Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Αξιοκρατία ναι, όχι όμως και τρώμε χρόνο λιβανίζοντάς τα, λες και έχουμε να κάνουμε με θέματα αστροφυσικής.
Ούτε βέβαια να αποφασίζουμε να ασχοληθούμε την τελευταία στιγμή (ωσάν γνήσιοι Ελ).
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. 67 λεπτά είναι..
Κι αν προσέξεις οι ίδιοι μένουν πάντα τελευταίοι
Συστηματικά.
Γιατί τόση βιασύνη βρε κορίτσια; Δεν έχει Χριστούγεννα εκεί που είσαστε; Εδώ δεν προλαβαίνω να δω τα σόγια, να βγω για κάνα καφέ, να παίξω κάνα παιχνίδι που αμέλησα, εσείς τι κάνετε;
Άσε που αν βαθμολογούσαμε όλοι νωρίς, η επόμενη προθεσμία θα έπεφτε πρωτοχροννιάτικα, ε όχι!
Θα ήταν ωραίο να έχει κι άλλες ανέσεις η εφαρμογή. Π.χ. τους πιο ειδικούς πίνακες που ανεβαίνουν εδώ (π.χ. τα μεταξύ μας ισοζύγεια), να μπορούμε να τους βλέπουμε από την εφαρμογή επιλέγοντάς τους.
masterridley έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:54micmic ερώτησις: πώς καθορίζεται η σειρά των τραγουδιών; Έχω την εντύπωση ότι επηρεάζομαι πολύ, πχ αν μ'αρέσουν πολλά τραγούδια, θα βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία σ'αυτά που έρχονται πρώτα. Και όσο κατεβαίνω την λίστα, όσο να ναι, επέρχεται μια κούρασις.
Τυχαία είναι, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχει βρεθεί στατιστικά να επηρεάζεται η βαθμολογία από την σειρά (ο συντελεστής συσχέτισης σειράς-βαθμολογίας σε μια λίστα χιλιάδων τραγουδιών ήταν κοντά στο 0).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γιατί τόση βιασύνη βρε κορίτσια; Δεν έχει Χριστούγεννα εκεί που είσαστε; Εδώ δεν προλαβαίνω να δω τα σόγια, να βγω για κάνα καφέ, να παίξω κάνα παιχνίδι που αμέλησα, εσείς τι κάνετε;
Άσε που αν βαθμολογούσαμε όλοι νωρίς, η επόμενη προθεσμία θα έπεφτε πρωτοχροννιάτικα, ε όχι!
Μια χαρά Χριστούγεννα έχει εδώ που είμαστε. Και τρέξιμο για χίλια δυο πράγματα μα προτίμησα να τελειώνω με τη βαθμολογία στο πρώτο κενό που είχα για να μη πάει πολύ πίσω.. Κάποιοι θα θέλαμε να χει βγει η βαθμολογία..
Μια χαρά Χριστούγεννα έχει εδώ που είμαστε. Και τρέξιμο για χίλια δυο πράγματα μα προτίμησα να τελειώνω με τη βαθμολογία στο πρώτο κενό που είχα για να μη πάει πολύ πίσω.. Κάποιοι θα θέλαμε να χει βγει η βαθμολογία..
Πάντως μην μου τον πιέζετε τον ΠΑΛ, είναι αδέλφι (και καλόγουστος,αφού μου δίνει πόντους). Βασικά ΠΑΛ και POL είναι οι μόνοι που μου έχουν δώσει πάνω από 20