σε διαβαζω και σκεφτομαι οτι αν ημουν εγω, θα σου εχα παρει κιολας την μηχανή, θα σου ελεγα οτι αν πιασεις 100 θα σου δώσω και το άρωμα.
Πολυ καλο παιδι ειναι, μπράβο του.
σε διαβαζω και σκεφτομαι οτι αν ημουν εγω, θα σου εχα παρει κιολας την μηχανή, θα σου ελεγα οτι αν πιασεις 100 θα σου δώσω και το άρωμα.
Ανεβασμένες τις έχω τις απαιτήσεις. Ζητάω το παραπάνω από τον εαυτό του. Τη σκέψη για μένα. Για αυτό δε μπορεί να ανταποκριθείSid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:14 Να ανεβάσεις τις απαιτήσεις σου, να ζητάς να σου δωρίζουν τον κόσμο όλο, τι είναι αυτά τα ηττοπαθή και μετρημένα.
Σε έχει φέρει/στείλει ποτέ λουλούδια έτσι χωρίς λόγο;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17Ανεβασμένες τις έχω τις απαιτήσεις. Ζητάω το παραπάνω από τον εαυτό του. Τη σκέψη για μένα. Για αυτό δε μπορεί να ανταποκριθείSid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:14 Να ανεβάσεις τις απαιτήσεις σου, να ζητάς να σου δωρίζουν τον κόσμο όλο, τι είναι αυτά τα ηττοπαθή και μετρημένα.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
πάντως φταις και εσύ, τα δάκρυα της πιστής και περιφρονημένης ειναι τα πιο γευστικά. Ισως αν έκανες οτι δεν σε πειράζει που σε θεωρεί δεδομένη, να του κόψεις λίγο την απόλαυση;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17
Ανεβασμένες τις έχω τις απαιτήσεις. Ζητάω το παραπάνω από τον εαυτό του. Τη σκέψη για μένα. Για αυτό δε μπορεί να ανταποκριθεί![]()
Δε θυμάμαι να μου έχει φέρει ποτέ. Ούτε καν όταν του έχω ζητήσει για του Αγ. Βαλεντίνου. Α όχι νομίζω η μόνη φορά που έφερε ήταν όταν ηταν η ανηψιά μου εδώ και έφερε σε εκείνη μια ανθοδέσμη που του είπα εγώ να τη πάρει και έφερε και σε μένα. Και μια φορά από πλανώδιο που τον έπρηξε και τον στραβοκοιταγα να μου πάρει και μου πήρε.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:19Σε έχει φέρει/στείλει ποτέ λουλούδια έτσι χωρίς λόγο;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17Ανεβασμένες τις έχω τις απαιτήσεις. Ζητάω το παραπάνω από τον εαυτό του. Τη σκέψη για μένα. Για αυτό δε μπορεί να ανταποκριθείSid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:14 Να ανεβάσεις τις απαιτήσεις σου, να ζητάς να σου δωρίζουν τον κόσμο όλο, τι είναι αυτά τα ηττοπαθή και μετρημένα.![]()
Δεν του δείχνω ότι με πειράζει. Σήμερα του το πέταξα που δήθεν μου πειράχτηκε που τον είπα μαλάκα και ήταν πανω στην ροή του λόγου έτσι; όχι στα σοβαρα.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:22πάντως φταις και εσύ, τα δάκρυα της πιστής και περιφρονημένης ειναι τα πιο γευστικά. Ισως αν έκανες οτι δεν σε πειράζει που σε θεωρεί δεδομένη, να του κόψεις λίγο την απόλαυση;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17
Ανεβασμένες τις έχω τις απαιτήσεις. Ζητάω το παραπάνω από τον εαυτό του. Τη σκέψη για μένα. Για αυτό δε μπορεί να ανταποκριθεί![]()
