!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πείτε μου έναν λόγο να ΜΗΝ ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Πείτε μου έναν λόγο να ΜΗΝ ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μου έχει δώσει λεφτά, και ας έχω εισόδημα. Κοινωνικό μέρισμα, βοήθημα λόγο ηλικίας (η μόνη κυβέρνηση που βοηθάει εμάς τους νέους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), και ξέρω πως αν μείνω άνεργος, θα μπορώ να ζήσω με το ΚΕΑ...Ακόμα και επιστροφή φόρου είχα πέρσι
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που έχει βοηθήσει και έχει σταθεί στους ομοφυλόφιλους (βλέπε σύμφωνο συμβίωσης, στήριξη του gay pride κλπ)
Είναι η μόνη κυβέρνηση που μου εμπνέει εμπιστοσύνη, και σίγουρα θα τους ξαναψηφίσω στις επόμενες εκλογές
Όλοι εσείς που κράζετε, πείτε μου έναν λόγο να μην ψηφίσω Τσίπρα
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που έχει βοηθήσει και έχει σταθεί στους ομοφυλόφιλους (βλέπε σύμφωνο συμβίωσης, στήριξη του gay pride κλπ)
Είναι η μόνη κυβέρνηση που μου εμπνέει εμπιστοσύνη, και σίγουρα θα τους ξαναψηφίσω στις επόμενες εκλογές
Re: Πείτε μου έναν λόγο να ΜΗΝ ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ
Οι αλλοι τον εχουν μεγαλυτερο και χοντροτερο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γιατί υπάρχει και το ουράνιο τόξο.Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μου έχει δώσει λεφτά, και ας έχω εισόδημα. Κοινωνικό μέρισμα, βοήθημα λόγο ηλικίας (η μόνη κυβέρνηση που βοηθάει εμάς τους νέους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), και ξέρω πως αν μείνω άνεργος, θα μπορώ να ζήσω με το ΚΕΑ...Ακόμα και επιστροφή φόρου είχα πέρσι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ
Εισαι αυτο που λεμε ατιπροσωπευτικος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν υπαρχει αλλο κομμα για να ψηφισεις
Εισαι αυτο που λεμε ατιπροσωπευτικος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν υπαρχει αλλο κομμα για να ψηφισεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Γιατί έχει κάνει κλύσμα το Μνημόνιο σε όλους τους αντιμνη υποστηρικτές του.Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Όλοι εσείς που κράζετε, πείτε μου έναν λόγο να μην ψηφίσω Τσίπρα
Οh wait...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το δάχτυλο. 
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Von Mackensen
Σουβλατζή τι γνώμη έχεις για τα Samsung κινητά;
- Souvlatzis
Την καλύτερη..και εγώ samsung εχω
-
Γραφικός
Ο Σύριζας σου παίρνει από την μία τσέπη και βάζει αρκετά λιγότερα στην άλλη. Θες να πας μια βόλτα; Πόσο θα πληρώσεις σε φόρους βενζίνης, πόσο σε φόρο καπνού (αν καπνίζεις), πόσο σε φόρο αλκοόλ. Θες να μείνεις σπίτι; Πόσο θα πληρώσεις σε φόρους πετρελαίου θέρμανσης; Όλα αυτά είναι λιγότερα από τα φράγκα που σου δίνει;Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μου έχει δώσει λεφτά, και ας έχω εισόδημα. Κοινωνικό μέρισμα, βοήθημα λόγο ηλικίας (η μόνη κυβέρνηση που βοηθάει εμάς τους νέους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), και ξέρω πως αν μείνω άνεργος, θα μπορώ να ζήσω με το ΚΕΑ...Ακόμα και επιστροφή φόρου είχα πέρσι
Το 1ο κόμμα που έβαλε στην βουλή γυναίκα που όλοι ξέρανε ότι είναι λεσβία (ονόματα δεν λέμε οικογένειες μην θίγουμε) ήταν το ΚΚΕ. Η στήριξη του γκέι πράιντ είναι ένας ανέξοδος τρόπος προβολής.Souvlatzis έγραψε: 10 Δεκ 2018, 00:57 Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που έχει βοηθήσει και έχει σταθεί στους ομοφυλόφιλους (βλέπε σύμφωνο συμβίωσης, στήριξη του gay pride κλπ)
Εδώ ας μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία γιάνννη, σύμφωνα με δικές σου παραδοχές, επαναλαμβάνω, δικές σου παραδοχές (όχι μία, ούτε δύο, πολλές και δικές σου), ΕΣΥ είσαι αντιπροσωπευτικός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσες να ψηφίσεις νδ και συ αλλά δεν το έκανες (γι αυτό βγήκε εξάλλου) όπως και οι υπόλοιποι αντιπροσωπευτικοί ψοφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2018, 01:31 Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ
Όβερ εντ άουτ, έχεις και φούριες τώρα με τα κοπρόσκυλα.
