!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο άγνωστος φάκελος της 17Ν

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Ο άγνωστος φάκελος της 17Ν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Το άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Ζήση με έχει βάλει απο χρόνια σε σκέψεις. Σκέφτομαι μήπως πίσω απο τη 17Ν, τον ΕΛΑ, την τρομοκρατία, είχε δημιουργηθεί ένα συνομωτικό πολιτικό δίκτυο ακροαριστερών ομοϊδεατών τους, που είχε σαν στόχο την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και η 17Ν με τον ΕΛΑ και τις δράσεις τους, λειτουργούσαν ως κρίκοι μιας αλυσίδας σε αυτό. Προφανώς βέβαια, οι οργανώσεις αυτές είχαν την αυτονομία τους, άλλωστε κατα καιρούς είχαν και μεταξύ τους αντιπαραθέσεις. Δεν αποκλείεται όμως κάποιες απο τις επιθέσεις τους και άλλες δράσεις τους να ήταν μετά απο επιλογή αυτού του κέντρου, είτε για λόγους "ένοπλης προπαγάνδας", είτε για λόγους άλλων σκοπιμοτήτων.

Εαν υπήρχε ένα τέτοιο συνομωτικό δίκτυο που αποσκοπούσε την ανατροπή της Δημοκρατίας και στην εγκαθίδρυση ακροαριστερής δικτατορίας και μέσα στα πλαίσια αυτής της συνομωσίας είχαμε και την δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων που τόσα θύματα και πάθη προκάλεσαν στην ελληνική κοινωνία και οι αρχές το γνωρίζουν, θα πρέπει να το μάθει και η ελληνική κοινωνία. Επιβάλλεται να το μάθει και η ελληνική κοινωνία. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να γνωρίζει την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτύου και των προσώπων που το απάρτιζαν. Δεν έχει σημασία εαν το δίκτυο τελικά απέτυχε ή πρόσωπά του δεν ζουν. Επιβάλλεται να έρθουν όλα στο φως. Πολύ περισσότερο εαν σε ένα τέτοιο δίκτυο εμπλεκόντουσαν και τυχόν πολιτικά πρόσωπα ή άλλα πρόσωπα της δημόσιας ζωής ή πρόσωπα με θεσμικά αξιώματα. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να γνωρίζει.

Δημοσιογράφοι όπως ο Βασίλης Ζήσης ή ο Γιώργος Μασσαβέτας που φερόντουσαν να γνώριζαν για πρόσωπα και καταστάσεις στον λαβύρινθο της τρομοκρατίας (ειδικά ο Βασίλης Ζήσης είχε κάνει πολυετείς κι εκτεταμένες έρευνες), δεν ζουν πλέον κι έχουν πάρει τα μυστικά τους μαζί τους. Κάποιοι όμως απο αυτούς που γνωρίζουν θα πρέπει να δείξουν την αλήθεια στην ελληνική κοινωνία
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Golden Age έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:28 Το 2015 είχε γραφτεί και αυτό. Μεγάλο μπέρδεμα τα δημοσιογραφικά.
Ο «Σαρδανάπαλος» κυκλοφορεί άνετος

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ενδεχομένως σε κάποιους να φαίνονται ως «απίθανα» τα όσα αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος, ως αυστηρώς προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Γιάννης Πανούσης. Οτι δηλαδή υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία και διαπλοκή μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων και ατόμων του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης», συμπεριλαμβανομένων και των «φιλίων δυνάμεων» που διαθέτουν μεταξύ των ομάδων του κοινού εγκλήματος.

Οσοι από χρόνια παρακολουθούμε, εκ του σύνεγγυς, την υπόθεση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ουδόλως εκπλησσόμεθα. Εχουν δει τα μάτια μας πολλά. Και έχουν ακούσει τα αυτιά μας ακόμη περισσότερα. Τόσο ώστε να γνωρίζουμε ότι η… επένδυση σε μετοχές πολιτικής υποστήριξης διαφόρων προσώπων και ομάδων, από τον χώρο της τρομοκρατίας, υπήρξε πάντοτε αποδοτική σε «κουκιά» για ορισμένους πολιτευτές της αυτοκαλούμενης ως «ανανεωτικής Αριστεράς» -διότι το παραδοσιακό ΚΚΕ ουδέποτε ερωτοτρόπησε με τους τρομοκράτες.

