Διαολε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άσε μας ρε φίλε με τον γκαντεμη μέρες που ειναι.Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:55GoBzi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:41 Καλύτερα να κάνεις παιδία μικρός που έχεις αντοχές, το θέμα είναι να βρείς σωστό ταίρη. Με το καλό και οι δύο.![]()
Merci beaucoup !!!![]()
Οτι χαρες προσδοκας συντομα και για σενα( ..ελπιζω να μην προσδοκας παλι τον Μητασοτακη
)
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Σε 7 χρόνια η γυναίκα σου θα'ναι 21; Δηλαδή τώρα είσαι παντρεμένος με μια 14χρονη; Δε ντρέπεσαι ρε σίχαμα;Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:37 Σε 7 χρονια που θα μαι 46 ο γιος μου θα ειναι 24 οσο εγω οταν γεννηθηκε και 21 η γυναικα μου.
Σάτυρε!
-Don't you realise you are old enough to be her father??
-Or her...daddy!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:37 Η λέξη παππούς!!!!!
Σε 7 χρονια που θα μαι 46= Αρα εισαι 39
ο γιος μου θα ειναι 24=Αρα ο γιος σου ειναι 17
οσο εγω οταν γεννηθηκε =Δηλαδη ο γιος σου γεννηθηκε οταν ησουν 24. ζονκ 24+17=41 και οχι 39
- Frappezitis
Φίλοι/ες μου.
Την πεθερά σας μην ξεχάσετε να καλέσετε στο τραπέζι γιατί αλλιώς "μαύρο φίδι που σας έφαγε".
Μια μέρα είναι άλλωστε.
Θα περάσει.
Να είστε μονιασμενοι/ες.

Την πεθερά σας μην ξεχάσετε να καλέσετε στο τραπέζι γιατί αλλιώς "μαύρο φίδι που σας έφαγε".
Μια μέρα είναι άλλωστε.
Θα περάσει.
Να είστε μονιασμενοι/ες.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Frappezitis έγραψε: 24 Δεκ 2024, 14:33 Φίλοι/ες μου.
Μια μέρα είναι άλλωστε.
Θα περάσει.
Να είστε μονιασμενοι/ες.![]()
Tι μικροαστιλα είναι αυτή σύντροφε;
Έτσι θα γίνει η έφοδος στον ουρανό;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΚΚΕ και μικροαστική νοοτροπία, τι παράξενο, ε;
student έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:06Μαλάκα αν μιλάς σοβαρά, εύγε...Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:37 Η λέξη παππούς!!!!!
Σε 7 χρονια που θα μαι 46 ο γιος μου θα ειναι 24 οσο εγω οταν γεννηθηκε και 21 η γυναικα μου.
Ωχχχχ πανια μου αμα μας μοιασει.
Η κορη σε 7 θα ειναι στην ηλικια της μανας της.
Θα της βγαλω το μαλλι τριχα-τριχα![]()
![]()
![]()
![]()
Σε 7 χρονια μπορει να εχω 2 εγγονια, αμα μας μοιασουν τα μεγαλα, και τα δυο παιδια 6χρονα διδυμα (αγορι-κοριτσι) που ερχονται την ανοιξη.
...πεθερε ΣΩΣΕ ΜΕΕΕΕΕ !!!!
σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σας ευλογεί όλους...
και ακόμα πιο πολύ σου εύχομαι να μάθεις να προστρέχεις, αντί σε γήινους πεθερούς...
σ Αυτόν... που μπορεί να κάνει τη διαφορά
ΥΓ. Μέχρι τότε θα Τον παρακαλώ εγώ για εσένα και τον οίκο σου...Να είστε πάντα καλά και να ακούσεις το γλυκύτατο αυτό άκουσμα μέσα σε πελάγη ευτυχίας
![]()
Αν δεν την κάνει, που ζητάμε λογαριασμό;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 21 Απαντήσεις