(:
.
.
Μπράβο ρε, απαντάς με την μια στον όποιο τυχαίο και μένα με γράφεις στα παπάργια σου που σε ρώτησα για τα γυαλιά μάσκα.
Μπράβο ρε.
.
.
- Souvlatzis
Sorry ρε μάλλον δεν πρόσεξα την ερώτηση σουsys3x έγραψε: 10 Δεκ 2018, 02:19Μπράβο ρε, απαντάς με την μια στον όποιο τυχαίο και μένα με γράφεις στα παπάργια σου που σε ρώτησα για τα γυαλιά μάσκα.
Μπράβο ρε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2018, 02:17 Εδώ ας μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία γιάνννη, σύμφωνα με δικές σου παραδοχές, επαναλαμβάνω, δικές σου παραδοχές (όχι μία, ούτε δύο, πολλές και δικές σου), ΕΣΥ είσαι αντιπροσωπευτικός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσες να ψηφίσεις νδ και συ αλλά δεν το έκανες (γι αυτό βγήκε εξάλλου) όπως και οι υπόλοιποι αντιπροσωπευτικοί ψοφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
(:
Οι δικη μου παραδοχη ηταν πως αφου ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν ξεκαθαρα πρωτο κομμα θα επρεπε να εχει την ευκαιρια να κυβερνησει το γρηγοροτερο δυνατο ωστε να μην εχουμε παλι αντιμνημονιακη αντιπολιτευση σε περιπτωση που δεν σχηματιζε κυβερνηση.
Επισης η δικη μου παραδοχη ηταν πως ψηφισα τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβως για να αναγκαστει να εφαρμοσει το μνημονιο που δηθεν θα εσκιζε
Επισης η δικη μου παραδοχη ηταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να μεινει στην κυβερνηση εως οτου παρει και τα μετρα για το χρεος ωστε να μην κυνηγαει κανενας χιμαιρες για κουρεματα
Δικη μου παραδοχη ηταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να τα κανει ολα αυτα στο συντομοτερο δυνατο διαστημα ωστε να μην παραμεινει για πολυ καιρο στην εξουσια
Συμφωνα με τις παραδοχες μου λοιπον που εσυ επικαλεισαι εγω δεν ειμαι ουτε αντιπροσωπευτικος ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ(καθως κατα δικη μου παραδοχη ψηφισα για πρωτη φορα) ουτε (και παμε τωρα στο δια ταυτα) πιθανος ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ στις εποιμενες εκλογες (καθως εχω κανει την παραδοχη οτι δεν θα ψηφισω σε αυτες)
Και τωρα ηρθε η ωρα να αναρωτηθεις αν πιστευεις η οχι τις παραδοχες μου η τελος παντων αν τις γνωριζεις η οχι
Σε καθε περιπτωση μοιαζεις και εισαι μπερδεμενος αλλα δεν φταινε οι παραδοχες μου γι αυτο,αφου ειμαι απο τους ελαχιστους που ηξερα ακριβως τι ψηφισα και η ψηφος μου δικαιωθηκε πληρως καθως εγιναν ολα αυτα στα οποια εγω προσδοκουσα ψηφιζοντας
Αρίστος for Tsirpas
