!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αποκαλυπτόμενος Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αποκαλυπτόμενος Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

γελάει ο κόζμος!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Υπάρχει μια περίπτωση ο Χριστός να είναι όντως ο θεός των Εβραίων της ελίτ. Και να λένε ψέματα στο κόσμο για αιώνες οτι δεν είναι ο μεσσίας τους. Σε αυτή τη περίπτωση έχω να πω WTF? Τότε από που προήλθε όλη αυτή η σκατίλα που έχουμε δει σε προηγούμενα χρόνια. Καμία σχέση με ηθική ακεραιότητα. Εχω χαλάσει φιλίες γι' αυτούς τους λόγους με άτομα που αγαπούσα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

20--- έγραψε: 17 Οκτ 2024, 05:05 Υπάρχει μια περίπτωση ο Χριστός να είναι όντως ο θεός των Εβραίων της ελίτ. Και να λένε ψέματα στο κόσμο για αιώνες οτι δεν είναι ο μεσσίας τους. Σε αυτή τη περίπτωση έχω να πω WTF? Τότε από που προήλθε όλη αυτή η σκατίλα που έχουμε δει σε προηγούμενα χρόνια. Καμία σχέση με ηθική ακεραιότητα. Εχω χαλάσει φιλίες γι' αυτούς τους λόγους με άτομα που αγαπούσα.
Όχι. Ο Χριστός θεωρείται για τους Εβραίους ψευδο-Μεσσίας.
Οι μουσουλμάνοι τον έχουν για προφήτη του οποίου οι χριστιανοί άλλαξαν τα λόγια . Κατώτερο βέβαια απ' τον Μωάμεθ. Παρόλο που πιστεύουν στην παρθενία της Θεοτόκου και το θαύμα της σύλληψης του Ιησού με "πνεύμα".
We sent Our spirit to her, and he took on the shape of a human in all similarity.
So she was pregnant with him, and she went to deliver in a far place.

Έχουν στο Κοράνι ολόκληρο διάλογο που ο Αλλάχ ρωτάει τον Χριστό αν είπε στους ανθρώπους πως είναι Θεός και ο Χριστός του απαντά πως όχι , δεν τους είπα τέτοιο πράμα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Ανατολή Ηλίου στον άξονα του Ναού του Διός της Ολυμπίας μέσω του λογισμικού Google Earth. Προσομοίωση μέσω και του λογισμικού αστρονομίας Stellarium της αναστάσεως του Ιησού Χριστού κατά την ενάτη Απριλίου του τριάντα μετά Χριστών.

Εικόνα
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”