!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχωρώ
Re: Αποχωρώ
Τσουρέκια μας τα κάνατε, ανεβάζετε το νήμα ενός που κάνει σαν κακομαθημένο παιδάκι.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- tanipteros
μόλις το ανέβασες και συ ...Σέρπικο έγραψε: 26 Δεκ 2024, 12:57 Τσουρέκια μας τα κάνατε, ανεβάζετε το νήμα ενός που κάνει σαν κακομαθημένο παιδάκι.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Τί σα κακομαθημένο παιδί, εδώ δε μπορεί κανείς να συμμετέχει με τα ηλίθια τρολλάκια.
Άτομα που το μόνο που κοιτάνε είναι να συκοφαντήσουν και να πούν μαλακίες, χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα.
Άτομα που το μόνο που κοιτάνε είναι να συκοφαντήσουν και να πούν μαλακίες, χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αραξε και μην μασας....Στύξ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 04:28 Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι.
Να ζήσετε μαζί τους ,καλοφάγωτα και καλή υπομονή.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλο ταξιδι φιλε Στυγιο.
Να προσεχεις τον Παντελο εεεε την Niki ηθελα να πω.
- tanipteros
τι παίχτηκε με τον Στύγιο και τον Παντέλο ;SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 13:09 Καλο ταξιδι φιλε Στυγιο.

Μια και αναφέρθηκε ο Παντέλος, πάμε στο πλαν βου για επαναφορά του εκπεπτωκότος κωλόγατου.
Γω είμαι η γιαγιά στο βίντεο, που την παράτησε μονάχη της ο σουρτούκης αυτές τις άγιες μέρες.
Γω είμαι η γιαγιά στο βίντεο, που την παράτησε μονάχη της ο σουρτούκης αυτές τις άγιες μέρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
Το να σε παρατήσει η γάτα σου Χριστουγεννιάτικα είναι κακό σημάδι... να προσέχεις κυρά ΓΑΛΗ μας !!!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2024, 13:53 Μια και αναφέρθηκε ο Παντέλος, πάμε στο πλαν βου για επαναφορά του εκπεπτωκότος κωλόγατου.
Γω είμαι η γιαγιά στο βίντεο, που την παράτησε μονάχη της ο σουρτούκης αυτές τις άγιες μέρες.![]()

Καλη Χρονια εκδικητη της... δεξιαςKauldron έγραψε: 26 Δεκ 2024, 12:54Για δείξε μου πού πανηγυρίζω για νεκρούς Ουκρανούς, βλάκα.Zundapp έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:32θυμισε μου ποιος ειναι αυτος που πανυγηριζει για νεκρουζ ΟυκρανουςKauldron έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:55
Σιγά ρε ναζοφάγε.
Εγώ δε στηρίζω ΧΑ εδώ και καιρό, αλλά αν είσαι βλάξ, είσαι βλάξ και στροφάρεις αργά.
αλλα παραμενεις ναζι με ομοφοβικες αποψεις, ρατσισμο μεχρι κοκκαλου
Αυτοί που πανηγυρίζουν για νεκρούς εδώ μέσα είναι όσοι είναι υπέρ Ουκρανίας. Αλλά εκεί δε λές τίποτα.
Οι Αζοφίτες "χαιρετάνε δωρικά", ε?
σε σενα και οσους αγαπας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μην ξεχνάς πως είσαι χαριστικά εδώ μεσα. Μαζεψε την γλωσσάρα σου.SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 13:09 Καλο ταξιδι φιλε Στυγιο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
Μην ξεχνας το μεγεθος σου
Δεν γινεται απο Δ εθινικη να θες να ανταγωνιστεις παικτες τσαμπιολι
Ιαννη ποσες χρονιες αγωνιστηκες στην Γ και στην Β?SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 15:35Μην ξεχνας το μεγεθος σου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Τίποτα δεν παίχτηκε.tanipteros έγραψε: 26 Δεκ 2024, 13:22τι παίχτηκε με τον Στύγιο και τον Παντέλο ;SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 13:09 Καλο ταξιδι φιλε Στυγιο.
Να προσεχεις τον Παντελο εεεε την Niki ηθελα να πω.![]()
Απλά ο Γιαννόπουλας κάνει πλάκα σε λάθος ντεκορασιόν, με ανθρώπους που διαφωνεί. Ο Πλέριος είχε διαφωνία με τον Στύγιο, σε άλλο νήμα.
Ελάτε ρε μαλάκες, συνέλθετε.
Ρε γκαφάλι αλήθεια τώρα..Θα σε βαρέσω.
- SeaHawk
Οσες χρονιες επαιξαν ο Μεσι ο Γιαμαλ και ο Ροναλντο
Σιγά μωρή ψωνάρα που το παίζεις και ανταγωνιστικός. Της ψωλής σου το πανηγύρι είσαι.SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 15:35Μην ξεχνας το μεγεθος σου