Έγραψα για μια γραμμή. Η άλλη θα ξεκινούσε από Αριστοτέλους και μέσω ανάληψης και Ντεπω φτάνει Καλαμαριά και συνεχίζει Αεροδρόμιο και Περαία.
Και άλλη μια για Δυτική Θεσσαλονίκη.
Έγραψα για μια γραμμή. Η άλλη θα ξεκινούσε από Αριστοτέλους και μέσω ανάληψης και Ντεπω φτάνει Καλαμαριά και συνεχίζει Αεροδρόμιο και Περαία.
Φίλε, συγνώμη αλλά είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Για άλλη μια φορα.
Ό,τι είναι περισσότερο από ένα τσιγάρο δρόμος είναι μακριά
Ζω στην Θεσσαλονίκη και χρησιμοποιώ πολύ ΜΜΜ. Έχω ζήσει και στην Αθήνα.Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Δεκ 2024, 14:26Φίλε, συγνώμη αλλά είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Για άλλη μια φορα.
Λες και δεν ζεις Θεσσαλονίκη και δεν ξέρεις πως είναι η πόλη.
Μλκ μου κάποτε ( κάποτε λέμε) φοιτητές πηγαίναμε Ποσειδώνιο για μπάσκετ με τα πόδια και γυρνούσαμε μετά με τα πόδια.Τι σκατά αντοχές είχαμε;
Παραπλάνηση του Καπιταλισμού, ονομάζει τις αφραγκιές ως αντοχές για να μην εξεγείρεται ο λαόςΣτύξ έγραψε: 31 Δεκ 2024, 14:58Μλκ μου κάποτε ( κάποτε λέμε) φοιτητές πηγαίναμε Ποσειδώνιο για μπάσκετ με τα πόδια και γυρνούσαμε μετά με τα πόδια.Τι σκατά αντοχές είχαμε;![]()
Έχω κάνει το Μυλος-Κλεανθους με τα πόδια 2.00 το βράδυ θα σέβεσαι.Στύξ έγραψε: 31 Δεκ 2024, 14:58Μλκ μου κάποτε ( κάποτε λέμε) φοιτητές πηγαίναμε Ποσειδώνιο για μπάσκετ με τα πόδια και γυρνούσαμε μετά με τα πόδια.Τι σκατά αντοχές είχαμε;![]()
Ελλησποντος Συκιες (σκαλια) με το ποδαρι μετα απο αφθονο ξυλοzteo έγραψε: 31 Δεκ 2024, 15:11Έχω κάνει το Μυλος-Κλεανθους με τα πόδια 2.00 το βράδυ θα σέβεσαι.Στύξ έγραψε: 31 Δεκ 2024, 14:58Μλκ μου κάποτε ( κάποτε λέμε) φοιτητές πηγαίναμε Ποσειδώνιο για μπάσκετ με τα πόδια και γυρνούσαμε μετά με τα πόδια.Τι σκατά αντοχές είχαμε;![]()
Όπως και το Στάση μετρό Δαφνη—Lidl ιεράς οδού Αιγάλεω με τα πόδια. Θα σέβεσαι διπλα![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Σιγά,τόσο το κάνεις και με το αμάξι.
Η Τούμπα είναι στο δήμο Θεσσαλονίκης γι'αυτό γίνεται αυτό λες και οι άλλοι βγήκαν από κώλο. Εγώ θα έκανα δέκα λωρίδες σε κάθε κατεύθυνση και θα έκανα όλα τα Κωσταντινοπολίτικα ίσιωμα. Αντί για τρύπιες θα έκανα τραμ να μπορείς να βλέπεις την πόλη όχι να παθαίνεις κατάθλιψη. Το Σέιχ Σου θα έφτανε μέχρι τη θάλασσα όπως φτάνει κανονικά, δηλαδή θα γκρέμιζα πανεπιστημια και έκθεση. Υπόγειος δρόμος, όχι υποθαλάσσιος θα διέσχιζε την πόλη και θα υπήρχαν υπόγεια πάρκιν. Η Θεσσαλονίκη έχει ένα χιλιόμετρο κέντρο, αυτό είναι το κέντρο της. Είναι μια πόλη ένα χιλιόμετρο επί εκατό μέτρα, όλα τα υπόλοιπα είναι απόκεντρο.Λευκός Λύκος έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:38Συμφωνώ και σε αυτό. Η Τούμπα είναι μια υπερεκτιμημένη περιοχή χωρίς λόγο. Ειδικά η άνω Τούμπα, Μαλακοπή. Τραγική περιοχή.Σέλευκας έγραψε: 31 Δεκ 2024, 12:36και οι
Να ξέρεις ότι όλο το πρόβλημα από την αρχή του 90 μέχρι σήμερα το δημιουργεί η Τούμπα, και για το βρωμοτουνελ του αισχους και για τι κοπι το δέντρον. Οπως είδαμε κόπηκαν παντού τα δέντρα τόσο που να γινόταν δέκα λωρίδες εκτός από το σημείο της γέφυρας που περνάνε οι Τουμπιωτες στο Σέιχ Σου , στο γεφυράκι δηλαδή που συνδέει ένα ημιδασιλιο των δέκα μέτρων με το κανονικό δασος. Για να μη χάσει η Τούμπα αυτό το γεφυράκι και το τούνελ της ντροπής γίνονται όλα.Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 15:04
Για το fly over συμφωνώ.
Έπρεπε να γίνει καθαρά η διαπλάτυνση των λωρίδων. Παρότι λέγανε δεν μπορεί να γίνει,σε όλο το μήκος του περιφερειακού, έχουν φάει κανονικά δεξιά και αριστερά.
Νομίζω για την Τσιαπάνου κάνεις λάθος. Κάπου στην Περαιβου είναι τα όρια,αλλά είναι και λίγο μπέρδεμα οι γύρω γύρω δρόμοι.SeaHawk έγραψε: 31 Δεκ 2024, 22:15 Τα κωνσταντινουπολιτικα,η Μαλακοπη και γενικα ολη η περιοχη αρχικα μετα την Περραιβου και αργοτερα μετα την Τσιαπανου ειναι Δημος Πυλαιας-Χορτιατη