Δε μου πήρε. Δε με νοιάζει τι δώρο θα είναι ας είναι και ένα μανό. Να πάρει ανθρώπινα ένα δώρο από τη σκέψη του προς εμένα για να χαρώ που με σκέφτηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Fata_Morgana
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
- Sid Vicious
Χρυσό να απαιτήσεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Fata_Morgana
Δεν απαιτώ τίποτα. Το θέμα είναι να σκεφτεί εκείνος ότι είναι μέρες γιορτινές να πάρει κάτι για μένα. Εκείνος από μόνος του.
- Fata_Morgana
Κι όχι μόνο δε πηρε τίποτα, είμασταν σε φιλικό σπίτι και συζητάγαμε περί δώρων,μπλακ φραντει και απατεωνιές εμπορικές και λέει η οικοδέσποινα μου πήρε μπλακ φράντει μια ηλεκτρική σκούπα και μετά τη βρήκα φθηνότερα. Και λέω ναι γίνονται αυτά. Και εγώ ήθελα ένα άρωμα αλλά δε πέφτει η τιμή ποτέ. Και λεει η κοπέλα, ποιο άρωμα; Και λέω τομ φορντ λοστ τσέρι. Και του λέει, σημείωνε εσύ. Και της λέει αυτός, περίμενε. Πόσα αρώματα έχεις αγαπη μου? Πολλά του λέω. Και πόσο έχει αγάπη μου αυτό το άρωμα και του λέω 500€ αλλά είναι τα 100ml. Και της κάνει νόημα τα βλέπεις;
Και λέει η κοπελα ιιιιι υπάρχουν τόσο ακριβά αρώματα; λέω άσε, δε πέφτει με τίποτα.
Και πετάγεται αυτός και λέει καλύτερα να τους βάλω φωτιά να τα κάψω που θα της πάρω άρωμα με 500€. Λες και του είπα εγώ να μου το πάρει. Δε χρειαζόταν να πει κάτι. Μπορούσε να πει ναι είναι πολύ ακριβό κτλ και του λέω, δε θυμάμαι να στο ζήτησα. Και άλλαξε συζήτηση.
Και λέει η κοπελα ιιιιι υπάρχουν τόσο ακριβά αρώματα; λέω άσε, δε πέφτει με τίποτα.
Και πετάγεται αυτός και λέει καλύτερα να τους βάλω φωτιά να τα κάψω που θα της πάρω άρωμα με 500€. Λες και του είπα εγώ να μου το πάρει. Δε χρειαζόταν να πει κάτι. Μπορούσε να πει ναι είναι πολύ ακριβό κτλ και του λέω, δε θυμάμαι να στο ζήτησα. Και άλλαξε συζήτηση.
- Sid Vicious
To σωστό θα ήταν να σε κάνει έκπληξη και να σου δωρίσει το tom ford έστω των 30 ή 50 ml
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
500 εουροζ πηρα τα Chario

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
για τι εμβαδόν μιλάμε?
ε αυτο λεει και η ναιδα, δινουμε 500 ευρώ για άχρηστα πραγματα οπως τα chario, γιατί οχι για αρωμα;
- Fata_Morgana
Αυτό όντως θα ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη. Αλλά δεν με νοιάζει το τομ φορντ, που παρεπιμπτόντως αν είναι να δώσεις 400€ να πάρεις το 50αρι, συμφέρει να πάρεις τα 100ml., το λέω γενικά.Ας ήταν και ένα μανό σου λέω.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:28 To σωστό θα ήταν να σε κάνει έκπληξη και να σου δωρίσει το tom ford έστω των 30 ή 50 ml
- Fata_Morgana
Το ξέρω παιδιά ότι είναι πανάκριβο. Δε θα το έπαιρνα κι εγώ τόσα λεφτά ακόμα κι αν τα είχα. Πιστευω δλδ δε θα το έπαιρνα 
το Roja Parfums Eau de Parfum 100ml λένε ότι ευωδιάζει φουλ
ε καλα εσυ σε ξερεις, λογικό να μην σου το έπαιρνες. Αλλα και ο δικός σου τόσο καλά σε εχει καταλάβει, ή απλα ειναι τσιγουνης που δεν σε αγαπαει;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:43 Το ξέρω παιδιά ότι είναι πανάκριβο. Δε θα το έπαιρνα κι εγώ τόσα λεφτά ακόμα κι αν τα είχα. Πιστευω δλδ δε θα το έπαιρνα![]()
- Fata_Morgana
Ναι μωρέ και αυτό καλό είναι. Και το baccarat rouge υπέροχο, το είχα άχτι κι αυτό. Τώρα μου έχει κολλήσει αυτό. Δε θα το πάρω αν δεν έρθει σε νορμαλ τιμή αλλά λέμε τώρα.
enaon έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:51ε καλα εσυ σε ξερεις, λογικό να μην σου το έπαιρνες. Αλλα και ο δικός σου τόσο καλά σε εχει καταλάβει, ή απλα ειναι τσιγουνης που δεν σε αγαπαει;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:43 Το ξέρω παιδιά ότι είναι πανάκριβο. Δε θα το έπαιρνα κι εγώ τόσα λεφτά ακόμα κι αν τα είχα. Πιστευω δλδ δε θα το έπαιρνα![]()
Δε ζήτησα να μου πάρει το άρωμα. Η κίνηση να κάνει ένα δώρο σε μένα έτσι για τις μέρες. Αυτό λέω. Δεν είναι τσιγκούνης, φιλοχρήματος είναι φουλ. Να βγάζει λεφτά θέλει και το μυαλό του γυρίζει γύρω απ αυτό. Δε ξέρω αν έχει άλλο περιθώριο στο μυαλό του να αγαπήσει άνθρωπο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ήρθε η άλλη στα Τρίκαλα και ζητούσε στο ζαχαροπλαστειο μελομακάρονα με κρέμα patisserie πορτοκαλιού.
Γουρλωνει τα μάτια η καημένη η υπάλληλος....
Άρχισα και γω να το ψάχνω να δω τι είναι.
Να τις έλεγε βάλε και λίγο βραστόγαλα γιδινο οκ μπορεί να την εξυπηρετούσε.
Εγώ από δω και πέρα αν το μελομακαρονο δεν έχει απ αυτό το Πάτι δεν τα τρώω.
Γουρλωνει τα μάτια η καημένη η υπάλληλος....
Άρχισα και γω να το ψάχνω να δω τι είναι.
Να τις έλεγε βάλε και λίγο βραστόγαλα γιδινο οκ μπορεί να την εξυπηρετούσε.
Εγώ από δω και πέρα αν το μελομακαρονο δεν έχει απ αυτό το Πάτι δεν τα τρώω.
ε τωρα νομιζω τα λες μπερδέμενα, ισως τον κατηγορείς άδικα, πιο λογικό ειναι απλα να μην σε αγαπάει καθόλου.Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:57 Να βγάζει λεφτά θέλει και το μυαλό του γυρίζει γύρω απ αυτό. Δε ξέρω αν έχει άλλο περιθώριο στο μυαλό του να αγαπήσει άνθρωπο.