Δικαίως βεβαίως βρίσκεται καταδικασμένος, ως «επιχειρησιακός αρχηγός» των άνανδρων κουμπουροφόρων δολοφόνων της «17 Νοέμβρη», ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Καλώς, ευρίσκεται καταδικασμένος και ο έχων πολυτελώς αξιοποιήσει τις… εισπράξεις, από τις αιματοβαμμένες ληστείες «Λάμπρος» της 17Ν, κατά κόσμον Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Αλλά είναι κωμικό να τον εμφανίζουν ως τον πραγματικό ηγέτη της οργάνωσης.

Ο πράγματι ιδρυτής και αρχηγός, ο καταγεγραμμένος στα αρχεία της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ με το ψευδώνυμο «Σαρδανάπαλος», Ελλην καθηγητής πανεπιστημίου στη Γαλλία, απολάβει μιας προκλητικής ασυλίας. Τόσο, που έχει «κουφάνει» ορισμένους αστυνομικούς, που είχαν διαταχθεί να τον παρακολουθούν «κατά βήμα». Και ενώ ήσαν έτοιμοι να τον συλλάβουν, επί πλοιαρίου της γραμμής Αίγινα-Πειραιάς, ελάμβαναν την εντολή «απομακρυνθείτε».

Η περίπτωση του «Σαρδανάπαλου», που άλλωστε είναι άγνωστος στο ευρύτερο κοινό, δεν είναι μοναδική. Πολλοί άλλοι, γνωστοί και στον τελευταίο πολίτη που παρακολουθεί στοιχειωδώς τα τεκταινόμενα σε τούτο τον τόπο, έχουν εξασφαλίσει την ασυλία τους. Ακριβώς επειδή ένα «κύκλωμα» προθύμων υπερασπιστών, το οποίο, «όλως τυχαίως», ήταν πάντοτε οργανικώς συνδεδεμένο με την ΕΑΡ, το ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά και μετέπειτα Συνασπισμό και ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερνε να εγείρει θόρυβο για την προστασία τάχα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των ανακρινόμενων ή συλλαμβανόμενων.

Τι προκλητική σύμπτωση. Χθες πήγα να αφήσω ένα λουλούδι στον τάφο του φίλου μου Μιχάλη Βρανόπουλου. Που τον «έφαγαν» οι κουμπουροφόροι, που τώρα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι, καθώς συνεταιρίζονται απροκαλύπτως με το κοινό έγκλημα. Και αναρωτιόμουν πόση ακόμη ζωή έχει ο Πανούσης, που δεν λέει «να το βουλώσει».

Γ. Π. Μασσαβέτας

https://eleftheriaonline.gr/stiles/apop ... massavetas
Έλλην καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Γαλλίας λέει το άρθρο.

Πόσοι Έλληνες καθηγητές διδάσκουν στην Γαλλία;
10-50-1000;

Αν τον ξέρουν και δεν τον συλλαμβάνουν,το πιο πιθανό είναι να είναι και ρουφιάνος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στη βομβιστική ενέργεια στη Σίτι της Δροσοπουλου, είχε αναλάβει ευθύνη η 17Ν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Πάντως εγώ που είχα δεχτεί απειλές πριν συλληφθεί η 17Ν μερικά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα ήταν σε Ισπανική γλώσσα
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Ίακχος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:05 Πάντως εγώ που είχα δεχτεί απειλές πριν συλληφθεί η 17Ν μερικά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα ήταν σε Ισπανική γλώσσα
Εσύ γιατί είχες δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα και για ποιον λόγο;
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:31
Ίακχος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:05 Πάντως εγώ που είχα δεχτεί απειλές πριν συλληφθεί η 17Ν μερικά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα ήταν σε Ισπανική γλώσσα
Κάποτε ήμουν μεσαία τάξη. Πήγα σε ένα φροντιστήριο Ισπανικών και μας έκανε κανονικά αριστερή προπαγάνδα η δασκάλα και της το είπα λίγο άκομψα. Κάποιοι ήταν στον αντίεξουσιαστικο χώρο και με καταδωσανε.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Ίακχος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:54
Κάποτε ήμουν μεσαία τάξη. Πήγα σε ένα φροντιστήριο Ισπανικών και μας έκανε κανονικά αριστερή προπαγάνδα η δασκάλα και της το είπα λίγο άκομψα. Κάποιοι ήταν στον αντίεξουσιαστικο χώρο και με καταδωσανε.
Και που κολλάει η 17Ν με εσένα;
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:57

Γενικά πάντως ήτανε τρομοκράτες αυτοί που με απείλησαν δεν ξέρω αν ήταν 17Ν η κάποια άλλη οργάνωση είναι συγκοινωνία δοχεία. Με παρακολούθησαν, βρήκαν τα τηλέφωνα μου με απείλησαν ήταν οργανωμένοι. Και στο γραφείο μου στα Εξάρχεια ήρθαν και φοβήθηκα αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ίακχος έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:09