enaonFata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:26Δε θυμάμαι να μου έχει φέρει ποτέ. Ούτε καν όταν του έχω ζητήσει για του Αγ. Βαλεντίνου. Α όχι νομίζω η μόνη φορά που έφερε ήταν όταν ηταν η ανηψιά μου εδώ και έφερε σε εκείνη μια ανθοδέσμη που του είπα εγώ να τη πάρει και έφερε και σε μένα. Και μια φορά από πλανώδιο που τον έπρηξε και τον στραβοκοιταγα να μου πάρει και μου πήρε.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:19Σε έχει φέρει/στείλει ποτέ λουλούδια έτσι χωρίς λόγο;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17
Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω για χωρίς να υπάρχει λόγος...Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:26Δε θυμάμαι να μου έχει φέρει ποτέ. Ούτε καν όταν του έχω ζητήσει για του Αγ. Βαλεντίνου. Α όχι νομίζω η μόνη φορά που έφερε ήταν όταν ηταν η ανηψιά μου εδώ και έφερε σε εκείνη μια ανθοδέσμη που του είπα εγώ να τη πάρει και έφερε και σε μένα. Και μια φορά από πλανώδιο που τον έπρηξε και τον στραβοκοιταγα να μου πάρει και μου πήρε.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:19Σε έχει φέρει/στείλει ποτέ λουλούδια έτσι χωρίς λόγο;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:17
νομιζω καταλαβαινει τον βαθύ σου πόνο, ξερει οτι ξερεις πως εισαι δεμένος γάιδαρος.Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:28
Δεν του δείχνω ότι με πειράζει. Σήμερα του το πέταξα που δήθεν μου πειράχτηκε που τον είπα μαλάκα και ήταν πανω στην ροή του λόγου έτσι; όχι στα σοβαρα.
Δεν είναι θέμα αν του κόβει. Μια χαρά του κόβει και ξέρει ότι μ αρέσουν, απλά δεν τον νοιάζει να κάνει αυτό το παραπάνω. Εγώ αυτό εκλαμβάνω.Andromachi έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:30Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω για χωρίς να υπάρχει λόγος...Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:26Δε θυμάμαι να μου έχει φέρει ποτέ. Ούτε καν όταν του έχω ζητήσει για του Αγ. Βαλεντίνου. Α όχι νομίζω η μόνη φορά που έφερε ήταν όταν ηταν η ανηψιά μου εδώ και έφερε σε εκείνη μια ανθοδέσμη που του είπα εγώ να τη πάρει και έφερε και σε μένα. Και μια φορά από πλανώδιο που τον έπρηξε και τον στραβοκοιταγα να μου πάρει και μου πήρε.
Οκ.... αποδεξου απλά το γεγονός αυτό....
Δεν του κόβει....δυστυχώς....
Είναι ανθοπωλης ο enaon?Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:29enaonFata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:26Δε θυμάμαι να μου έχει φέρει ποτέ. Ούτε καν όταν του έχω ζητήσει για του Αγ. Βαλεντίνου. Α όχι νομίζω η μόνη φορά που έφερε ήταν όταν ηταν η ανηψιά μου εδώ και έφερε σε εκείνη μια ανθοδέσμη που του είπα εγώ να τη πάρει και έφερε και σε μένα. Και μια φορά από πλανώδιο που τον έπρηξε και τον στραβοκοιταγα να μου πάρει και μου πήρε.
Μάλλον δε ξέρει ότι από τα σίγουρα και δεδομένα να φοβάσαι λένεenaon έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:31νομιζω καταλαβαινει τον βαθύ σου πόνο, ξερει οτι ξερεις πως εισαι δεμένος γάιδαρος.Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:28
Δεν του δείχνω ότι με πειράζει. Σήμερα του το πέταξα που δήθεν μου πειράχτηκε που τον είπα μαλάκα και ήταν πανω στην ροή του λόγου έτσι; όχι στα σοβαρα.![]()
πρεπει κατι να κάνεις να του κόψεις την απεριόριστη χαρά που νιώθει οταν σε βλεπει να βράζεις στο ζουμι σου, δεν βλεπω αλλη λύση.