Πώς λιώνει στο στομα οταν συναντάς και μια γκουμούτσα σαν μπίλια μεσα?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Δεκ 2024, 17:21Φαίνεται πως έχεις φάει μόνο κουραμπιέδες διετίας από του Λεβέντη στην εθνική οδό .vantono έγραψε: 24 Δεκ 2024, 16:46 Τι κουραδομπιέδες γράφετε ρε πύτοι μου, και ένα σκασμο θερμίδες έχει και μια ξερή μαλακια που σε πνίγει όταν το τρως ειναι.
Δεν θα έπρεπε καν να λογίζεται ως γλυκό, ο κουραδομπλιέτς.
Ή έστω να λογίζεται ως το γλυκό του πολέμου, να τρως κάτι στο μέτωπο μαζί με τους διπυρίτες και τα ζβαν, όταν σου πέφτει το ζάχαρο ή όταν σου έχει ανοίξει καμία μεγάλη πληγή/τρύπα και θες να την κλείσεις. Στοκάρεις με κουραμπλιάχ κι είσαι έτοιμος.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ αφράτο και αρωματικό γλυκό ...λιώνει στο στόμα όταν ΚΡΑΤΣ συναντάς το ολόκληρο καλά καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Να, αυτα δεν μπορω
Αλλά γενικα δεν μπορω καθολου τα ξηροκάρπια ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ (παρότι απο μονα τους, ως αλμυρά, τα ξεσκίζω) και δη τα ολόκληρα.
Για αυτο ισως και να μη μου αρεσει ο κουραμπιες.