Γενικά πάντως ήτανε τρομοκράτες αυτοί που με απείλησαν δεν ξέρω αν ήταν 17Ν η κάποια άλλη οργάνωση είναι συγκοινωνία δοχεία. Με παρακολούθησαν, βρήκαν τα τηλέφωνα μου με απείλησαν ήταν οργανωμένοι. Και στο γραφείο μου στα Εξάρχεια ήρθαν και φοβήθηκα αρκετά.
Παρολα αυτα μυαλο δεν εβαλες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Οργισμένος έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:22
Μεσολάβησε η οικονομική μου καταστροφή από τα μνημόνια. Και πάλι βλέπεις δεν πάω στην αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ίακχος έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:26
Οργισμένος έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:22

Μεσολάβησε η οικονομική μου καταστροφή από τα μνημόνια. Και πάλι βλέπεις δεν πάω στην αριστερά.
α τα μνημονια εφταιγαν... Οκ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση, οργανωμένοι αναρχικοί ήταν. Μην νομίζεις, κάνουν τέτοια και χειρότερα. Παρακολουθούν, φακελώνουν, ότι μπορείς να φανταστείς. Μέχρι και απόρρητες πληροφορίες βρίσκουν, πχ προσωπικά τηλέφωνα, ακόμη και φωτογραφίες σου μπορούν να έχουν στην κατοχή τους (και δεν εννοώ απο τα σόσιαλ μίντια...), μπορούν να ξέρουν το ονοματεπώνυμό σου. Πρόκειται για κανονικές συμμορίες και κάποιοι απο αυτούς έχουν άκρες με ανθρώπους των κρατικών αρχών ή με δημοσιογράφους που έχουν άκρες με τις κρατικές αρχές (αλλιώς δεν εξηγείται πως πέφτουν στα χέρια τους κάποιες πληροφορίες που μόνο ασφαλίτες ή ΚΥΠατζήδες θα μπορούσαν να τις έχουν).
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:41
Golden Age έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:28 Το 2015 είχε γραφτεί και αυτό. Μεγάλο μπέρδεμα τα δημοσιογραφικά.
Ο «Σαρδανάπαλος» κυκλοφορεί άνετος

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ενδεχομένως σε κάποιους να φαίνονται ως «απίθανα» τα όσα αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος, ως αυστηρώς προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Γιάννης Πανούσης. Οτι δηλαδή υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία και διαπλοκή μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων και ατόμων του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης», συμπεριλαμβανομένων και των «φιλίων δυνάμεων» που διαθέτουν μεταξύ των ομάδων του κοινού εγκλήματος.

Οσοι από χρόνια παρακολουθούμε, εκ του σύνεγγυς, την υπόθεση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ουδόλως εκπλησσόμεθα. Εχουν δει τα μάτια μας πολλά. Και έχουν ακούσει τα αυτιά μας ακόμη περισσότερα. Τόσο ώστε να γνωρίζουμε ότι η… επένδυση σε μετοχές πολιτικής υποστήριξης διαφόρων προσώπων και ομάδων, από τον χώρο της τρομοκρατίας, υπήρξε πάντοτε αποδοτική σε «κουκιά» για ορισμένους πολιτευτές της αυτοκαλούμενης ως «ανανεωτικής Αριστεράς» -διότι το παραδοσιακό ΚΚΕ ουδέποτε ερωτοτρόπησε με τους τρομοκράτες.

Δικαίως βεβαίως βρίσκεται καταδικασμένος, ως «επιχειρησιακός αρχηγός» των άνανδρων κουμπουροφόρων δολοφόνων της «17 Νοέμβρη», ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Καλώς, ευρίσκεται καταδικασμένος και ο έχων πολυτελώς αξιοποιήσει τις… εισπράξεις, από τις αιματοβαμμένες ληστείες «Λάμπρος» της 17Ν, κατά κόσμον Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Αλλά είναι κωμικό να τον εμφανίζουν ως τον πραγματικό ηγέτη της οργάνωσης.

Ο πράγματι ιδρυτής και αρχηγός, ο καταγεγραμμένος στα αρχεία της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ με το ψευδώνυμο «Σαρδανάπαλος», Ελλην καθηγητής πανεπιστημίου στη Γαλλία, απολάβει μιας προκλητικής ασυλίας. Τόσο, που έχει «κουφάνει» ορισμένους αστυνομικούς, που είχαν διαταχθεί να τον παρακολουθούν «κατά βήμα». Και ενώ ήσαν έτοιμοι να τον συλλάβουν, επί πλοιαρίου της γραμμής Αίγινα-Πειραιάς, ελάμβαναν την εντολή «απομακρυνθείτε».

