δόκτωρ αλμπάνsys3x έγραψε: 29 Δεκ 2024, 22:45Πάκι για Ιρανό πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:32 Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συμβαίνει με τα κομμωτήρια?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι συμβαίνει με τα κομμωτήρια?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ψιλοεγγύηση αλλά κανένας μπαρμπέρης δεν συγκρίνεται με έναν λεπιδοφόρο Άριο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2024, 23:04δόκτωρ αλμπάνsys3x έγραψε: 29 Δεκ 2024, 22:45Πάκι για Ιρανό πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:32 Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολλά σου παίρνουν. 5 εδω
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Kappa έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:28 Εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να κουρευτω και μόλις μπαίνω σε κομμωτήριο και ρωτάω αν έχουν χρόνο για ένα γρήγορο κούρεμα, μού λένε με ύφος πολυασχολου μάνατζερ ότι δεν έχουν χρόνο. Έχει τύχει να μπω και σε άδειο κομμωτήριο και να μου πει η κυρατσα ότι περιμένει σε λίγο πελάτισσα και ότι δουλεύει μόνο με ραντεβού. Συνήθως προσπαθώ να βολέψω το κούρεμα όταν κατεβαίνω κέντρο και έχω δουλειές, δεν θα κάτσω να κλείσω και ραντεβού. Ο μόνος που είναι διαθέσιμος είναι ο μπαρμπερης κοντά στην περιοχή μου, αλλά επειδή έχω αφήσει το πάνω μέρος να μαρκυνει, θέλω να μου το κουρεψει κομμωτρια και οχι ολο μηχανή, γιατι αυτός αφήνει τον βοηθό του και έχω καταλήξει με αφάνα στο κεφάλι γιατί δεν ξέρει να κουρεύει με ψαλίδι.
Αλλα εστω, με αυτα τα δεδομένα, πριν λιγες ημερες το πήρα απόφαση και έκλεισα ραντεβού σε μια κομμώτρια. Υποτίθεται ότι είχαμε για το Σάββατο ραντεβού και με πήρε να το ακυρώσει και μετά δεν απαντούσε καν για να έκλεινα έστω για τη Δευτέρα.
Πάνε καλα; Τι ακριβώς συμβαίνει;
Μήπως έστειλε η δικιά σου φωτό με προειδοποίηση;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εγώ πάντως είμαι της άποψης να στείλει ένα μαιλ. Εάν της αναλύσει όλη την ιστορία με την τύπισσα, το πώς ο πατέρας του θέλει να του φάει την περιουσία που δικαιούται και τον απαράδεκτο εργοδότη που δεν δεν τον άφηνε να πίνει χυμό και να φοράει μπερέ, ίσως τον λυπηθεί και τον κουρεψει πριν την Πρωτοχρονιά.
https://ia803404.us.archive.org/15/item ... u-Sure.mp3GoBzi έγραψε: 30 Δεκ 2024, 22:06Εγώ πάντως είμαι της άποψης να στείλει ένα μαιλ. Εάν της αναλύσει όλη την ιστορία με την τύπισσα, το πώς ο πατέρας του θέλει να του φάει την περιουσία που δικαιούται και τον απαράδεκτο εργοδότη που δεν δεν τον άφηνε να πίνει χυμό και να φοράει μπερέ, ίσως τον λυπηθεί και τον κουρεψει πριν την Πρωτοχρονιά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση