Ε, όπως είπα ήδη: προβληματικές.panos291 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 19:13 2 ωραιες (ξενες) ειχα γνωρισει 20+ παρθενες, και ηταν και οι 2 για τον ιδιο λογο. Ηταν θρησκες και ηθελαν να παντρευτουν πριν κανουν σεξ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιάννης
Re: Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Γιατί προβληματικες; δλδ οι τριανταρες κοπέλες του 60 που δοκίμαζαν αντρικό.όργανο μετά το στεφάνι είχαν διαταραγμένο γάμο; δεν το νομίζω...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
stergiosbik
Δεν θ ασχολουμουν καν.
Οχι γιατι θα θεωρουσα οτι εχει προβλημα η κοπελα.
Απλα επειδη δεν θα ηθελα να ειμαι εγω ο πρωτος της.
Γυναικες ειχα πολλες οποτε θα ηταν ασχημο γι αυτην να το καναμε και μετα απο λιγο να εστριβα.
Μου εχει τυχει και δεν τις ακουμπησα.
Παρατησα γκομενα με ανοιχτα τα ποδια γι αυτον τον λογο.
Οχι γιατι θα θεωρουσα οτι εχει προβλημα η κοπελα.
Απλα επειδη δεν θα ηθελα να ειμαι εγω ο πρωτος της.
Γυναικες ειχα πολλες οποτε θα ηταν ασχημο γι αυτην να το καναμε και μετα απο λιγο να εστριβα.
Μου εχει τυχει και δεν τις ακουμπησα.
Παρατησα γκομενα με ανοιχτα τα ποδια γι αυτον τον λογο.
-
Γιάννης
Καταρχήν στα 25 και στα 30 δεν είναι πια "κοπέλα". Πάμε παρακάτω.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 09 Δεκ 2018, 22:04Γιατί προβληματικες; δλδ οι τριανταρες κοπέλες του 60 που δοκίμαζαν αντρικό.όργανο μετά το στεφάνι είχαν διαταραγμένο γάμο; δεν το νομίζω...
Το 60 όσες (και όσοι) έφταναν στα 30 χωρίς να έχουν βάλει ακόμη στεφάνι ήταν οι δύσκολες και προβληματικές περιπτώσεις που δεν ταιριαζόταν εύκολα με κανέναν.
Οι συγκεκριμένες στο παραπάνω παράδειγμα που ήταν και θρήσκες και εκ πεποιθήσεως παρθένες είναι κλασικό παράδειγμα ανίατης διαταραχής, για δέσιμο. Λυπάμαι τα παιδιά που θα μεγαλώσουν αυτές.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι είχαν. Βεβαια και αυτά που παίζουν σήμερα, με τους γενικευμένους φετιχισμούς κ.λ.π. διαταραχη είναι. Το σεξ δεν είναι το σοβαρότερο πράγμα στην ζωή, αλλά είναι καλό να το κάνεις, χωρίς να το σκέφτεσαι.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 09 Δεκ 2018, 22:04
Γιατί προβληματικες; δλδ οι τριανταρες κοπέλες του 60 που δοκίμαζαν αντρικό.όργανο μετά το στεφάνι είχαν διαταραγμένο γάμο; δεν το νομίζω...
Πολλές φορές ο υμένας δεν σπάει τελείως ή σπάει με την γέννα. Επίσης θα έλεγα αν μια γυναίκα έχει θέμα με κάτι τέτοιο γιατί να μην ζητήσει την βοήθεια γυναικολόγου να σπάσει τον υμένα ώστε να μην αισθάνεται άσχημα αν θελήσει να έρθει σε σεξουαλική επαφή; Λόγω ντροπής;
Από την άλλη νομίζω ότι δεν είναι υγιεινό να συγκρατείται αίμα λόγω του υμένα. Δεν ξέρω, εμένα δεν μου φαίνεται υγιεινό.
Όσον αφορά το bulling ειδικά στην Ελλάδα είναι αισχρό. Ποτέ δεν έχω προσβάλλει γυναίκα που δεν παντρεύτηκε ή δεν είναι σε κάποιο δεσμό. Άλλες όμως το κάνουν ασυστόλως (συνήθως παντρεμένες) για να διώξουν και όσους πιθανούς γκόμενους έχουν απομείνει για το θύμα. Εννοώ μεγαλύτερες τώρα όχι 25άρες.