Η περίπτωση του «Σαρδανάπαλου», που άλλωστε είναι άγνωστος στο ευρύτερο κοινό, δεν είναι μοναδική. Πολλοί άλλοι, γνωστοί και στον τελευταίο πολίτη που παρακολουθεί στοιχειωδώς τα τεκταινόμενα σε τούτο τον τόπο, έχουν εξασφαλίσει την ασυλία τους. Ακριβώς επειδή ένα «κύκλωμα» προθύμων υπερασπιστών, το οποίο, «όλως τυχαίως», ήταν πάντοτε οργανικώς συνδεδεμένο με την ΕΑΡ, το ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά και μετέπειτα Συνασπισμό και ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερνε να εγείρει θόρυβο για την προστασία τάχα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των ανακρινόμενων ή συλλαμβανόμενων.

Τι προκλητική σύμπτωση. Χθες πήγα να αφήσω ένα λουλούδι στον τάφο του φίλου μου Μιχάλη Βρανόπουλου. Που τον «έφαγαν» οι κουμπουροφόροι, που τώρα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι, καθώς συνεταιρίζονται απροκαλύπτως με το κοινό έγκλημα. Και αναρωτιόμουν πόση ακόμη ζωή έχει ο Πανούσης, που δεν λέει «να το βουλώσει».

Γ. Π. Μασσαβέτας

https://eleftheriaonline.gr/stiles/apop ... massavetas
Έλλην καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Γαλλίας λέει το άρθρο.

Πόσοι Έλληνες καθηγητές διδάσκουν στην Γαλλία;
10-50-1000;

