Παιδιά, συνέλθετε και μόνο το γεγονός ότι έχει έξτρα Σίδηρο, Ασβέστιο κλπ. ενώ η άλλη είναι θρεπτικά άδεια θερμίδα, αυτόματα την κάνει καλύτερη.
vantono έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:46
Η γκερσχαγκ αν θυμαμαι καλα αλλωστε λιγα ποστ πιο πισω, εγραψε οτι εχει μια σοφτ μπράουν που της κανει το κέικ άλλο πράγμα! Το οτι πχ εχεις μια ζαχαρη στα χερια σου που ενω σου πλασάρεται πιο υγιεινή απο την οριτζιναλ, παράλληλα σου νοστιμεύει περισσότερο το προιόν (αντί να στο νοστιμευει μακράν λιγοτερο ή να στο κανει εντελως ουδετερο),ειναι κατι που θα επρεπε να υποψιάζει απο μονο του.
Το επιχειρημα της σεσιλυ περί μελάσας και τεύτλων,δεν ξερω αν ισχυει. Θα το ψαξω.
Καταρχάς δεν είναι επιχείρημα το "το ξέρει ο μπάρμαν". Πραγματικά σταμάτα να το λες.
Κατα δεύτερον, η γκερ λέει αυτό που λέω, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΖΑΧΑΡΗ, διότι επηρεάζει διαφορετικά την υφή του τελικού προϊόντος, το ίδιο συμβαίνει με τη μαύρη, το μέλι, κλπ. Δίνουν άλλο αποτέλεσμα, διότι η μελάσα συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά στα ανεβοκατεβάσματα θερμοκρασίας. Αυτά το χρώμα δεν μπορεί να τα επηρεάσει.
Τι θα πει "νοστιμεύει το φαγητό" περισσότερο; Άλλα συστατικά, άλλη γεύση, αν της αρέσει περισσότερο είναι προσωπικό γούστο. Και η στέβια είναι πιο γλυκιά πχ αναλογικά. Άλλη σύσταση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”