Από την άλλη νομίζω ότι δεν είναι υγιεινό να συγκρατείται αίμα λόγω του υμένα. Δεν ξέρω, εμένα δεν μου φαίνεται υγιεινό.
Όσον αφορά το bulling ειδικά στην Ελλάδα είναι αισχρό. Ποτέ δεν έχω προσβάλλει γυναίκα που δεν παντρεύτηκε ή δεν είναι σε κάποιο δεσμό. Άλλες όμως το κάνουν ασυστόλως (συνήθως παντρεμένες) για να διώξουν και όσους πιθανούς γκόμενους έχουν απομείνει για το θύμα. Εννοώ μεγαλύτερες τώρα όχι 25άρες.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αν ψηνεσαι για σοβαρη σχεση αλλα όχι για γαμό, καλα είναι.Δεν παιζει ρολο. Αλλιως για χαβαλέ μπορει να την πληγωσεις σοοβαρα, η αν το πας για γαμο, μπορει να εχει απωθημένα. βεβαια είναι γυναικα, γι αυτό μπορει να μην λειτουργει ετσι και να θελει απλα καποιον αντρα για το υπολοιπο της ζωης της. εγω προσωπικα που την πρωτη μου σχεση την εκανα στα 25, και ηταν και της πλακας, εν τελει όταν πηγα να κανω σοβαρη με προοπτικη γαμου, ανακαλυψα πως εχω τρελα απωθημένα και καθημερινως φαντασιώσεις με άλλες γυναικες, γιαυτο το διελυσα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Θα σεβομουν την αποφαση της, θα επαιρνα μονο κωλο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ηταν κι αυτηνής η πρωτη και μαλακιζομασταν. για καφεδες, χαμουρεματα κλπ. λιγες φορες καναμε σεξ και αφου ημουν κομπλεξαρισμένος, ημουν για κλωτσιες. κανονικα σεξουαλικη σχεση εκανα στα 30, αλλα παλι οσες εκανα ηταν για κάτι μήνες. Βεβαια θα πει καποιος πως γινεται αλλα οκ. γινεται. περνα ο χρονος. παιζεις video games, πας για καφεδες με κανα φιλο, ακους μουσικη, πας και 1 χρονο στρατό, που εκει εχεις δικαιολογια, όλα γινονται χωρις να το καταλάβεις. δεν είναι τιποτα τρομερό,δεν περνουσα ασχημα, απλά σου μενουν απωθημένα και περνας εφηβεια εκει που υποτιθεται τα πραγματα θα επρεπε να ηταν σοβαρα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Uppercut
H Αdriana Lima ήταν παρθένα μέχρι τα 27.
ωραία πες μέχρι τα 30Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2018, 17:45 παιζεις video games, πας για καφεδες με κανα φιλο, ακους μουσικη, πας και 1 χρονο στρατό
από τα 18 που επισήμως δεν είχες πχ σχολεία να αγχώνεσαι, είναι 12 χρόνια.
βγάλε 1 χρονο στρατό, 11
βγάλε 2 χρόνια να ακους μουσική συνολικά (και βαζω πολύ), 9
βγάλε 2 χρόνια καφέδες με φίλους (και βάζω πολύ), 7
βγάλε 2 χρόνια ανόητες σχέσεις, 5
5 χρόνια συνολικά της ζωής σου σε βιντεο γκέημς.
θα έπρεπε να μπαίνεις στο φορτναητ και να κάνουν λογκάουτ αυτόματα όλοι οι άλλοι
Τότε δεν είχε φορτναιτ,για κανενα wow ή lineage τον κόβωΧουργιατς έγραψε: 10 Δεκ 2018, 17:53ωραία πες μέχρι τα 30Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2018, 17:45 παιζεις video games, πας για καφεδες με κανα φιλο, ακους μουσικη, πας και 1 χρονο στρατό
από τα 18 που επισήμως δεν είχες πχ σχολεία να αγχώνεσαι, είναι 12 χρόνια.
βγάλε 1 χρονο στρατό, 11
βγάλε 2 χρόνια να ακους μουσική συνολικά (και βαζω πολύ), 9
βγάλε 2 χρόνια καφέδες με φίλους (και βάζω πολύ), 7
βγάλε 2 χρόνια ανόητες σχέσεις, 5
5 χρόνια συνολικά της ζωής σου σε βιντεο γκέημς.
θα έπρεπε να μπαίνεις στο φορτναητ και να κάνουν λογκάουτ αυτόματα όλοι οι άλλοι
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-