!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πείτε μου έναν λόγο να ΜΗΝ ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Πείτε μου έναν λόγο να ΜΗΝ ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μου έχει δώσει λεφτά, και ας έχω εισόδημα. Κοινωνικό μέρισμα, βοήθημα λόγο ηλικίας (η μόνη κυβέρνηση που βοηθάει εμάς τους νέους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), και ξέρω πως αν μείνω άνεργος, θα μπορώ να ζήσω με το ΚΕΑ...Ακόμα και επιστροφή φόρου είχα πέρσι

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που έχει βοηθήσει και έχει σταθεί στους ομοφυλόφιλους (βλέπε σύμφωνο συμβίωσης, στήριξη του gay pride κλπ)

Είναι η μόνη κυβέρνηση που μου εμπνέει εμπιστοσύνη, και σίγουρα θα τους ξαναψηφίσω στις επόμενες εκλογές

Όλοι εσείς που κράζετε, πείτε μου έναν λόγο να μην ψηφίσω Τσίπρα
Κύριε Μανώλη Πετσίτη, εσείς; :o
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Συμπαθητική η προσπάθεια των 0.60 για το κώμα..

Το αποτέλεσμα των εκλογών, πιθανόν, η διαφορά από την Κούλα της ΝΔ δεν θα ξεπερνά το 4-5% μιας και οι έξωθεν θέλουν και τους δυο στο παιχνίδι αλλά προς το παρόν τον τσιπροκανάτα κυβέρνηση γιατί τους έχει βολέψει απίστευτα στην μνημονιακή πολιτική και όχι μόνο (εθνικά θέματα κλπ).
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kostis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 12:39
Chainis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 12:37 Δεν υπάρχει κανένας λόγος, όλοι οι κίναιδοι σύριζα ψηφίζουν.
Και ο Νίκος Γεωργιάδης;
Δυστυχώς όχι μόνο οι κίναιδοι.

(Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός).
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2018, 13:03
Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μου έχει δώσει λεφτά, και ας έχω εισόδημα. Κοινωνικό μέρισμα, βοήθημα λόγο ηλικίας (η μόνη κυβέρνηση που βοηθάει εμάς τους νέους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), και ξέρω πως αν μείνω άνεργος, θα μπορώ να ζήσω με το ΚΕΑ...Ακόμα και επιστροφή φόρου είχα πέρσι

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που έχει βοηθήσει και έχει σταθεί στους ομοφυλόφιλους (βλέπε σύμφωνο συμβίωσης, στήριξη του gay pride κλπ)

Είναι η μόνη κυβέρνηση που μου εμπνέει εμπιστοσύνη, και σίγουρα θα τους ξαναψηφίσω στις επόμενες εκλογές

Όλοι εσείς που κράζετε, πείτε μου έναν λόγο να μην ψηφίσω Τσίπρα
Κύριε Μανώλη Πετσίτη, εσείς; :o
Η Τζούλι πάντως κάνει εκατομμύρια καλύτερη δουλειά από εσάς στο να ανεβάζει τα ποσοστά της νδούλας, αν είχατε λίγο μυαλό παραπάνω θα απέχατε από τέτοιου είδους συζητήσεις όλοι εσείς οι ορίτζιναλ και πλε πασόκοι, απλά είστε ακριβώς τόσο πασόκοι όσο χρειάζεται για να μην το καταλάβετε.
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσεις για τίποτα, ήταν δωρεάν η συμβουλή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2018, 02:36 1.Γνωριζεις πολλους μνημονιακους που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοσει το μνημονιο υον Ιανουαριο του 2015δηάδη γνωριζεις πολλους σαν κι εμενα;
με τρομάζεις Γιάννη Γιαννόπουλε. Τι άλλα κοινά έχουμε άραγε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”