαυτόν απέναντι σε μεγάλους εαν έχει ψυχή.
Re: Ανταρτοπόλεμος
Υποθετικά πάντα.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 11:56 Είναι η τεχνική του χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ. Και έχασαν οι Αμερικάνοι. Τρόπος του λέγειν έχασαν διότι βομβάρδισαν και γκρέμησαν τα πάντα. Σχολεία, νοσοκομεία σπίτια δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Δεν κατάφεραν όμως να ρίξουν τον αρχηγό των ανταρτών το Χο Τσι Μίνχ. Ανταρτοπόλεμος είναι μια πολεμική τακτική που χρησιμοποιείται όταν ο αντίπαλος έχει αριθμητική ίσως και τεχνολογική υπεροχή. Για να κερδίσει ο επιτηθέμενος σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο χρειάζεται να έχει χ10 τις δυνάμεις ξηράς. Υποθετικά πάντα. Γι' αυτό ένας λαός που αντιστέκεται μπορεί διατηρήσει εαυτόν απέναντι σε μεγάλους εαν έχει ψυχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ τι θα έκανες ΓΑΛΗ; Αν ήσουν υπολοχαγός στο στράτευμα; Και είχες να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο που υπερέχει όχι μόνο αριθμητικά αλλά και τεχνολογικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:14Υποθετικά πάντα.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 11:56 Είναι η τεχνική του χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ. Και έχασαν οι Αμερικάνοι. Τρόπος του λέγειν έχασαν διότι βομβάρδισαν και γκρέμησαν τα πάντα. Σχολεία, νοσοκομεία σπίτια δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Δεν κατάφεραν όμως να ρίξουν τον αρχηγό των ανταρτών το Χο Τσι Μίνχ. Ανταρτοπόλεμος είναι μια πολεμική τακτική που χρησιμοποιείται όταν ο αντίπαλος έχει αριθμητική ίσως και τεχνολογική υπεροχή. Για να κερδίσει ο επιτηθέμενος σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο χρειάζεται να έχει χ10 τις δυνάμεις ξηράς. Υποθετικά πάντα. Γι' αυτό ένας λαός που αντιστέκεται μπορεί διατηρήσει εαυτόν απέναντι σε μεγάλους εαν έχει ψυχή.
Θα ακολουθούσα τις εντολές σου στρατηγέ.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:20Εσύ τι θα έκανες ΓΑΛΗ; Αν ήσουν υπολοχαγός στο στράτευμα; Και είχες να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο που υπερέχει όχι μόνο αριθμητικά αλλά και τεχνολογικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:14Υποθετικά πάντα.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 11:56 Είναι η τεχνική του χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ. Και έχασαν οι Αμερικάνοι. Τρόπος του λέγειν έχασαν διότι βομβάρδισαν και γκρέμησαν τα πάντα. Σχολεία, νοσοκομεία σπίτια δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Δεν κατάφεραν όμως να ρίξουν τον αρχηγό των ανταρτών το Χο Τσι Μίνχ. Ανταρτοπόλεμος είναι μια πολεμική τακτική που χρησιμοποιείται όταν ο αντίπαλος έχει αριθμητική ίσως και τεχνολογική υπεροχή. Για να κερδίσει ο επιτηθέμενος σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο χρειάζεται να έχει χ10 τις δυνάμεις ξηράς. Υποθετικά πάντα. Γι' αυτό ένας λαός που αντιστέκεται μπορεί διατηρήσει εαυτόν απέναντι σε μεγάλους εαν έχει ψυχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο σκοπός του ανταρτοπολεμου είναι η φθορά και η καταπόνηση του ισχυρού αντιπάλου.
Δεν ξέρω με την τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να είναι πλέον αποτελεσματικός ο ανταρτοπολεμος όταν με drones μπορείς να εξοντώσεις αντάρτες με μηδενικές απώλειες.
Δεν ξέρω με την τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να είναι πλέον αποτελεσματικός ο ανταρτοπολεμος όταν με drones μπορείς να εξοντώσεις αντάρτες με μηδενικές απώλειες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπορεί να είναι δορυφόροι+drones. +άλλες τεχνολογίες που καθιστούν τον ανταρτοπόλεμο obsolete.zteo έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:55 Ο σκοπός του ανταρτοπολεμου είναι η φθορά και η καταπόνηση του ισχυρού αντιπάλου.
Το θέμα είναι πόσο ο ανταρτοπολεμος μπορεί να προσαρμοστεί στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 13:01Μπορεί να είναι δορυφόροι+drones. +άλλες τεχνολογίες που καθιστούν τον ανταρτοπόλεμο obsolete.zteo έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:55 Ο σκοπός του ανταρτοπολεμου είναι η φθορά και η καταπόνηση του ισχυρού αντιπάλου.
Πχ
Δεν θα τον κάνεις με κλασσικών αλλά με drones και χακερς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναιαι το hacking και το πως θα χακάρεις το μυαλό του αντιπάλου είναι η πολεμική τακτική του μέλλοντος.zteo έγραψε: 03 Ιαν 2025, 13:05Το θέμα είναι πόσο ο ανταρτοπολεμος μπορεί να προσαρμοστεί στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα.20--- έγραψε: 03 Ιαν 2025, 13:01Μπορεί να είναι δορυφόροι+drones. +άλλες τεχνολογίες που καθιστούν τον ανταρτοπόλεμο obsolete.zteo έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:55 Ο σκοπός του ανταρτοπολεμου είναι η φθορά και η καταπόνηση του ισχυρού αντιπάλου.
Πχ
Δεν θα τον κάνεις με κλασσικών αλλά με drones και χακερς.