Αν τον ξέρουν και δεν τον συλλαμβάνουν,το πιο πιθανό είναι να είναι και ρουφιάνος.
Υπήρξαν διάφορα πρόσωπα της τρομοκρατίας που δεν τα συνέλλαβαν ποτέ. Δεν ξέρω γιατί. Έχω την εντύπωση ότι αν δεν υπήρχε το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ούτε την 17Ν δεν θα 'πιαναν. Και με τον ΕΛΑ που ασχολήθηκαν με λίγα άτομα, το 'καναν περισσότερο για λόγους επικοινωνιακούς (δευτεροδίκως δε και αυτούς που είχαν καταδικάσει για τον ΕΛΑ, τους είχαν αθωώσει όλους). Και οι όποιες αναφορές για έρευνες για ασύλληπτους που γινόντουσαν, γινόντουσαν επειδή στις δεκαετίες του 2000 και του 2010 υπήρχε η νεοτρομοκρατία και υπήρχαν υποψίες ότι ασύλληπτοι της παλιάς τρομοκρατίας μπορεί να συσχετιζόντουσαν με αυτή. Στη δεκαετία του 2010 η απόδραση Ξηρού και αργότερα η επιστολή Γιωτόπουλου που μιλούσε για ασύλληπτους (ανάμεσά τους και για άτομα με ουσιαστικό ρόλο) ζωντάνεψαν το ενδιαφέρον. Αλλά το 2018 όλα αυτά τελείωσαν. Για κάποιο λόγο, οι πολιτικές ηγεσίες δεν έδειχναν ζήλο στο να τελειώσει η τρομοκρατία στην Ελλάδα. Ειδικά στην μετά 17Ν εποχή, όπου δεν υπήρχαν δολοφονίες ξένων απο τρομοκράτες ώστε να υπάρχουν διαμαρτυρίες απο ξένες πρεσβείες και κυβερνήσεις, το θέμα αφέθηκε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Golden Age έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:20 Δημοσιογράφοι όπως ο Βασίλης Ζήσης ή ο Γιώργος Μασσαβέτας που φερόντουσαν να γνώριζαν για πρόσωπα και καταστάσεις στον λαβύρινθο της τρομοκρατίας (ειδικά ο Βασίλης Ζήσης είχε κάνει πολυετείς κι εκτεταμένες έρευνες), δεν ζουν πλέον κι έχουν πάρει τα μυστικά τους μαζί τους. Κάποιοι όμως απο αυτούς που γνωρίζουν θα πρέπει να δείξουν την αλήθεια στην ελληνική κοινωνία
Η ελληνική κοινωνία δεν χρειάζεται να μάθει τίποτε.Τα ξέρει όλα ή για την ακρίβεια τα υποψιάζεται αλλά δεν θέλει να τα ακούει.Μία φορά μόνο κάποιος πολιτικός,ο Ανδριανόπουλος τόλμησε να αναρωτηθεί εάν υπάρχει ανάμιξη του στρατού στη 17Ν και του έβαλαν πάγο μέσα από τη ΝΔ.Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πει ο Κουφοντίνας για να καταλάβεις,ολόκληρο βιβλίο έβγαλε :lol: με τίτλο "η γεωπολιτική της 17Ν" όπου περιγράφει τους γεωπολιτικούς στόχους της οργάνωσης που φυσικά ήσαν όμοιοι με αυτούς του αρχικού ΠΑΣΟΚ αλλά και της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας,δηλαδή του 62% που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Τσίπρα.Χωρίς το κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τη μεταπολίτευση ούτε την τρομοκρατία ούτε την "ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς" για την οποία κόπτεται ο Γεωργιάδης ούτε πολλά πράγματα από τη σημερινή Ελλάδα.Αν θέλεις να καταλάβεις τον ρόλο της τρομοκρατίας καλύτερα να διαβάσεις τις αναλύσεις περί αυτού της ΟΑΚΚΕ :D ,οι άνθρωποι προέρχονται από τον χώρο της άκρας αριστεράς και ξέρουν πως σκέπτεται.Μεγάλα στρώματα της κοινωνίας οραματίζονταν μια αλλαγή συμμαχιών και συμμαχία με την ΕΣΣΔ για να αντιμετωπισθεί η Τουρκία που στο μυαλό τους όσα έκανε και ζητούσε τους τα είχαν επιβάλει οι Αμερικανοί.Η διακηρυγμένη εξωτερική πολιτική του αρχικού ΠΑΣΟΚ ήταν η συμμαχία με τους περιφερειακούς συμμάχους της ΕΣΣΔ σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή,δεν υπήρξε δικτατορία σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή που να μην την εξεθείαζε.Εμπόδιο σε αυτό το όραμα ήταν η μικρή μειοψηφία των δυτικόφιλων που κατείχε θέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και το κράτος αλλά κυρίως η διεθνής πραγματικότητα και η εξέλιξη της ιστορίας.Το Τείχος του Βερολίνου έπεσε στα κεφάλια τους και στα κεφάλια όλης της Ελλάδος.Πρόσφατα χάθηκε και ο τελευταίος σύμμαχός τους,το καθεστώς Άσαντ μέσα σε θρήνους όλης της Ελλάδος.Είχαν προηγηθεί οι κομμουνιστικές δικτατορίες στα Βαλκάνια,ο Σαντάμ Χουσείν,ο Καντάφι και άλλοι.Η αριστερή τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι τόσο φυσιολογική όσο η ισλαμική τρομοκρατία στο Πακιστάν.Τι να μάθει η ελληνική κοινωνία αφού είναι ψυχολογικά σύμφωνη,άσχετα εάν δεν τολμά.Πρόσφατα σε ένα επεισόδιο της σειράς του Παπαχελά για τη σκοτεινή δεκαετία αποκαλύφθηκε το πιο κουφό : όταν ο Ιωαννίδης κατάλαβε ότι είχε κάνει πατάτα και οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο πήγε στη σοβιετική πρεσβεία και τους είπε να επέμβουν με αντάλλαγμα να αλλάξει συμμαχίες και να τους δώσει βάσεις στα νησιά. :D Από όλους τους ανθρώπους ο Ιωαννίδης :smt005: ή μάλλον ΑΚΟΜΗ και αυτός και εκεί ο αεροπορικός ακόλουθος του είπε επειδή είμαι και εγώ στρατιωτικός σε καταλαβαίνω αλλά ξέρεις ο κόσμος είναι χωρισμένος και δεν μπορούμε να επέμβουμε.Και ο δικός σου ο Κασιδιάρης τα ίδια μυαλά είχε και ζήταγε ρωσικό στρατό στην Ελλάδα. :D Οπότε από ποιόν ζητάς να μάθει κάτι που δεν ξέρει;κοροιδευόμαστε όλοι μου φαίνεται σε μια χώρα που όλοι εκτός από μια μικρή μειοψηφία περίμεναν τον Μόσκοβο αλλά τον έπιασε λάστιχο έξω από το Χάρκοβο. :D
Άβαταρ μέλους
Baldur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Baldur »

Golden Age έγραψε: 26 Δεκ 2024, 03:29
Επειδη εχεις κανει μπολικη ερευνα επι του θεματος, υπαρχουν βιβλια ή βιντεο που προτεινεις για μια συνολικη αναλυση του θεματος; Πανε χρονια που εχω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο αλλα τα αρθρα που παρεθεσες εχουν πολυ ενδιαφερον.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”