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η πλειοψηφία (οι αντιπροσωπευτικοί δηλαδή ζαίοι που τους βγάλανε κυβέρνηση, όπως εσύ) θα κάνουν ακριβώς το ίδιο πράμα με σένα, δεν θα ξαναψηφίσουν σύριζα. Σοφόν το σαφές, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα κουκιά μπαγλάν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2018, 02:26sys3x έγραψε: 10 Δεκ 2018, 02:17 Εδώ ας μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία γιάνννη, σύμφωνα με δικές σου παραδοχές, επαναλαμβάνω, δικές σου παραδοχές (όχι μία, ούτε δύο, πολλές και δικές σου), ΕΣΥ είσαι αντιπροσωπευτικός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσες να ψηφίσεις νδ και συ αλλά δεν το έκανες (γι αυτό βγήκε εξάλλου) όπως και οι υπόλοιποι αντιπροσωπευτικοί ψοφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
(:
Οι δικη μου παραδοχη ηταν πως αφου ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν ξεκαθαρα πρωτο κομμα θα επρεπε να εχει την ευκαιρια να κυβερνησει το γρηγοροτερο δυνατο ωστε να μην εχουμε παλι αντιμνημονιακη αντιπολιτευση σε περιπτωση που δεν σχηματιζε κυβερνηση.
Επισης η δικη μου παραδοχη ηταν πως ψηφισα τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβως για να αναγκαστει να εφαρμοσει το μνημονιο που δηθεν θα εσκιζε
Επισης η δικη μου παραδοχη ηταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να μεινει στην κυβερνηση εως οτου παρει και τα μετρα για το χρεος ωστε να μην κυνηγαει κανενας χιμαιρες για κουρεματα
Δικη μου παραδοχη ηταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να τα κανει ολα αυτα στο συντομοτερο δυνατο διαστημα ωστε να μην παραμεινει για πολυ καιρο στην εξουσια
Συμφωνα με τις παραδοχες μου λοιπον που εσυ επικαλεισαι εγω δεν ειμαι ουτε αντιπροσωπευτικος ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ(καθως κατα δικη μου παραδοχη ψηφισα για πρωτη φορα) ουτε (και παμε τωρα στο δια ταυτα) πιθανος ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ στις εποιμενες εκλογες (καθως εχω κανει την παραδοχη οτι δεν θα ψηφισω σε αυτες)
Και τωρα ηρθε η ωρα να αναρωτηθεις αν πιστευεις η οχι τις παραδοχες μου η τελος παντων αν τις γνωριζεις η οχι
Σε καθε περιπτωση μοιαζεις και εισαι μπερδεμενος αλλα δεν φταινε οι παραδοχες μου γι αυτο,αφου ειμαι απο τους ελαχιστους που ηξερα ακριβως τι ψηφισα και η ψηφος μου δικαιωθηκε πληρως καθως εγιναν ολα αυτα στα οποια εγω προσδοκουσα ψηφιζοντας
(:
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
1.Γνωριζεις πολλους μνημονιακους που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοσει το μνημονιο υον Ιανουαριο του 2015δηάδη γνωριζεις πολλους σαν κι εμενα;
2.Τελικα γνωριζες για την παραδοχη μου οτι δεν θα ψηφισω στις επομενες εκλογες;Αν την γνωριζες γιατι αναφερεσαι σε εμενα ως χαρακτηριστικο ψηφοφορο του ΣΥΡΙΖΑ που ενδεχεται να τον ξαναψηφισει;
3.Αν δεν γνωριζες τωρα που το εμαθες γιατι συνεχιζεις;
2.Τελικα γνωριζες για την παραδοχη μου οτι δεν θα ψηφισω στις επομενες εκλογες;Αν την γνωριζες γιατι αναφερεσαι σε εμενα ως χαρακτηριστικο ψηφοφορο του ΣΥΡΙΖΑ που ενδεχεται να τον ξαναψηφισει;
3.Αν δεν γνωριζες τωρα που το εμαθες γιατι συνεχιζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Δεκ 2018, 02:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-
- 59 Απαντήσεις